Şimdi Ara

SOUNDBAR LG-NB3530A (İNCELEME)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
11
Favori
46.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SoundBar sesini merak ettiğimden Teknosa'nın İstanbul'da ki en büyük mağazası Cevahir gittim alıcağım ürün zaten ordan başka hiçbir yerde yok özellikle ilgili yetkili söyledi.

    Ürünün sesini son ses açtırdım Teknosa' da insanlar bağırarak konuşmak zorunda kaldı gerçekten şaşırdım.Şimdi siparişi onayla butonuna basmakta kararsızım ürünün fiyatı 600 yanında indirimli blueray veriyor 50 tl ile normal fiyatına baktım 200 tl kadardı sanırım.

    Kusura bakmayın arkadaşlar internet bağlanmadığından dolayı bir süredir aktif değildim sistemle görüşlerimi resimlerle paylaşıcam.


    Ürünle birlikte 1 ad optic kablo , asma aparatı(Tv ünitesine göre ölçüsünü aldığımdan uygun bir yer yaptırdım gayet şık durdu kullanmadım) , bunun dışında kablo bağlama kiti/kleps , temizleme bezi , kumanda (Kumanda ile ilgili bir özellik daha var onu ince ayrıntılar da paylaşıcam )

     SOUNDBAR LG-NB3530A (İNCELEME)


     SOUNDBAR LG-NB3530A (İNCELEME)


     SOUNDBAR LG-NB3530A (İNCELEME)


     SOUNDBAR LG-NB3530A (İNCELEME)



    Ürün arkadaşlar benim çok hoşuma gitti kablo derdi yok sadece güç kablosu var.Subwofer odanın istediğiniz köşesine koyun 10 m bluetooth çekim gücü var otomatik bağlanıyor koltuğun arkasında gözükmeden cihaz 4,5 metre uzaklıkta duruyor sadece güç kablosunu priz takmanız yeterli.Bunun dışında sesi mükemmel oldukça tatmin ediyor 100 volumde bile ses temiz cihaz ses modları var bu modların içinde 3D Surruond ses modu cihazın ses kalitesini ortaya çıkarıyor yani 5+ 1 aynı fiyatta alabilirsiniz evin 4 köşesine koydunuğuzu düşünün arkadan önden gelen sesler bu cihaz da bu modla aynı özelliği taşıyor gerçekten farkettim oldukça hoşuma gitti.Filmlerdeki silah sesleri , su sesleri , motor sesleri eviniz degibi ses arkadan geliyor.

    Ben aklıma gelenleri hızlıca yazdım arkadaşlar merak ettiğiniz şeyleri yazarsanız cevaplarım.Şunu söyleyebilirim paranız hakkını veriyor bu cihazın yanına 3D blueray alırsanız daha şık olur.
    Kumanda da bir ayrıntı belirticektim benim tv samsung olduğundan Lg kumanda üzerinde tv içinayrıcı kanal değiştirme , kapatma tuşu koymuş kolaylık sağlamak amacıyla kumandayı her televizyon için şifrelenmiş bir kodu var henüz uğraşmadım eğer yaparsanız sadece ses kumandasndan bu özellikeride kullanabilrisniz ama uyuşmaya da bilirmiş henüz denemedim ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infin1ty -- 9 Kasım 2014; 16:49:25 >







  • Bende 4530'u var. Memnunum ancak 5+1'in yerini tutmuyor. Birde kaliteli kaynak kullanmak lazım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğim gibi ben memnunum. 100 tl kart indirimiyle 899 TL gayet iyi fiyat bence. Özellikle dd ya da dts seste çok iyi. Yer sorunu yüzünden aldım. Memnunum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de Sony BDV-NF720 düşünüyorum çok kararsızım. fiyatı 1150tl değer mi diyorum kendi kendime. topla ses çıkış gücü 400w yani bu lg soundbardan bile kuvvetli ama hiç denemediğim için cesaret edemiyorum. bahsettiğim ürün şu;
    http://www.sony.com.tr/product/hch-systems-with-blu-ray-disc/bdv-nf720
  • Ben siparişi veriyorum her zaman gözüme ilk çarpan üründe kalıyorum şimdiye kadar aldığım elektronik ürünlerde tv,telefon,laptop hep ilk tercihlerimdi bı sıkıntı yaşamadım bu arada tv de aldım Samsung yeni eve geciceğimden dolayı kutusunda hala kurmadım yanına da linkte verdiğim soundbar alıcam sesi zaten iyi açtırdım özellikle yoksa bu gidişle kafam çok karışıcak ..
  • Ürünler geldi arkadaşlar ürünün yanına ayrıca blueray aldım sistemi kurmadım henüz taşınmadık kuruncu ayrıntılı paylaşıcağım

     SOUNDBAR LG-NB3530A (İNCELEME)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infin1ty -- 13 Ağustos 2013; 11:44:57 >
  • Hayırlı olsun. Güzel cihaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibosivas58

    teşekkürler

    Ürün ile ilgili yorumlarınızı alabilir miyim?
  • ben de Sony BDV-NF720 aldım çok memnunum. mutlaka değerlendirin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dae-su Oh

    quote:

    Orijinalden alıntı: ibosivas58

    teşekkürler

    Ürün ile ilgili yorumlarınızı alabilir miyim?

    Yeni evin bitmesini bekliyoruz taşınınca kurucam , 2 haftaya kalmaz ayrıntılı bilgi paylaşıcam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infin1ty -- 15 Eylül 2013; 19:42:19 >
  • Soundbar sistemlere hiç göz gezdirmedim şu ana kadar ? Harici HDD bağlanabiliyormuş ..3D Player bağlanabilir mi ? Yani neresinden disc oynatıyor bu sistemler

    LG NB3530A & Pioneer BDP 150 3d player olabilir mi yani ?
  • Yardımcı olabilecek birisi yok mu Teknosa'ya gitim soundbar yokmuş gittiğim şubede..Merak içindeyim :)
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    3D Playera bağlamak gerekmiyor mu soundbarı :)
    Kolon gibi birşey sonuçta bu da.
  • ben de bunu öğrnemek istiyorum..HDMI bağlantı ile mi yapılıyor bağlantı..3D Bluray özelliği olan Soundbar ile 3D player bağlasak ne olur ? Soundbar da 3d özelliği olması ne katmakta ?

    Mesela PHILIPS HTS5120 çok mu basit kaçar ?

    Ayrıca öğrenmek istediğim bir şey var ; harici dvd writer ile müzik dinleyebilir miyiz ? USB bağlantısı yoluyla ? Eğer olursa mükemmel olur çünkü müzik seti almama gerek bile kalmaz. TV kapandığı zaman yine ses gelebilir mi ? "yani soruya bakın ! Hoparlör olan bir şey sonuçta gelmesi lazım ama hiç bilgim yok ki böyle abuk sorular soruyorum "



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 25 Eylül 2013; 20:28:02 >
  • Arkadaşlar üründe 5-6 tane ses modu var 3D Surround bunların arasında bu moda aldığınızda farkı görebiliceksiniz.Bunun dışında clear mode var aklımda fazla yok ingilizce old için. temiz ses veriyor bass azaltıp haber vs film dışı için tv hoporleri gibi ses veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infin1ty -- 14 Ekim 2013; 19:36:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dae-su Oh

    3D Playera bağlamak gerekmiyor mu soundbarı :)
    Kolon gibi birşey sonuçta bu da.

    Hayır gerekmiyor ürünle birlikte optic kablo geliyor tv bağladığında başka bişe yapmaya gerek yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infin1ty -- 14 Ekim 2013; 19:40:08 >
  • Hocam ürünü bayadır kullanıyorsunuz sanırım ses sistemine ek olarak destek amaçlı düşünüyorum sizce nasıl ? yorumları yazmamışsınız kullanış için bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz
  • Çok yoğundum bir süre de sistemi inceledim gaye güzeli detaylı paylaşıcam yine aklnızda soru olursa cevaplamaya çalışırım güncelliyorum ..
  • Sanırım bu sistemlerin özelliği kablo karmaşasası olmadan sinema keyfini vermesi. Ancak bu konuda ne kadar başarılı, çevresel sesleri 5.1 ses sistemine yakın alabiliyormuyuz... Eğer veremiyorsa çok bir anlamı yok. Kaliteli bir 2.1 stero sistemlede çok başarılı film izlenir gibime geliyor...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.