Şimdi Ara

The Flash (2014 - ) - 7. Sezon Bitti (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.198
Cevap
110
Favori
274.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ya nolucuydu

    arkadaşlar ss alarakta buraya atabilirim ama siz de bakın. Bölüm sonunda Dr. Wells'in yaraları dudagında ve alnında belirgin şekilde ama makine çalışınca alnında ki ve dudağında ki yaralar gidiyor. Burdan da bir şeyler çıkartabilir miyiz?

    Aynen sonradan farkettim bende. Bilenler açıklarsa sevinirim. Garip işler dönüyor dizide
  • Erwin kullanıcısına yanıt

    Joe'nun evinde Cisco'nun Joe'ya söylediği teori konusunda zaten olayı birazda açıklamış oluyoruz. Hem sarı hem kırmızı elektrik gördüğünü söylüyor ve iki kişi olduğunu açıklamış oluyor. Hem Dr.Wells'in hazırladığı tuzak için ise kendini diğer ortağına dövdürmesi ve milletin onun üstünde ki Sarı Kostümlü Adam düşüncesinde kendine göre yok etmiş oluyor ama daha fazlasını için bir fikrim yok :D 10.bölümün ise bayat geçmemesini umuyorum hemen ardında ki bölümü dolu dolu vereceklerini düşünmüyorum açıkcası.
  • Ağa benim beyin yandı izlerken

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

  • reverse flash'ın kendini herkesin içinde dövmesi olağan bir durum zira flashlar (namı diğer speedsterlar) zamanda ileri-geri koşabiliyorlar. ayrıca barry zamanda geriye koşup annesinin cinayetini engellemeye çalışmış olabilir. çizgi romanlarda geçtiği üzere de eğer o cinayeti engeller ise flashpoint paradox ortaya çıkar ve evren sıfırlanır. bu durumda wells'i döven reverse flash, wells'in gelecekteki kendisi olabilir ve wells, eddie'nin oğlu ya da torunu olan eobard thawne olabilir.
  • Çok kafa karıştırıcı olmaya başladı bu dizi arkadaş onun babası bunun dayısı amcası derken karman çorman oldu.


    Şimdi bu zamana kadar ben Wellsin T.Morrow olduğunu sanıyordum ama o sondaki durum çok farklılaştırdı işleri. Birde yüzüğüde var adamın Flashpoint paradox oldu resmen abidi gubbidi oldu dizi.Cisconun dediği gibi orda iki tane flash vardı Kırmızı olan barry diğeri Reverse Flash. O değilde Firestorm nasıl hafızasını kaybediyor arkadaş acaba u zaklaşmakmı istiyor Caitline zarar vermekten korkuyor herhalde.

    Ben yine T morrow olduğunu düşünüyorum bu adam çok zeki bir kere aldı abi O elektirk saçan adamdan barrynin güçlerini kullanıp böyle bir şey yaptı işte. Reverse Flash baskası. Bence çare Arrow. :D




  • quArex kullanıcısına yanıt
    Bu gerçekten çok açıklayıcı oldu.Reverse flash gelecekten geliyor gücünün kaynağı flash olduğu için onu öldüremiyor.West'in reverse flash olma ihtimali bence yüksek herkes reverse flash west ise kendisini nasıl dövdü diyor oda akla şunu getiriyor gelecekten geldiği için yaşanan boyutlarda farklı oluyor dolayısıyla hem orda olup hemde reverse flash olabiliyor.

    Teoriler üretilebilir merakla bekliyor olacağım. :D
  • reverse flash


    eddie'nin


    ta kendisi
  • Reverse Flash

    Benim teorim de şu R.F kesinlikle Eddie şu an ortalıkta dolaşan sarılı eleman gelecekten gelen Eddie kendini öldürmedi haliyle Wells de güçlerini geri almak için çalışıyor bence sıkıştı bu zaman diliminde o yüzdende Flashı koruyor. Barrynin annesinin öldüğü gecede orada gezen sarılı Eddie kırmızılıda Barry.Neden orda olduklarına gelirsek bence Irisden dolayı Barry Irisi Eddienin elinden almış olabilir o yüzden annesini öldürmüş olabilir tabi bunların hepsi teori 2-3 ay sonra çoğu şey netleşir..
  • Şahane bi bölümdü...

    Az önce bitirdim aklim inanilmaz karişti valla..


    Bence de Wells R.F olabilir arkadaşlar... Senaristler izleyicinin aklini kariştirmaya çalişiyo.. Veya R.F. Wells'i döverken, Wells R.F.'nin parmağindaki yüzüğü almiş olabilir mi ? Ee diyeceksiniz Wells R.F. değilse O artik İşik hizinda gitmesini sağlayacak zamazingoyu nasil eline geçirdi o zaman.. ? R.F. kesin Şudur diyemiyorum.. R.F ile Eddie'nin yüzyüze geldiği sahneyi durdurdum iyice inceledim Vucut yapisi boy ölçüsü Çene yapisi Falan Eddie'nin tipkisi.. Açin bakin göreceksiniz.. Eddie R.F. çikarsa da şaşirmayacağim Wells'de...

    Eddie'de KESİN bişiyler çikacak kesin.. 10. bölüm ve sonrasinda Eddie'nin de bişiyler olduğunu gösterecekler artik çünkü Resmen Eddie'i gözümü sokmaya başladilar..


    Valla foruma girmeden önce aklimda bir sürü şey vardi yazacak ama ne yazsam bilemedim şuan, Harika bi bölümdü...

    Şimdi işin yoksa 1 Ay devamini bekle.. Ulan insan izliyo bunu 1 Ay ara mi olur.. ??????



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 11 Aralık 2014; 3:22:45 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

    Reverse Flash

    Benim teorim de şu R.F kesinlikle Eddie şu an ortalıkta dolaşan sarılı eleman gelecekten gelen Eddie kendini öldürmedi haliyle Wells de güçlerini geri almak için çalışıyor bence sıkıştı bu zaman diliminde o yüzdende Flashı koruyor. Barrynin annesinin öldüğü gecede orada gezen sarılı Eddie kırmızılıda Barry.Neden orda olduklarına gelirsek bence Irisden dolayı Barry Irisi Eddienin elinden almış olabilir o yüzden annesini öldürmüş olabilir tabi bunların hepsi teori 2-3 ay sonra çoğu şey netleşir..



    Bende başlarda Reverse Flash Wels diye düşünüyordum ama sonradan Makine gelecek olayları gazete falan zeka T Morrowa kaydı şu anda haladaha o olabilir diyorum ama emin değilim bir yandan ters köşe yapabilirler orda bizim Reverse Flashın Eddie olmasını düşündürebilirler bize. Birde sen beni çok iyi tanıyorsun falan diyordu bu olayda var. Yani Eddie Thawne olma ihtimalide var ama bence bir ihtimal T.o Morrowda aklıma bir yerlerde Wellsde Akıllı zeki ve bir makina yaratmış bundan yola çıkarak belki şimdi bu reverse Flashı çıkaranda o ortaya diye düşünüyorum.




  • Beyler peki ben şunuda düşündüm şimdi..



    Wells R.F'nin kostumunun Aynisini tasarlamiş ve R.F'nin çalamadiği Takiyonu kendi üzerinde denediyse.. ? Çünkü Wells'in yaralari normaldeyken geçmedi ne zaman Takiyonu kostume iliştirdi o zaman Wells'de iyileşmeye başladi..


    Kafamda deli sorular.........
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

    Bir izleyicinin dizide aradığı şey bu olmalı ya gerçekten. 40 gün ara verdi dizi, 40 gün boyunca yüzlerce teori üretilecek binlerce farklı fikir olacak. Tam istediğim keyif aldığım şey.

    +1

    Ama bunlar işin suyunu iyice çıkardı, herşey birbirine girdi, çizgi romanları bilmeyenler olarak kaldık öyle ortada fütursuzca.

  • harbiden Wells iyileşiyor dikkat etmemişim. Reverse flash confirmed
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Takiyonu sarılı flash elinde alıp gitmedi mi, bu Wells'in eline nasıl geçti, ben mi yanlış hatırlıyorum.

  • Benim tahminim Dr wells o dalgayı elbiseye takarak çift renk görünmesini sağladı bu sayede cisco odada 2 speedster olduğunu düşündü bu durumu barrye söyleyecekler ya da barry bir şekilde öğrenecek 2024 geldiğinde barry zaman bariyerini kırıp geçmişe gitmek isteyecek barry ortadan kaybolduğunda da ne planı varsa onun için herhangi bi engel kalmayacak wells'in karşısında ve ya kimlerle çalışıyorsa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Khalasar


    Takiyonu sarılı flash elinde alıp gitmedi mi, bu Wells'in eline nasıl geçti, ben mi yanlış hatırlıyorum.




    Öncelikle yazdiğini Spoiler içine al millet Spoiler yemesin..

    Yaa işte dizi öyle bi bitti ki diyorum ya akilda deli sorular kaldi..


    Wells R.F ise aslinda Geçmiş Gelecek ilişkisi Tamamlandi.. O gelen R.F Wells'ti ve Bugun yani Geçmişte Takiyon'u ele geçirdi R.F. olan Wells Günümüzdeki Wells'e verdi kiiiii Gelecekten Bugune işinlanip o gücü Günümüzde elde edip Gelecekten Günümüze gelebilsin.. Umarim anlatabilmişimdir..

    Yani Wells bugun o Takiyon'u ele geçirdi ki Gelecek bi şekilde şekillendi ve Wells R.F olarak geri gelerek Takiyon'u Wells'e verdi ve gitti.. Gelecek zaten şekillendiği için R.F geri gelebildi.. Karişik anlattim ama umarim Anlatabilmişimdir..

    R.F.'i artik bundan sonra daha sık görürüz gibime geliyo Sürekli Flash'a ayar vermeye Geçmişi kendine göre şekillendirmek için..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 11 Aralık 2014; 5:24:18 >




  • Khalasar kullanıcısına yanıt
    Çizgi roman okuyanlar olarakta kaldık öyle emin olabilirsin

    Dün kafama takıldı biraz araştırdım ettim bir yerden bir şeyler yakalarım diye ama beynim yandı cidden. Dizideki bilinmeyenler resmen diziyi klasik CW dizisi olmaktan çıkarıyor. (Geoff Johns'un yazdığı bir dizi kötü olamaz zaten )


    Şu andan itibaren Reverse Flash, Iris bile çıksa şaşırmam. Dediğim gibi dün biraz kafa yorayım dedim de iş çok karışıyor dizi de Hunter Zolomon olmaz demiştim ama o bile çıkabilir (Dr.Wells) Benim fikrimin değişmediği olay ise Dr.Wells'in, Eobard Thawne olmadığıdır





  • Ben bu teoriyi okuduktan sonra diziyi tekrar izledim ve teoriyi destekleyecek bir kaç ayrıntı buldum diyebilirim.
    1.Flash ve Reverse Flash'ın stadyum konuşması:
    F:Who are you ?
    RF:You know who i am Barry.
    F:I dont know who you are.
    RF:But you do Barry.We have been at this a long time,you and i but im always one step ahead.It is your DESTINY to lose to me Flash.Just as it was your mother's destiny to die that night.Bu şu cümlenizi destekliyor."Reverse, Barry'i öldüremeyeceği için Annesini öldürerek onu karamsarlığa sürüklemek istiyor."
    2.Detective West'in Star Labs da söylediği cümle;
    DW:He was antagonizing you,bar.
    3.Doktorun polis merkezinde söylediği cümle:
    D:I see why Harrison hold you in such esteem,Mr Allen.You are VERY MUCH ALIKE.
    4.RFnin hücrede olduğunda söylediği söz:
    RF:Im not like the Flash at all.Some would say I'm the Reverse.RF ilk göründüğü andan bu bölüme kadar ona kimse reverse demedi.Cisco isim olarak opposite demişti.Glecekden gelmiş olduğu bariz belli.
    5.Ronnie'nin hayatta olduğunu Welsh'in bilmesi.Welsh'in onu gelecekde görmesinde başka onu tanımasının başka yolu yok bence.Sonunda Cisco söyledi gibi gösterselerde bence biliyordu zaten.




  • Bence R.F
    Eddie.

    Rf'ın eddie'yi öldürmemesi, Flash'a 'Aslında sana çok benziyorum ama senden hep 1 adım öndeyim' demesi (Iris mevzusunu çağrıştırdı) teoriyi destekler nitelikte. Eve gidince Wells'in bölüm sonunda iyileşip iyileşmediğini tekrar izleyeyim, ben iyileşmedi diye görmüştüm hatta buraya da yazmıştım rf olsaydı iyileşirdi falan diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizi çok güzel gidiyor, umarım aynı tempoda sürer
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.