Şimdi Ara

Ultras Gaming 80 CAP Özlenen Bütün Eski Özellikler [Mercanery,EskiHaritaVs] AÇILIŞ PTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
3
Favori
12.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Ultras Gaming 80 CAP Özlenen Bütün Eski Özellikler [Mercanery,EskiHaritaVs] AÇILIŞ PTESİ

♦Race: Chinese
    ♦Exp-Sp Rate:10x
    ♦Gold rate:2x
    ♦İtem Rate:5x
    ♦Sox Rate:1x
    ♦Job Rate:20x
    ♦Alchemy:1x
    ♦Skill Cap:80
    ♦Skill Mastery:300

Server kapasitesi: 1000
    • Fortress War : Jangan
    • Kayıt Cumartesi Günü (00:00-19:00) - Savaş Cumartesi 19:30
    • Tüm Uniqueler: Aktif
    • Tüm Haritalar: Jangan-Downhang-Hotan

Job Rank:
    Job Rank Ödülleri Thief/Hunter/Trader Olarak 1. Olan Her Oyuncuya 150 Silk Olarak Dağıtılacaktır.
    Job Rank Her Ayın 15'i ve 30'u Gecesinde Sıfırlanacaktır.

Unique Rank:
    Unique Rank Ödülleri 1. 2. ve 3. Olan Oyuncularımıza Sırayla 200, 100, 50 Silk Olarak Dağıtılacaktır.
    Unique Rank Her Ayın 15'i ve 30'u Gecesinde Sıfırlanacaktır.

Job Görevi:
    Jangan'da Bulunan Banka'dan Alabileceğiniz Bu Görevle 1 Adet Gift Silk Scroll Elde Edebilirsiniz.
    Bu Gift Silk Scrool Kullanıldığı Zaman Size 50 Gift Silk Kazandıracaktır ve Bu Gift Silk'ler ile Gift Silk Mall'da Bulunan Itemleri Satın Alabileceksiniz.

Görev Alımı:
    Görevi Alabilmek İçin 80 Level Olmanız Gerekmektedir ve Job Suit'leriniz Üzerinizde Olması Gerekmektedir, Aksi Halde Görev NPC'de Gözükmeyecektir.

Görev Yapımı:
    Almış Olduğunuz Bu Görev Sadece Job War Arena'da Geçerlidir. Job War Arena'da Keseceğiniz 80 Level Thief/Trader/Hunter (Oyuncu Olmak Şartıyla)'dan 100 Adet Kestiğiniz Zaman 1 Adet Gift Silk Scrool Kazanabilirsiniz.

Görev Tekrarı:
    Bu Görevi Sınırsız Olarak Tekrarlayabilirsiniz.

Server Olası Slot Yetmezliğine Karşı Olarak 1 Saat'lik Bakım ile Birlikte Jangan Cave'de Bulunan Moblar Kaldırılacak ve Yerine Niya Shaman Mobları Eklenecektir.

Editlenmiş Yeni Map:

Server Editleri Tamamlanmıştır. 1 Hafta Reklam Süresi Olarak Belirlenmiş ve Kesin Açılış Tarihi ve Saati İlerleyen Günlerde Duyurulacaktır.

Düzenli Olarak Gift Silk Mall ve Normal Item Mall Bölümünüz Güncellenecektir.
    Bizi Facebook Sayfamızdan Takip Edebilirsiniz.
    https://www.facebook.com/UltrasGame

Mercenary'ler 80 Level'de Guild Master'ları Tarafından Sorunsuz Olarak Kullanılabilecektir.

Ultras Gaming 80 CAP Özlenen Bütün Eski Özellikler [Mercanery,EskiHaritaVs] AÇILIŞ PTESİ

@Update,

#‎UltrasGaming‬ 64-69 Arası Mob'lardan Sos, 70-74 Arası Moblardan Som İtemleri 1x Rate İle, 74-80 Arası Moblardan Sun Dropları 0,4x Rate İle Elde Edebilirsiniz.

Beta Son Hızıyla Devam Ediyor. Server'ın Eksik Yanlarını Bize Bildirmek İçin Facebook Sayfamıza Mesaj Atabilirsiniz.

@Website ; Tıkla Şuan Yapım Aşamasındadır.

@Download Links ; DOCS

Şuan 4 Arkadaş olarak bu servera başlamaktayız, @Zendagi Migzara ve ben; @Takım_Taklavat ve 2 arkadaşımız. Sizleride aramzıda görmekten mutluluk duyarız.

SERVER AÇILIŞ TARİHİ 04.08.13 SAAT ; 14.00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takım_Taklavat -- 12 Ağustos 2013; 11:59:56 >

• Belki bende başlayabilirim. Ama oyun global bir server olsaydı daha iyi olurdu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Belki bende başlayabilirim. Ama oyun global bir server olsaydı daha iyi olurdu :)

Beklerim Önder'im tanırsın beni ama sende o hafıza yok ^^ nick değiştirdikden sonra hesabımı kullanamaz oldum, Deniz ben eskilerden. [Codemaster,Shamanginaxo,Lord_Deniz,slay] Global server açmaya artık herkes korkuyor çünkü herkes Türklere neredeyse sinir oluyor ve çok düşmanımız var böylece çok saldırı alıyoruz. O yüzden ipleri Türkiye dışına açmayı düşününce herkes geri adım atıyor. Server sahibi arkadaşın söylediğine göre gerçekten çok sağlam bir sunucu ve korumaları var özel bir şirket inşallah doğrudur . ve kaliteli bir oyun olur.
  • Ben de başlayım diyecem de iki gün varmış daha açılmasına..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemans

Ben de başlayım diyecem de iki gün varmış daha açılmasına..

Gel Yaşar'cım :)
  • inş yeteri kadar oyuncu olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takım_Taklavat

quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Belki bende başlayabilirim. Ama oyun global bir server olsaydı daha iyi olurdu :)

Beklerim Önder'im tanırsın beni ama sende o hafıza yok ^^ nick değiştirdikden sonra hesabımı kullanamaz oldum, Deniz ben eskilerden. [Codemaster,Shamanginaxo,Lord_Deniz,slay] Global server açmaya artık herkes korkuyor çünkü herkes Türklere neredeyse sinir oluyor ve çok düşmanımız var böylece çok saldırı alıyoruz. O yüzden ipleri Türkiye dışına açmayı düşününce herkes geri adım atıyor. Server sahibi arkadaşın söylediğine göre gerçekten çok sağlam bir sunucu ve korumaları var özel bir şirket inşallah doğrudur . ve kaliteli bir oyun olur.

Yav tanıyorum da, o hafıza yok dedin ya sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim

@Lemans E daha iyi hem vakit var,

• Betaya katilabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pes Etmek YOK!

Betaya katilabiliyor muyuz?

Betaya katılmak için facebookdan id pw isteyebilirsiniz. Beta Yarın son buluyor.

Edit Linki vermemişim: Facebook Ultras Gaming

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takım_Taklavat -- 3 Ağustos 2013; 18:17:19 >
  • quote:

quote:

Betaya katılmak için facebookdan id pw isteyebilirsiniz. Beta Yarın son buluyor.

Mesa attım dönmediler bi beta oynasaydık keşke.
  • quote:

quote:

quote:

Beta için bi kaç dosya daha indirilmesi gerekiyor buglara karşı bende uğraşmak istemedim. Bence gayet güzel bir server olacak tek korkum gereken ilginin oyuncu tarafından gösterilmemesi olabilir.

Bu arada İp Limit Anketi Açılmıştır Oyunuzu Kullanabilirsiniz : Tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takım_Taklavat -- 3 Ağustos 2013; 18:19:21 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beta için bi kaç dosya daha indirilmesi gerekiyor buglara karşı bende uğraşmak istemedim. Bence gayet güzel bir server olacak tek korkum gereken ilginin oyuncu tarafından gösterilmemesi olabilir.

İndiririzde dosyaları bi bilgi vermediler.

• Server Açılış Tarihini Erkene Almayla İlgili Bir Anket Mevcuttur Oy Kullanabilirsiniz ;

Açılış Tarihi Anketi
  • tamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmin -- 3 Ağustos 2013; 18:57:04 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İndiririzde dosyaları bi bilgi vermediler.

Jangan ve Hotan'da Bazı Bölgelerde Bulunan Client Crash Sorunu İçin İndirilmesi Gereken Dosya

https://docs.google.com/file/d/0ByGug14dAYrDV0hwRjVEYUtBaTA/edit

Veya

https://mega.co.nz/#!TAsTyIQb!eCODEzmykccp2j0s-dHpvgaPh2sX9SFIWw08edoVSP8

Not: Testleri Yapılmıştır Sorunsuz Şekilde Çalışmaktadır. Yapmanız Gereken Dosya İçerisinde Bulunan Map.pk2'yi Client Klasörünün İçine Atmanız.

• quote:

Nese vaz geçtim.2 gün sonra kapanacak bi sw daha bence ilgilenen yok bi saatir yazıyorum.

Serverin erkene alınması gündemde bu yüzden betaya cevap veremiyor olabilirler senin bileceğin iş ama hiç bir şey bilmeden serveri kötülemen yanlış bir davranış.
  • guild falan kurulacaksa arkadaşları toplayıp gelebilirim :)

*ve tabi uzun ömürlü olacaksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broderick -- 3 Ağustos 2013; 18:52:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broderick

guild falan kurulacaksa arkadaşları toplayıp gelebilirim :)

Hocam ben sadece oyuncuyum ve kaliteli bir server bulup reklamını yapmak istedim arkadaşlarımın içinde Bushido'nun guild masteri var. Sağlam bir ekip olmayı planlıyoruz ve guildimizi açacağız. İnşallah kalıcı ve uzun ömürlü bir server olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Broderick

guild falan kurulacaksa arkadaşları toplayıp gelebilirim :)

Hocam ben sadece oyuncuyum ve kaliteli bir server bulup reklamını yapmak istedim arkadaşlarımın içinde Bushido'nun guild masteri var. Sağlam bir ekip olmayı planlıyoruz ve guildimizi açacağız. İnşallah kalıcı ve uzun ömürlü bir server olur.

o zaman guildde 6-7 yer ayırın bize^^

• Takım_Taklavat kullanıcısına yanıt
    bende geleceğim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.