Şimdi Ara

The_Hunters guild'ine ve diğer Greece halkına

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Union olarak kervan yapıyorduk, olympus guild'i mallarımızı çaldı. eyvallah oyunun kuralı bu. bize noob falan dediler e ona da eyvallah napalım dedik ama adam coştu, Türklere saydırmaya başladı. Yani gerçekten geçmişten duydukları ezikliği böyle oyunlarda bastırmaya çalıştıklarını düşünmeye başladım. neyse gerisini ss'ler anlatsın.

http://img71.imageshack.us/my.php?image=sro20060702004812696hi.jpg

http://img51.imageshack.us/my.php?image=sro20060702005505352si.jpg

mua'dan ve guild'inden isteğim, kendisine laf atan Türklere karşı kendilerini nasıl savundularsa ve bunu forumda da anlattılarsa, aynı şeyi Türklere laf atan bu şerefsizlere de yapmaları.

saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idontknow -- 2 Temmuz 2006; 1:21:16 >

• şerefsiz evladı bunlar
  • a.q. ezikleri nolcak ,tarih boyunca bibok yiyemediler ,ezikliklerini böle gideriyolar işte.ben bunların atalarını bilirim,o atalarıki erkek erkeğe birbirlerine değdiriyodular kadınları aşağılıyodular ve onları sadece çoğalmak için bi araç olarak görüyodular,alayı ibne çocuğu bunların.

not: bu yazdıklarım iddia değil gerçektir.ingilizce bilsem bu ibnelerin ağızlarının payını veriridim ama bilmiyorum ne yazıkkki

''Utanmadıktan sonra dilediğini yap'' Hz. Muhammed (s.a.a.)
  • abi bırakın bunları ya allahın ezik milletleri. netten sataşıyolar yüzüne yarım metre açıktan türk diye bağırsan altına işer bu gerizekalılar. türk korkusundan bi tarafları tutuşmuş salakların. bizde bunları ciddiye alırsak bunlar devamlı tekrar eder .

ayrıca bu batılı toplumların batıl inançlarına bile etkili bir miiletiz .misal 13 uğursuzmuş onlara göre neden 1453=> 1+4+5+3=13 .demem o ki hiç takmayın bu adi herifleri hepsinin nedeni tarihlerindeki eziklik türk korkusu
    Weap:spear+cold+lighting

Giremediği İçin Şimdilik Babel'de
  • quote:

Orjinalden alıntı: celall
    ayrıca bu batılı toplumların batıl inançlarına bile etkili bir miiletiz .misal 13 uğursuzmuş onlara göre neden 1453=> 1+4+5+3=13 .demem o ki hiç takmayın bu adi herifleri hepsinin nedeni tarihlerindeki eziklik türk korkusu

baba o öyle değil be, kim anlattıysa yemiş seni :) Hz. İsa'nın son yemeğini 13 kişiyle yemesinden geliyor o..

Orjinalden alıntı: idontknow

quote:

baba o öyle değil be, kim anlattıysa yemiş seni :) Hz. İsa'nın son yemeğini 13 kişiyle yemesinden geliyor o..

hayır o oyle de diil....
    kutsal kaseyi koruyan tapınak şovalyelerinin kalanını tamamen temizlemek için, bi ayın 13ünde (ayrıca cuma gecesi), malum kilisenin gizli infaz emrini vermesiyle alakalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draugerr -- 2 Temmuz 2006; 2:03:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: draugerr

quote:

Orjinalden alıntı: idontknow

quote:

hayır o oyle de diil....
    kutsal kaseyi koruyan tapınak şovalyelerinin kalanını tamamen temizlemek için, bi ayın 13ünde (ayrıca cuma gecesi), malum kilisenin gizli infaz emrini vermesiyle alakalı...

ya bunların hepsi birer neden ama o kutsal kase falan hikaye onu söliim da vinci şifresinde kaynakça gösterilen kitaplar fransada bi kütüphanede bikaç kitap olarak gösterilmiş
    enteresan olan bu kaynak kitapların kitabın çıkmasından bi kaç yıl önce kütüphaneye eklenmiş olması yani
    kafayı bunla bozanlar asılsız şeylerle uraşıyolar bende onlara acıyorum
    Weap:spear+cold+lighting

Giremediği İçin Şimdilik Babel'de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu yunanlılar cok sefersiz gecen biri __mua__ yı down a cagırıo du botcu fln diodu ona glabal le
  • Arkadaşlar bunlara şerefsiz diyosunuz ama asıl suç bunlarda değil.Ben oyunda yunanlı biriyle tanıştım çok sıkı dost olduk.Herif bana dediki bize okullarda Türk'ler hakkında çok kötü şeyler anlatıyolar dedi.Ne gibi şeyler die sordum.Bana saydı hepsini

1-Siz zamanında suçsuz yere atalarımızı öldürmüşsünüz.
    2-Geri kafalıymışsınız herkes çarşaf giyiyomuş.
    3-Müslüman olmayanları ülkenize almıyomuşsunuz

dedi.Bende hepsinin yanlış olduğunu anlattım herif bu sefer kendi devlet başkanına sövmeye başladı.Böyle düzen istemiyorum dedi.Ne var herkes kardeş olsa dedi.O gün bolca konuştuk.O da seninle konuştuğumuz herşeyi arkadaşlarıma anlatıcam dedi.Aslında suç bunların hocalarında öğretmenlerinde.Yoksa bunların içinde hiçbi kötü niyet yok ama kafalarını yalan yanlış şeylerle boyuyolar.Savaşla yenemediler piskolojik yollardan yıkmaya çalışıyorlar Türk Milletini....Sabrı zayıflık sanıyolar ama dur bakalım nereye kadar gidicek bunun sonu.

EagleTurk Squadron Eğitim Filo Pilotu JET_onesadsong

• MUA ya bbotcu nedenmı diyorlar,
    mesela... Hakkıyla kastı 61 oldu suan ve adamlar türkün onlardan önce kasmasından biyerleri yemiyor ondan böle şeyler var muayı geç XiaoYao mu ne war geçen party ime girdi greecede ss de aldım adam lvl 66 70 olmuş deli oldum muaya diceklerine ona desinler botcu diye tabi ingiliz ya ondan botcu diyemio onların tek bişeyi war g. korkusu
  • Zamanında milli güvenlik dersine giren öğretmenim bir söz söylemişti hala unutamam. "Meriç kıyısına dizilip birer tükürük atsak boğulurlar." Sözüm o ki boşuna yormayın kafanızı gülüp geçin. Öfkeli iseniz eğer bunlarla dalaşarak harcamayın. Elbet bir gün öfkenizi kusmak için uygun zaman gelecektir.
  • HAKLISINIZ SONUNA KADAR FORUMDA KÖTÜ SÖZLER ETMEK İSTEMİYORUM AMA O ... EWLATLARI İLE(OLYMPOS GENELLİKLE WE UNİONLA BİRLİKTE MRYMİDONS U) GERCEKTEN COK UĞRASIYORUZ İNANA BİLİRSİNİZ BİZİM GERCEKTEN TEK DİLEĞİMİZ GUİLDİMİZİ SAGLAM YAPMAK AMA OYUNDA ÖLE TÜRKLER WAR Kİ DÜSMANDAN BETERLER NEYSE ARTIK ÖLE SEYLERE KAFA TAKMIYORUZ AMA ANLAMANIZI İSTERİZ Kİ BİZ DE İNSANIZ ARADA EGLENİRİZ ARADA SAWASIRIZ COĞUNLUKLA KASARIZ WE HERZAMAN HER YERDE OLAMAYIZ MUA DA İNSAN MORGAN DA ........... ANLAYIŞLARINIZA SİĞİNİRIZ .TESEKKÜRLER
    NOT BU BOT MUHABBETİNDEN BIKTIK ARTIK ANLAYIN BEN DAHA BÜYÜK YEMİN EDEMEM BİZ BOOOOOOT KULLANMIYORUZ ...Allah ın üzerine yemin ederim ispatlamak için bizim ewin we morgan ile mua yı kasan 4 arkadasın fotalarını internete koyup linkleri wereceğiz .
    o unionun (myrmdons v.s ) alayı bottt sülalesi bottt hepsi botttt
    biliyorum çünkü serverın başından beri tanırım o nenesi bozukları...
    şimdide karşılarındaki en güçlü unionu kurduk
    onlar şimdilik kralı oldular serverın ama zaman gösterecek gerçek kralları
    Türk kardeşlerimin her zaman yanında olmaya çalışıyorum ama şu son haftalarda kendini bilmeyen çocuk diye anlatabileceğm adamların ağzında sakız olduk
    bunlara artıkk yeterrrr

a.q eğer düşman arıyorsanız tamam düşmanınızım.... ( onlar kendini biliyorlar )

BU ARKADAŞLARIN DIŞINDAKİ KARDEŞLERİM HEPİNİZE SELAMLAR....
    EYVALLAHHHHHHHHHHHHHH

• olıymousun yaptıkları sadece bu değil ki oyunda her türlü çamurluüu çirkefliği yapıyorlar özellikle türklere hadi theıf lik yapmak oyunun kuralı eyvallahta ama geçen gün yaptıklarına ne demeli downdaki potçunun önüne öküzlerini park etmişler ve kimse gün boyunca pot alamadı dolayısıyla kasamadı parası olan hotana gidip ordan aldı adamlar greece server ının en çamur guıldı ayrıca turk sultans benım guıldım haberım yok tu adamlara birilik olsanda bir şey yapamıosun çünkü hepsi 60+ ve botcunun kralı o guıld napsınlar bız onları denıze döktük onlarda böyle tamin olmaya çalışıyorlar avunsunlar nasıl olsa 70 e gelip bizi bekliycekler o zamn hepsiyle görüşecez tekrar eastern ferryden onları denize dökecez muhahahahahaahhaahah

• ulan war ya tepem atçak bir gün sırf onlar için oyunda gmlerden başlıcam o yunanlılardan çıkcam hotanda lvl 1 char açcan o şerefsizler yüzünden greecede
  • Bu adamalr tam bir şerefsiz.Ben tiger girl beklerken biri geldi bunlardan yanında thief vardı ilk başta onu bana yönlendiremeye çalıştı olmadı kaçtım ben bayağı thief bana saldırmayınca bu şerefsiz bana saldırdı yarı murderer oldu sonra başkasına saldırmaya başladı.

Bu adamlarla ilgilenen arkadaşlar varsa şuan 2 kişi bandit kalesindeler.

Ekran görüntüsü:
     The_Hunters guild'ine ve diğer Greece halkına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeelPain -- 6 Temmuz 2006; 0:34:30 >

• Belki yeri değil ama ^TÜRKİYE^'ye ve ^TÜRKLERE^ Yapılan bütün saldırı ve misillemeleri kınıyorum.Herzamanda sorarım kapıya kadar gittikte niye yunanlıları ... Cambaz kardeşim sana yapılanlara çok üzüldüm.Silkroad oynayan o kadar çok ^TÜRK^ arkadaşımız varki dilenmekten yada hortumculuk yapmaktan kasamıyorlar.

Ve Çok özür dilerim yeri değil biliyorum ama duygular böleyken

http://fatih5245.sitemynet.com/istiklalana.html

• böle şerefsizleri takmayın bir gün cezalarını bulacaklar elbet zaten hermes ban yedi sanırım olympus un kurucusu, alayı bot bunların sırası gelicek hepsinin

bu arada screenshot dosyasını karıştırırken bunu buldum

hermes denen adam 27k dan elixir acc satıo

http://img528.imageshack.us/img528/6338/hermes2df.jpg

• Böle şerefsiz insanlar olur mu 20 k para için eziklere çektirmediklerini bıraktırmıolar.Önceden herbalistin önüne öküz çekip pot satıyolardı.Dün sabah da jangan kapısına öküz çekmişler tek starları kestiriolardı.Siz daha gelin ThE_HuNTeRs şöle böle diye konuşn
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.