Şimdi Ara

Tarayıcı tabanlı üç boyutlu tarama sistemi Volumental, Kickstarter üzerinde destek arıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj











  • Tarayıcı tabanlı üç boyutlu tarama sistemi Volumental, Kickstarter üzerinde destek arıyor




     

    Son zamanların en çok konuşulan yenilikleri arasında yer alan üç boyutlu yazıcılar için hazırlanan Volumental isimli tarayıcı tabanlı tarama sistemi, Kickstarter üzerinde destek aramaya başladı.

     

    İsveç Stockholm merkezli bir ekip tarafından hazırlanan Volumental sistemi, üzerinde iki adet lens yer alan derinlik kameraları ile standart bir internet tarayıcısı vasıtasıyla üç boyutlu tarama yapılmasına imkan sağlıyor. Normal şartlarda oldukça güçlü bilgisayarlar ve karmaşık yazılımlar gerektirdiği belirtilen bu işlemi internet üzerinden çevrimiçi olarak halledebilen Volumental, bu taramaları renkli olarak yapıyor ve Kickstarter projesi üzerinden çok daha etkili bir hale getirmek için bağış bekliyor. Yapılacak farklı bağış miktarlarına göre kişilerin kendi taramalarını alabildiği sistem, oldukça da kolay bir şekilde kullanılabiliyor.

     

    Site üzerinden başlatılırken konan 20,000$ hedefin, bitimine daha 29 gün kalan 71 bağış ile 8,383$'lık kısmını toplayan Volumental projesi hakkında hazırlanmış açıklayıcı tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

     


     Tarayıcı tabanlı üç boyutlu tarama sistemi Volumental, Kickstarter üzerinde destek arıyor

     









  • Renkli olabilmesi çok büyük bir avantaj.Zira son kullanıcıyı daha çok sevindirecek birşey bence.İnternette beğendiğimiz bir biblonun direk çıktısını alabileceğiz.Beğenilen bir oyun karakterini aşırı detaylı olmayacağını düşünürsek bende direk son kullanıcı odaklı.Detay yüksek değil maksat görsellik.Ve proje için 20bin $ olması bende 3 boyutlu yazıcınında son kullanıca ulaşabilecek uygun fiyat politikası yargısını oluşturdu.

  • Videodaki kız losttaki julietin kızı..
  • Bu şeyi oyun yapımında kullansınlar şehir modellemeleri vs çok zor olduğu için ama tabi bu hali ile değil çok daha farklı gelişmi son teklonojinin limitlerini zorlayan birşey ancak fadalı olabilir.

  • 10bin dolar atayim. hisse vericeklerse :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: aod.xTA26

    Renkli olabilmesi çok büyük bir avantaj.Zira son kullanıcıyı daha çok sevindirecek birşey bence.İnternette beğendiğimiz bir biblonun direk çıktısını alabileceğiz.Beğenilen bir oyun karakterini aşırı detaylı olmayacağını düşünürsek bende direk son kullanıcı odaklı.Detay yüksek değil maksat görsellik.Ve proje için 20bin $ olması bende 3 boyutlu yazıcınında son kullanıca ulaşabilecek uygun fiyat politikası yargısını oluşturdu.


    Sanıyorum sadece program için 20bin dolardan bahsediliyor. 3D yazıcıyla alakalı bir şey göremedim ben haberde.
    ''Volumental sistemi, üzerinde iki adet lens yer alan derinlik kameraları ile standart bir internet tarayıcısı vasıtasıyla üç boyutlu tarama yapılmasına imkan sağlıyor''...diye belirtilmiş haberde.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.