Arkadaşlar uzun zaman önce yaptığım bir harita vardı. Yayınlayamamıştım. Geçenlerde buldum sizlerle paylaşmak istedim. Konuyu biraz farklı yapmıştım. Rehineler at. Atları kurtaracaksınız. "Not: Waypoint var. Botlarla oynayabilirsiniz. CS 1.5 içindir. 1.3 de çalışmaz. http://www.he-m-enpaylas.com/download/1099152/Atlar.zip.html Yorumlarınızı beklerim.
Bakan olmuş ama yorum yapan yok. Hiç indirip,inceleyen inceleyen yok mu acaba? Özenerek yaptığım haritalardan biriydi. Bu sebeple yorumlarınızı bekliyordum arkadaşlar.
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Aslında "Atlar" biraz küçük bir haritaydı. (Gerçi amacım da küçük bir alanda eğlenceli oyundu) Bir de "Tesis" var. buna da bakabilirsiniz. http://www.he-m-enpaylas.com/download/1229414/tesis.zip.html (aradaki - işaretini kaldırın) Bu haritada da teröristlere standart iki silah veriliyor. Yani alışveriş yok. 1-)Kaleşnikof 2-)G3/SG1 (4-7) 3-)Tüm bombalar Antiterör timininse silah deposu var. Oradan isteyen istediğini alıyor. Onlara da alışveriş yasak. Bu da ilginç bir harita. Not: bunu boyutu 500k. Atların 7 mb. olmasının nedeni sesler ve extra kaplamalardı. Bunda da bot var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devartoi -- 21 Temmuz 2006; 23:25:28 >
Demek istediğini anlayamadım. Tüm haritaları sıfırdan yaptım. Hatta "Atlar" daki bazı kaplamalar diğer haritalarda yok. Çünkü "wanted" isimli modifikasyonun kaplama dosyasını kullandım. Kopyadan kastın benzerlikse; olağandır. Sonuçta bir cs haritası yaptım, bir oyun değil... Edit:Sizin de yaptığınız haritalar varsa burada yayınlayın arkadaşlar. Harita paylaşımı yapmış oluruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devartoi -- 6 Temmuz 2006; 14:52:03 >
arkadaşlar cafeye 1.5 türkçe kurdum botlu falan full. ama bildiğimiz deathmatch, sniper gibi haritalar yok bunları nereden indirebiliriz? bir de indirdikten sonra hangi klasöre kopyalayıp ne işlem yapıcaz? sadece kopyalamak yeter mi? asıl önemli olan bu bildiğimiz standart haritalar lazım. bi link verin veya upload edin bana lütfen:(
Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır.
atları indirdim hoşuma gitti ancak ortadaki havuzlar gidip geliyo bazı yerler de öyle gidip gelioy takılıyorum o tip bi sorun var ama yine oynnanabilir ikincinin ise linkte bi sorun var galiba oynayamadım