Şimdi Ara

LG 55LA660S almak üzereyim, nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
8.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-5 gündür magaza magaza gezip tüm seçenekleri karşılaştırıp, deneyip bunda karar aldım gibi..mediamarktta 3799tlye.asıl etken 3d ve koruyucu panel oldu..55'' samsungda da bunda da 3d denedim LGninki daha çekici, daha güzel geldi..bi de kocaman 55'' şimdi ister istemez darbe vs alacak ekranın önünde koruma var, samsungda yok, magazada adam LGlere tekme tokat girişti tık demedi ekran, parlama da yapmıyor..
    eşdeger samsung da var aynı fiyata ama dedigim artı özellikler LGye yönlendirdi..

eger samsung alacak olursam şu son modeller var kameralı olanlardan, 46F6800di galiba model..ekranı küçültüp bunu düşünebilirim sadece sesli, hareketli kontrol için...kullananlara sorayım dedim bu özellikler nedir, işe yarar mı?

LG'ye de kamera takarsak bu özellikler var mı?

LG 55LA660S

bu tvyi kullanan varsa direk bi yorum alabilirsem güzel olur...

• beyler LG 55LA660S ile 55LA690S arasındaki farklar nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: derebeyi01

beyler LG 55LA660S ile 55LA690S arasındaki farklar nelerdir?

Slm dostum guzel bir tercih yapmissin pisman olmayacagin bir cihaz. Evet kamera destekliyor takabilirsin... 660 ile 690 arasinda cerceve ve ayak farki var. Diger ozellikler panel hersey ayni. 660 ayagiyla sabitken tv sağ sola donebiliyor. 690 ise ayak sabitken tv donmuyor. Ama ayagin altina kucuk tekerlek koymusler komple ayagiyla sagsola donuyor. Fark bunlar
    LG 42LA660S akşam vakti çektim. Telim bu kadar çekebiliyor. Tv deki görüntüler eklediğim resimlerden daha net.. Biraz yakından çektim. Ben soluk mat bir görüntü görmüyorum açıkcası :)
     LG 55LA660S almak üzereyim, nasıl bilirsiniz? LG 55LA660S almak üzereyim, nasıl bilirsiniz? LG 55LA660S almak üzereyim, nasıl bilirsiniz? LG 55LA660S almak üzereyim, nasıl bilirsiniz? LG 55LA660S almak üzereyim, nasıl bilirsiniz? LG 55LA660S almak üzereyim, nasıl bilirsiniz? LG 55LA660S almak üzereyim, nasıl bilirsiniz? LG 55LA660S almak üzereyim, nasıl bilirsiniz? LG 55LA660S almak üzereyim, nasıl bilirsiniz? LG 55LA660S almak üzereyim, nasıl bilirsiniz? LG 55LA660S almak üzereyim, nasıl bilirsiniz? LG 55LA660S almak üzereyim, nasıl bilirsiniz? LG 55LA660S almak üzereyim, nasıl bilirsiniz? LG 55LA660S almak üzereyim, nasıl bilirsiniz? LG 55LA660S almak üzereyim, nasıl bilirsiniz? LG 55LA660S almak üzereyim, nasıl bilirsiniz? LG 55LA660S almak üzereyim, nasıl bilirsiniz? LG 55LA660S almak üzereyim, nasıl bilirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOB_FARUK06 -- 3 Ağustos 2013; 13:26:57 >

• ben de 55la660s aldım
    3225e geldi bimeks ten
    özellikleri çok güzel. .
    Samsung un parlak olağan disi görüntüsünün yanında lg nin doğal mat ekranı beni lg ye yönlendirdi.
  • hayırlı olsun hocam güle güle kullanın..ben de 55la690ı aldım..gayet memnunun bekledigimin üstünde tatmin edici bi tv..
    yalnız wmv formatlı video oynatmayı denediniz mi onu açmıyor galiba illaki format degiştermemiz lazım gibi..
  • Zaten full hd filmler mkv oluyor genelde onuda oynatir tv direkt 1080p mjv indirin derim 12 gblik olanlardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hayırlı olsun hocam güle güle kullanın..ben de 55la690ı aldım..gayet memnunun bekledigimin üstünde tatmin edici bi tv..
    yalnız wmv formatlı video oynatmayı denediniz mi onu açmıyor galiba illaki format degiştermemiz lazım gibi..

Wmv oynatmaz hocam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hayırlı olsun hocam güle güle kullanın..ben de 55la690ı aldım..gayet memnunun bekledigimin üstünde tatmin edici bi tv..

daha kurdurmadım hocam ama genel format değil mi wmv?
    oynatmaması ilginç..

ayrıca 690la 660 arasında kasa harici bi fark var mı?
    nerden kaça hangi fırsatlarla aldınız?

ben bimeksten 3499a aldım
    175 lira hediye çeki
    1 yıl lig tv hediyesiyle
  • Güzel tercih hocam güle güle kullanın hocam
  • bende 55la660s aldım teknosadan 3900 küsarat bir şeydi 4200 oldu ama yanında bluray-5+1 sinema ses sistemi + 1 yıl digitürk hediye ettiler tv almışken ps3 de aldım 200 tl de oradan indirdiler move hediyeli televizyon iyi gerçekten döndürmesi zor değil hafif ittirmeyle tv isteidiğim yöne kolayca yönlendiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dolores O'Riordan_

hayırlı ugurlu olsun hocam gayet güzel bi ürün ben şahsen çok memnunum..55'' olunca tadı bi başka zaten..yanındaki ekipmanlarla birlikte güle güle kullanın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Dolores O'Riordan_

hayırlı ugurlu olsun hocam gayet güzel bi ürün ben şahsen çok memnunum..55'' olunca tadı bi başka zaten..yanındaki ekipmanlarla birlikte güle güle kullanın

teşekkürler hocam aslında hiç araşştırmadım tv bi anlı oldu pc alıcaktım ama tv lazım diyede öyle bi gittik bakalım dedik aldık araştırsaydım dedim hani tv den hiç anlamıyorum ama gördüğüm kadarı ile iyi bir tv
  • bende bugün teknosadan aldım yanında sound bar diye birşey veriyordu 3599tl ye artı 300tl hediye çeki ve 52 tl turuncu kart indirimiyle.servis kurulama geldiğinde dikkat etmmemiz gerekn birşey varmı?ayrıca ik kulanmaya başladığımızda hangi modda kullanaılması gerekir?
  • Arkadaşlar sharp Lc 60le635e ile lg 55la660s arasında hangisi tercih edilmel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alfacell A kullanıcısına yanıt
    sound bar ile ilgili uyumu nasıl? ilk yorumlarını yazarsan sevinirim? onun dışında servis geldiğinde eğer duvara astıracaksan askı aparatını 60 tl ye kakalıyorlar. Aklında olsun.
  • arkadaşlar bende alacam tv ya alan arkadaş izlemekten buralara yorum yapmaya fırsat bulamıyormu ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: inceleme uzmanı

arkadaşlar bende alacam tv ya alan arkadaş izlemekten buralara yorum yapmaya fırsat bulamıyormu ne

Tv yi takdırdım iş için dışarı çıktım yeni döndüm geç yazabildim.tv nin barla uyumu süper tv de gayet iyi ama bu bar muhteşem bir performansı var 300w ama kesinlikle tavsiye ederim tv de benim için gayet yeterli 300tl hediye çeki ve sound bar dahil 3600 e aldım uygun gibi gibi şu an için.tavsiye edilebilir kalitıede

• quote:

Orijinalden alıntı: kuben

sound bar ile ilgili uyumu nasıl? ilk yorumlarını yazarsan sevinirim? onun dışında servis geldiğinde eğer duvara astıracaksan askı aparatını 60 tl ye kakalıyorlar. Aklında olsun.

Sound bar bluetooth üstünden bütün aygıtları şak diye tanımlıyor kablosuz dock resmen çok kullanışlı optik çıkışla bağladım tv ye ses mükemmel diyebilirim tavsiye edilir

• Alfacell A kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, detaylı araştıracam. bahsettiğin gibiyse temiz iş gibi duruyor.
  • inceleme uzmanı kullanıcısına yanıt
    hocam, kesinlikle öneriyorum. kanal geçiş hızı en büyük handikapı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.