Şimdi Ara

PAYDAY 2 - Soygun Temalı Co-Op FPS (ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
8
Favori
19.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  PAYDAY 2 - Soygun Temalı Co-Op FPS (ÇIKTI)

Yapımcı: Overkill Software
    Dağıtıcı: 505 Games
    Oyun Türü: Co-Op FPS
    Platformlar: PC, Xbox 360, PS3
    Steam Sayfası

Videolar

PAYDAY 2 - Soygun Temalı Co-Op FPS (ÇIKTI) PAYDAY 2 - Soygun Temalı Co-Op FPS (ÇIKTI) PAYDAY 2 - Soygun Temalı Co-Op FPS (ÇIKTI) PAYDAY 2 - Soygun Temalı Co-Op FPS (ÇIKTI) PAYDAY 2 - Soygun Temalı Co-Op FPS (ÇIKTI) PAYDAY 2 - Soygun Temalı Co-Op FPS (ÇIKTI) PAYDAY 2 - Soygun Temalı Co-Op FPS (ÇIKTI) PAYDAY 2 - Soygun Temalı Co-Op FPS (ÇIKTI) PAYDAY 2 - Soygun Temalı Co-Op FPS (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 21 Ağustos 2015; 16:42:17 >

• Son paragrafta yazdıkların cidden 2.oyunda düzeltilmişse seve seve oynayacağım
  • Çıkış tarihini erkene aldılar, 13 Ağustos.
  • merak ettiğim oyunlardan biri
    bugün tunnglede lobby sni gördüm. çıkınca ordan denerim bi
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    Oyunda LAN yok.
  • archVillain A kullanıcısına yanıt
    niye lobi açmışlar ki o zaman
  • Beta ucretsiz mi ucretlimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3-4 kişilik CO-OP oyun tavsiyesi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu oyun openworld degıl dımı?
    Kazandıgımız para ne ısımıze yarıyor?
  • @fukox

Ücretli. Career Criminal Edition alman gerekiyor betaya girebilmek için.

@ploff

Open world değil. Kazanılan parayla skill açıyor, silah alabiliyor, maske yapabiliyorsun. İleride takım elbise değiştirme gibi özelliklerde gelecek sanırım. Maske ve silah yapma olayı çok geniş kapsamlı tasarlanmış. Sürekli parayı harcayacak birşeyler çıkıyor. Ayrıca güvenli evimizi dekore edebileceğimizi söylüyorlar. Güvenli evde silahlarını deneyebileceğin, kasanda ne kadar para var bakabileceğin (para çoğaldıkça kasa doluyor) bir yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 7 Ağustos 2013; 21:59:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

@fukox

Ücretli. Career Criminal Edition alman gerekiyor betaya girebilmek için.

@ploff

Open world değil. Kazanılan parayla skill açıyor, silah alabiliyor, maske yapabiliyorsun. İleride takım elbise değiştirme gibi özelliklerde gelecek sanırım. Maske ve silah yapma olayı çok geniş kapsamlı tasarlanmış. Sürekli parayı harcayacak birşeyler çıkıyor. Ayrıca güvenli evimizi dekore edebileceğimizi söylüyorlar. Güvenli evde silahlarını deneyebileceğin, kasanda ne kadar para var bakabileceğin (para çoğaldıkça kasa doluyor) bir yer.

bılgıler ıcın tesekkurler arkadasım

• http://steamcommunity.com/games/246210/announcements/detail/1840004346582299508
    Hey everyone,
    quote:

We at OVERKILL want to salute all our PAYDAY: The Heist veterans.

I have the pleasure to tell you that we are doing this by giving PAYDAY: The Heist owners free access to the PAYDAY 2 Beta from now on up until release.

If you own PAYDAY: The Heist and have it in your game library, you should now be able to see the PAYDAY 2 Beta there as well.

Please note that you will need to buy the full game if you like it. :)

You can install and play the Beta right now.

Enjoy yourselves - you've earned it.

Almir
    OVERKILL - a Starbreeze studio.

PAYDAY 1 sahipleri PAYDAY 2 Betasına erişebiliyorlar artık. Baktım bendede var indiriyorum şuan.

• Betaya sahip olup oynamak isteyenler beni ekleyebilir

Steam'ım
  • Bu oyun tam olarak nasıl birşey tek başına career modu yokmu?

yada online varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Bu oyun tam olarak nasıl birşey tek başına career modu yokmu?

yada online varmı?

Career modu yok ama soygunları tamamladıkça xp kazanıp level atladıkça skill point falan dağıtıyorsun.
    Online var ki bence oyunun asıl eğlencesi singleplayer oynarsan geriye kalan 3 kişi AI oluyor ki ilk oyunda berbatlardı bunda da çok iyi değillerdir.
    Ben şu an alıp almama arasında ciddi kaldım alıcak arkadaşım yok ama ilk oyunu beğenmiştim ve bu duyurulunca ciddi sevinmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veldone

quote:

yada online varmı?

Career modu yok ama soygunları tamamladıkça xp kazanıp level atladıkça skill point falan dağıtıyorsun.
    Online var ki bence oyunun asıl eğlencesi singleplayer oynarsan geriye kalan 3 kişi AI oluyor ki ilk oyunda berbatlardı bunda da çok iyi değillerdir.
    Ben şu an alıp almama arasında ciddi kaldım alıcak arkadaşım yok ama ilk oyunu beğenmiştim ve bu duyurulunca ciddi sevinmiştim.

haydaa senaryo modu yokmu?

• quote:

quote:

quote:

yada online varmı?

Her soygunun kendi senaryosu var tabiki de ama bütün oyun boyunca devam eden bir senaryo yok bildiğim kadarıyla.Bain diye bir adam var bize iş veriyor biz de onları tamamlıyoruz.

• Launch trailer

şundan esinlenmişler sanırım

• quote:

quote:

quote:

yada online varmı?

yahu söyle işte korsan indireceğim beni oyalayacak bir şeyler yok mu oyunda de.

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

quote:

quote:

yada online varmı?

yahu söyle işte korsan indireceğim beni oyalayacak bir şeyler yok mu oyunda de.

Evet doğru bu oyunu korsan oynayacağım.

Belli bir bütçe alacağım oyunlar için ayırdım.

bu oyuna para veremem.

• 30$ fazla bence bu oyun için. Splinter Cell ve The Bureau çıkıcakken 1 haftaya biraz gereksiz bunu almak.

İlk oyuna göre baya geliştiği söyleniyor incelemelerde.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.