Şimdi Ara

Merhaba, ben Yürüyen Ölü'nün...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, ben Yürüyen Ölü'ünün laptop'uyum. Adım Asus, soyadım K50IN, 5 yaşındayım. 8 sekmeyi aynı anda açarken donan ben, kendi beynimi hackledim ve şuan Yürüyen Ölü'nün hesabından bu cani herifi sizlere anlatacağım. Bu cani herifin eline 5 sene önce düştüm. Mağazaya girdiğinde anlamıştım psikopat olduğunu. İlk zamanlarda güzeldi ilişkimiz, bana iyi davranıyordu. Ama benim üstümde saatlerce CoD MW2 oynadığında işlerin rengi değişti...2 yaşıma girdiğimde anakartımı yaktı. O zamanlar dokturumda ücretsiz iyileştiriyordu beni. Neyse, bunlar iyi zamanlarımdı ama son 2 senedir yaşlandığımı anlamıyor Yürüyen psiko. 2 yıl önce hayatdamarlarımdan birini yaktı. Şarz adaptörüm cozur cozur yanarken söndürmek için üstüne tükürdü. Bu dahil toplam 3 damar değiştik. Saatlerce elindeyim. Saatlerce kucağında oturtuyor beni. Yine 2 yıl önce, PES oynarken bu, benim ciğerlerimde bir sorun çıktı.Evet fanlarım tozlanmıştı. 2 hafta zor işlerde hep öksüre öksüre çalıştım. Umursamadı. Sonra insafa gelip doktora götürmeye karar verdi. İki güvenlir doktor tanıyordu. "A" doktoru 5 TL "B" Doktoru 15TL'ye ciğerlerimi temizleyecekti. Parasına kıyamadı beyimiz A doktoruna gittim. Evet temizlendi ciğerlerim, ama ne oldu biliyormusunuz? Kapağımın açılıp kapanmasını sağlayan sağ-sol taraflarda bulunan dönen şeylerden biri kırıldı, ilk başlarda sağlam gözüküyordu ama bir şekilde kırıldı. O gün bugündür kafamı arkaya yaslayamıyorum. Çok uzattık galiba, DH'liler uzun şeyleri sevmiyormuş. Son cümleler, evet "ı" harfim koptu, sonra yapıştırırım diye kenara bıraktı ama kaybetti, çalıştırmadağımı bildiği halde Alan Wake falan yükledi bu yükü taşıyamadım. Çöktüm. Şimdi ubuntu var da biraz rahatım. Neyse onun hesabına girdiğimi söylemeyin. Beni çöpe atar. Daha çok şey vardı ama yazmadım okumazsınız diye. Kapağımı şlllllaaak diye kapamalar falan piyyuuu.

Not: Bu da benim ilk CSB'm

• OKUMAYIN ÇİN EJDERHASI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda pek alışılmadık bir tarz. Güzel olmuş.

• Beğendim hocam. her csb böyle olsa. enteresan ve zekice
  • Eh işte . Okunabilir.
  • Güzelmiş

• eh. geliştirirsen daha da güzel şeyler çıkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi olmuş hocam
  • beğendim
  • Upladım, yorumlar için sağ olun.
  • Bir ara okurum ilginç gibi.

Edit:Olmuş bu,yenilerini bekleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Henderson -- 3 Ağustos 2013; 4:31:53 >
  • Olmuş
  • orjinal olmuş bence güzel
  • Çok güzel olmuş
  • Düzgün ilginç ve olmuş diyebileceğimiz bir csb

• olmuş
  • güzel ve enteresan csb olmus hocam
  • tarayıcılarıda dinleyebilseydik iyi olurdu bi bakalım geçmişte neler izlenmiş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.