Şimdi Ara

DİGİTURK SINIRLI SAYIDA LİG PAKETİ KAMPANYASI SADECE PEŞİN ALIMLAR İÇİN !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
3.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paket kampanyası sonlandırılmıştır :) Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueyesprens -- 9 Ağustos 2013; 2:23:09 >

Orijinalden alıntı: blueyesprens

Selam arkadaşlar bu konuyu paylaşıp paylaşmamak arasında çok kaldım. Öncelikle burada paylaşılan yazılara cevap vermiyorum.

Sadece özelden mesaj atan veya beni arayan ilk 30 kişi tabi paketi peşin alabilecek durumuda olmalı. Mevcut bir liste yaptım 30 kişiyi kaydetip kurulum yaptırıyor olacağım.

Tekrar söylüyorum sınırlı sayıda ve fiyatı sadece aradığınız taktirde söyleyeceğim veya özel mesaj ile .

Özel fiyat olduğu için paylaşım yapılmamasını önemle rica ediyorum . Bu 30 adetten sonra biraz daha pahalı fiyata saturn kampanyası başlayacak geçen senekinden 100 TL zamlı bir şekilde ağustos 22 tarih olarak belirlendi gecikme olmaz ise.

Liste dolduğu taktirde paylaşımla buradan bildiricem. 30 Kişiye hayırlı uğurlu olsun şimdiden.

Sadece özel mesaj ve aramaları kabul ediyorum bilginize diğer konulardan biraz farklı ilk 30 kişi olduğu için.

Sadece peşin alacabilecek arkadaşlar bana ulaşsın.

Bekliyorum arkadaşlar Hayırlı olsun şimdiden

Numaram 0530 237 36 87

NEDİM ŞEN

Forumda paylaşım pm yoluyla olmamalı.Fiyat nedir yazar mısınız?

• FİYAT PAYLAŞILDI DÜŞÜNENLER MESAJ ATABİLİR ARAYABİLİR BURADAN CEVAP VERMEYECEĞİMİ SON KEZ SÖYLÜYORUM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıllık paket olsa idi cazip olabilirdi. ama hem sonraki sezon maçların digiturk te olacağı bile kesin değil. hemde peşin para 900 herkesin verebileceği bir rakam değil. yine de peşin veririm bi daha hiç uğraşmam diyenler için ve yayınlar yine digiturkte kalırsa 2 yıl için güzel fiyat.

Orijinalden alıntı: ben_wade

2010-2014 arası olarak çıkmıştı ihaleye TFF, yanlış bilmiyorsam bu son sezonu Digitürk'ün.O yüzden iki yıllık paket almak akıllıca olmaz diye düşünüyorum.

Kendi hakkı hala saklı 2 senelik paketi el değiştirse bile izleyebiliyorsunuz buna cevap verme gereği duydum herhangi bir sorun yok bu konu hakkında. 2 Sene izleme zorunluluğunuz var ligi bu paketi aldığınız taktirde bilginize

quote:

Orijinalden alıntı: ben_wade

2010-2014 arası olarak çıkmıştı ihaleye TFF, yanlış bilmiyorsam bu son sezonu Digitürk'ün.O yüzden iki yıllık paket almak akıllıca olmaz diye düşünüyorum.

Kendi hakkı hala saklı 2 senelik paketi el değiştirse bile izleyebiliyorsunuz buna cevap verme gereği duydum herhangi bir sorun yok bu konu hakkında. 2 Sene izleme zorunluluğunuz var ligi bu paketi aldığınız taktirde bilginize

1 senelik istiyoruz.

İyi günler

Selam arkadaşlar bu konuyu paylaşıp paylaşmamak arasında çok kaldım. Öncelikle burada paylaşılan yazılara cevap vermiyorum.

Sadece özelden mesaj atan veya beni arayan ilk 30 kişi tabi paketi peşin alabilecek durumuda olmalı. Mevcut bir liste yaptım 30 kişiyi kaydetip kurulum yaptırıyor olacağım.

Tekrar söylüyorum sınırlı sayıda ve fiyatı sadece aradığınız taktirde söyleyeceğim veya özel mesaj ile .

Özel fiyat olduğu için paylaşım yapılmamasını önemle rica ediyorum . Bu 30 adetten sonra biraz daha pahalı fiyata saturn kampanyası başlayacak geçen senekinden 100 TL zamlı bir şekilde ağustos 22 tarih olarak belirlendi gecikme olmaz ise.

Liste dolduğu taktirde paylaşımla buradan bildiricem. 30 Kişiye hayırlı uğurlu olsun şimdiden.

Sadece özel mesaj ve aramaları kabul ediyorum bilginize diğer konulardan biraz farklı ilk 30 kişi olduğu için.

İLK 30 KİŞİYE İKİ SENELİK GİRİŞ + 2 KEYİF ve şampiyonlar paketi HD kurulum aktivasyon ücretsiz tekrar ediyorum 2 Yıllık 900 TL

Sadece peşin alacabilecek arkadaşlar bana ulaşsın.

Bekliyorum arkadaşlar Hayırlı olsun şimdiden

Numaram 0530 237 36 87

NEDİM ŞEN

Merhaba Nedim Bey,

Bu kampanya geçen sene bimeksin internet üzerinde almış olduğum kampanya nın aynısı.(1 senelik GİRİŞ + 2 KEYİF ve şampiyonlar paketi HD kurulum aktivasyon ücretsiz) Tek farkı o kampanya 1 yıllıktı bu ise 2 yıllık.
    Öğrenmek istediğim bir kaç soru olacak hızlıca cevaplarsanız çok sevinirim?

1. Bu kampanya Saturn Firmasının yapmış olduğu bir kampanya mı, yoksa DT'nin kendisinin yaptığı özel bir kampanyamı, yada başka bir firmanın mı?

2. Havale / EFT veya KK tek çekim ödeme şekli olabiliyor mu?

3. Ödemeyi hangi kuruma yapıyoruz? (Yani Faturayı hangi firma üzerinden kesilecek? (Özel bir kampanya olduğu için işlemler nasıl oluyor çok fazlada bilgi verilmemiş.))

4. DT'nin TFF ile yapmış olduğu süper lig sözleşmesi ne zaman sonlanıyor? (Bildiğim kadarıyla 2015 Mayıs 'tı, öyle diye biliyorum.)

5. Bimeks'teki kampanyada eve gelen postada kutu içinden şifre çıkmıştı, sonra yetkili arkadaş gelip aktivasyonla işlemleri gerçekleştirmişti. Burdaki sistem nasıl olacak, işlemler nasıl gerçekleştirilecek öğrenebilir miyim?

Tşk

- Bütün yazdıklarım veya verdiğim cevaplar sadece kişisel olup, Yazdıklarımın herhangi bir kuruma ve ya birime ilişkilendirme amacı ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.
    Teşekkürler...

• quote:

son 5 kişi kaldı bilginize. Bundan sonra 2 hafta sonra 600 TL olarak yıllık paketler çıkacak bunlarıda duyururum. Aynı zamanda bu paket yıllık 450 TL ye gelmekte.

İyi günler

ben geçen sene sizden 500 tl ye almıştım. eğer bu yıl 600 tl olacaksa sizden almamız cazip olmayacak. çünkü yenilemelerde başka konulardaki arkadaşların mesajlarına göre 3 ay ödemesiz 7 ay 63 tl ve iki ayda 43 tl olmak üzere 527 TL lik teklif alalnlar var. 3 ya da 4 ay spor ekstra paketi ni hediye aldığını söyleyenler bile var:) ama tabii yenilemelerde. 600 tl sizin paketiniz olacaksa ancak sadeceyeni üyeliklerde avantajlı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sharp61

quote:

son 5 kişi kaldı bilginize. Bundan sonra 2 hafta sonra 600 TL olarak yıllık paketler çıkacak bunlarıda duyururum. Aynı zamanda bu paket yıllık 450 TL ye gelmekte.

İyi günler

ben geçen sene sizden 500 tl ye almıştım. eğer bu yıl 600 tl olacaksa sizden almamız cazip olmayacak. çünkü yenilemelerde başka konulardaki arkadaşların mesajlarına göre 3 ay ödemesiz 7 ay 63 tl ve iki ayda 43 tl olmak üzere 527 TL lik teklif alalnlar var. 3 ya da 4 ay spor ekstra paketi ni hediye aldığını söyleyenler bile var:) ama tabii yenilemelerde. 600 tl sizin paketiniz olacaksa ancak sadeceyeni üyeliklerde avantajlı olabilir.

O fiyatların taahhütleri fazla oluyor bilginize. Aynı zamanda 3 aylık döneme 2 kere düşürülmek için yapıyorlar yani extra bir avantaj olmuyor o kampanyaları bende biliyorum yüksek ay taahhüt ve extra bir avantajı olmayan yinede size kalmış tabikide :)

• Ben de şimdi EFT yaptım paket için 2 yıl boyunca kafamız rahat olur inşallah

600 TL değerindeki 1 yıllık paketler çıktığı gibi paylaşıyor olurum hoşçakalın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 2 Ağustos 2013; 18:25:26 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.