Şimdi Ara

Playstore'da Yeni İndirimler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
         TTNET’in dijital oyun platformu Playstore’dan yeni indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Playstore’a bu hafta eklenen indirimli oyunların listesi ise şöyle:

“Need for Speed: Most Wanted”, “Need for Speed: Hot Pursuit”, “Medal Of Honor: Warfighter”, “Medal Of Honor”, , “FIFA Manager 13”, “C&C 4 Tiberium Twilight”, “Crysis 2 Maximum Edition”, “Aliens Colonial Marines”, “Dragon Age 2”, “Dead Space 2”, “RAGE”, “Strike Suit Zero”, “Defiance”

İndirimli oyunlarla ilgili detaylı bilgi almak için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz: https://www.playstore.com/

• serinin en berbat oyunu gözümde yeni most wanted,bedava verseler almam

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Playstore'dan artık hiç bir şey almam.

• güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknbyz

serinin en berbat oyunu gözümde yeni most wanted,bedava verseler almam

psn e diğer ay bedava:)

• quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam

Playstore'dan artık hiç bir şey almam.

Niye hocam?
  • MOH 2010 6tl olmuş vay bee
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Defiance kendi sitesinde 10 dolar, Playstore da indirimle 72 lira. Ne güzel indirmişsiniz öyle. Tebrik ederim.

• Most Wanted PSN'de bedava şu an PLUS için. İndirdim oynuyorum takır takır :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-90F2E1A19 -- 2 Ağustos 2013; 19:51:45 >
  • quote:

Warfighter ucuz neden almazsın ttnet olduğu içinmi?

• Oyunculuk bitmiş vaziyette 2005 yılında çıkan Most Wanted oyununu kim unutabilir.Razorla yarış yaptığımız zaman arabanın motorunun bozulması son yarışta yarışı kazanınca kız arkadaşımızın polis olduğunu öğrenmemiz bu nesilde çok hayal kırıklığı yaşadım grafiksel atlamalar oldu ama oyunlar özünü kaybetti keşke bu nesil hiç olmasaydı.

• MW3 = 48 TL(Steam)
    Medal of Honor = 6 TL(Steam veya Origin değil en azından olduğuna dair bilgi yok)
    Strike Suit Zero = 9 TL(Steam)

Gayet uygun fiyatlar.Medal of Honor Steam veya Origin'e eklenseydi 9.99 TL'ye bile alırdım.10 TL'ye almazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: michael01

quote:

Orijinalden alıntı: srknbyz

serinin en berbat oyunu gözümde yeni most wanted,bedava verseler almam

psn e diğer ay bedava:)

o aydayız şuan
  • Alan Wake 20 lira ahaha. 1 tane tf2 key'ine satan var. ÇOK İNDİRMİŞSİNİZ YARISINI GERİ ALIN.
  • hepsini bitirdim oyun bunlar.yada sonuna doğru attığım oyunlar eski.ama oynamayan arkadaşlar varsa hemen kapsın.istanbul ss motorsa bakın 2 gün önce f12 berlinetta vardı.bikaç gün önce de aventador gelmişti.daha neler var neler hergün geliyor SS motors

• yeni most wanted seriye hakaret resmen bir oyun bu kadar mı sıkıcı olur yav
  • PS Plus'ta Most Wanted bedava. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

quote:

Niye hocam?

BF4 siparişi verdim bir hafta geçmeden iptal etmek istedim.Hiçbir şekilde iptal etmediler, türlü türlü yalanlar söylediler.
    Hangi oyunları aldığımı görme yetkisine sahip olmayan bir müşteri hizmetleri var.Göremediklerinden, her aramamda yarım saat hangi oyundan bahsettiğimi anlatmakla geçiyor.

Şikayet kayıdı oluşturuluyor, özellikle belirtiyorum bilgilendirilmek istiyorum diye, şikayet kapanıyor haberim yok.

Destek olayım diye oyunlarımı Playstore'dan almaya çalışıyordum ama olmaz böyle.

• Playstore'nin yaptığı indirimler steam'in indirimsiz halinden bile pahalı ama yinede bazen güzel indirimler oluyor, alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puyol_5 -- 3 Ağustos 2013; 11:52:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

MW3 = 48 TL(Steam)
    Medal of Honor = 6 TL(Steam veya Origin değil en azından olduğuna dair bilgi yok)
    Strike Suit Zero = 9 TL(Steam)

Gayet uygun fiyatlar.Medal of Honor Steam veya Origin'e eklenseydi 9.99 TL'ye bile alırdım.10 TL'ye almazdım.

Gönderilen aktivasyon kodunu Origin'de kullanabilirsin, diye düşünüyorum. Ben eski kutulu oyunlarımın kutu içi key ile Origin'de etkinleştirmiştim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.