Şimdi Ara

Sennheiser ie4 ve kulaklık amfisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
6.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arakadaşlar bugün metan'a gittim. Niyetim cx300 almaktı. Gidip sorduğumda kalmadığını öğrendim.
    Üst modelin ie4 olduğunu biliyordum. Metandaki ses testimde ie4 'ü kulaklık amfisine bağlamıştım. Sesi son sese kadar açmama rağmen en ufak bozulma olmadı. Bende gözlerimi kapadım ve 110 ytl bayılıp satın aldım. Hemen yorumlar...
    Cihazım Creative v200. Yani çıkışı biraz zayıf sayılır. Pek bi performans beklemiyordum mp3 çalarımdan dolayı. Kısık ses alırım diye umuyordum ama beklediğimden iyi çıktı kulaklık.
    Tam bi bas canavarı. Bas sesler insanın beynine beynine vuruyor resmen. Kulaklığın uçlarındaki lastikler çok yumuşak ve kulağın içine tam oturuyor. Dışardan gelen sesleri tamamen yalıtıyor. Ayrıca kulağı uzun süreli kullanımda hiç rahatsız etmiyor. Daha önce distorsiyona giren şarkıları basları açarak dinliyorum mükemmel.

    Şimdi elimdeki şarkılardan daha fazla zevk alarak dinliyorum.







  • 110 ytl neki. daha fazla uçanlar var. mesela aynı tip kulaklıklardan 250-500 ytl ... fiyatta sınır yok. ama bunlar unutmamak gerekirki standart kullanıcılar için deil. yani sokaktaki adam kulaklık istiyorum ver diyor. kaç para 50 milyon. ooo çokmuş küçücük bi kulaklığa 50 milyon verilirmi? mantık bu. yani oda ses veriyor 1 milyonlukta. ama bi stüdyodaki ses sistemlerinin fiyatlarını bi araştırırsanız ne kadar uçuk olduğunu göreceksiniz. yani bu olay mercedes de bi araba yada ferraride ama şahinde. hepside gidiyor sonuçta. kabaca düşünürseniz böyle.
    neyse çenem düştü. sesini dinlemenizi isterdim. kulak zarınız zorlanana kadar açıyorsunuz ve hiç bozulmayan tok baslar keskin tizler var. yani 5 ytl lik sokini marka kulaklıkda ses verir sonuçta.
    unuttum metanın yerini sormuşsunuz. öncelikle bir site linki vereyim size. hem kulaklıklar hakkında açıklamalar var. hemde metanın yeri tarif edilmiş.
    http://www.students.itu.edu.tr/~eyigulera/kulaklik.htm

    quote:

    Orjinalden alıntı: ugurmad

    valla bi gun sokaktan SQNY marka bi kulaklık aldım 5 ytl ye mecburiyetten cızırtısına hayran kaldım yani ugrasılsa yapılamaz bu kadar ii cızırtı veren bi makina yani 110 ytl verip bi kulaklık alıyosun ve eger kulaklık seni hayal kırıklıgına ugratmıyosa sonuna kadar degmiştir diyorum..
    bu arada bu metan nerde acaba....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman_goksel -- 2 Temmuz 2006; 23:30:48 >




  • Kulaklık Amfileri başka bir başlıkta tartışılıyor, isterseniz bir göz atın,

    http://forum.donanimhaber.com/m_6987484/tm.htm

    Alper,
  • Tabikii arkadaşım buyrun şema sizin
    http://www.minidisc.org/headbanger.html
    quote:

    Orjinalden alıntı: cem2004_34

    @osman_goksel yaptıgın anfının devre semasını uygun olursa bızle paylasırmısnın? benım hosuma. gıttı bende yapmak ıstıyorum bır tane.
  • headbanger giris seviyesinde bir kulaklik amfisidir, ben kulaklik amfisi isindeki ilk zamanlarimda headbanger yapiyordum, evde kendiniz yapmak icin eglenceli bir deneyim olabilir ancak uyarayim, elektronik ile ilgili fazla deneyiminiz yoksa ortaya cazir cuzur igrenc sesler cikabilir (eger ses cikarmayi basardiysaniz tabii)

    Daha ust seviye bir amfi icinwww.ampli-fi.com adresine bakmanizi oneririm, Amerika'dan kutu ve entegreler ayin 12sinde gelecek, demek ki ay sonuna dogru yeni seri kulaklik amfileri hazir olacak,

    Bu arada, evde kendi headbangerini kendin yap kampanyasi yapmak isteyenlere baski devre ve gerekli parcalari iceren bir kit hazirlayip gonderebilirim,www.ampli-fi.com adresindeki iletisim bolumunden kontak kurabilirsiniz,

    Alper,




  • quote:

    Orjinalden alıntı: cem2004_34

    arkadaslar SENNHEISER IE4 kulaklıgı ınternette hangı sıteden alabılırım. yada izmirde nerde satılıyordur bılgınız varmı acaba?


    elmasepeti.com'dan alabilirsiniz.
    http://www.elmasepeti.com/store/urungoster.php?id=5754
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.