Şimdi Ara

Satılık ASUS TA250 + ASUS 400W PSU + card reader + floppy + 3 adet 8mm Fan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
3
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bilecik
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Başlıkta da belirtiğim gibi ASUS TA250 + ASUS 400W PSU + card reader + floppy + 3 adet 8mm Fan satılıktır.

Forumdan bir arkadaştan sharkoon kasa ve lc power psu aldığım için değiştirdiğim kasamı satıyorum arkadaşlar.
    Kasa da hiç bir sıkıntı yok ilk günkü kadar temiz. Belki çok ufak ve detaylı incelenmediğinde görülecek kılcal çizikler olabilir üzerinde ama dediğim gibi hiç farkedilmiyor. Ki ben bile çizik olduğunu hatırlamıyorum.

Kasanın önde 1 adet içeriye hava üfleyen 8mm fan
    Arkada ise 2 adet dışarıya üfleyen 8mm fan bulunmaktadır.
    Kasanın kalitesi ve kapakları son derece sağlam, asla yamulma, bükülme, eğilme, kapağın kasaya oturmaması gibi birşey söz konusu değil. (Aldığım sharkoon kasa da bile sol kapak tam oturmuyo kasaya uyuz ediyo beni. Zaten ağırlık olarak da öyle dandik teneke kasalardan ayırt ettiriyor kendini.

ATX anakartlara rahatlıkla ev sahipliği yapabiliyor. Ve 30cm kadar vga derinliği mevcut Palit 8800GT sonic rahatlıkla sığıyor.
    Kule tipi işlemci soğutucu kullanıyorum abartılı birşey olmadığı sürece herhangi bir sorun yaşamazsınız.

Üzerindeki Güç kaynağı çoğu orta seviye günümüz sistemlerini çalıştırabilecek kapasitede. Değerlerini resimlerde görebilirsiniz. (2 adet dwd writer, 3 adet sata + 1 adet ide hdd, amd x4 620 işlemci ve 8800 GT sonic ekran kartıyla birlikte kullandım. Sisteme o/c da yapsam herhangi bir sıkıntı yaşatmadığı gibi elektrik kesintileri olsun v.s. olsun diğer frisby, bose gibi dandik markalar gibi ne sistemde ne de kendinde bu güne kadar hiç bir sıkıntı çıkartmadı. Alan arkadaşa da çıkartacağını hiç sanmıyorum.

Bunların haricinde kasanın üzerinde bir adet card reader ve floppy'i de sökmeden göndereceğim. İsteyen olursa diye zaten full kapakları da duruyor cd rom kapaklarının haricinde floppy kapaklarını da gönderiyorum.

Ürün gerçekten çok temiz, hava akışı gayet güzel, isteyen ise 4x4 lük modlayabilir kasayı.

Bu kadar yazıdan resimlere geçelim :

Satılık ASUS TA250 + ASUS 400W PSU + card reader + floppy + 3 adet 8mm Fan  Satılık ASUS TA250 + ASUS 400W PSU + card reader + floppy + 3 adet 8mm Fan  Satılık ASUS TA250 + ASUS 400W PSU + card reader + floppy + 3 adet 8mm Fan  Satılık ASUS TA250 + ASUS 400W PSU + card reader + floppy + 3 adet 8mm Fan  Satılık ASUS TA250 + ASUS 400W PSU + card reader + floppy + 3 adet 8mm Fan  Satılık ASUS TA250 + ASUS 400W PSU + card reader + floppy + 3 adet 8mm Fan  Satılık ASUS TA250 + ASUS 400W PSU + card reader + floppy + 3 adet 8mm Fan  Satılık ASUS TA250 + ASUS 400W PSU + card reader + floppy + 3 adet 8mm Fan  Satılık ASUS TA250 + ASUS 400W PSU + card reader + floppy + 3 adet 8mm Fan  Satılık ASUS TA250 + ASUS 400W PSU + card reader + floppy + 3 adet 8mm Fan

İstediğim fiyat : SATILDI

Sanalpazar linki :

Ürünü Bilecik Otogar, Bozüyük, Eskişehir Otogar, Eskişehir Üniversite Önünden elden teslim edebilirim.
    İsteyene sanalpazar linkinden Yurtiçi kargo ile indirimli, Havale düşünürseniz ise Yurtiçi kargo paro indirimi veya ptt kargo ile, bunların haricinde istediğiniz kargo ile gönderim yapabilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukutahya -- 20 Eylül 2013; 10:35:37 >

• ürün satın alındı kargo bekleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

ürün satın alındı kargo bekleniyor

Ürün greenflash arkadaşımıza satılmıştır. hayırlı olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.