Şimdi Ara

GM DİSCOVERY SORUN ÜSTÜNE SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
11.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler.

Konu silinsin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fitmans -- 10 Ekim 2013; 16:51:59 >

• geçmiş olsun kardeşim can sıkıcı bir durum hakikaten.
  • ölü piksel yüzünden piksel daralması yüzünden bu forumdada diğer sayfalardada baya bi arkadas magdur.telpa eger size yaptıgı gbi hepsine aynı muameleyi göstermişse demekki herkes susumus yada forumdaki a b ismiyle hesap açıp aman nolcak salla gitsin gözükmüo bile gözüme takılmıo 600 tl olsun okadar ölü piksel garanti dışında yok kimse ilgilenmez yok bosuna urasırsınız gbi göndermelereyaparak.müşterileri rahatlatma içine sindirme taktikleri yapmalarıyla vazgeçirilmiş olabilirler.
    ((((bir ölü pikselli mobil aygıt( tablet telefon.... tv vb. hariç) 1 ölü piksel dahilinde değişim eger düğer ürünleride sorunluysa iade hakkını verir. (budurum 1 ay sonra tüketici hak talep etmemişse 24
    ay içinde geçerlidir.
    geleim 1 ay içindeki durumlara herhangi bi firma satış sürecinde garanti kapsamındaki arızaları bildirse bile ulusal ve genel tüketici hakkımız olan
    >1 hafta içinde geçerli yada geçersiz müşteri ürünü umduğu gbi bulmamış ise memnun değilse 1 hafta içinde iade hakkına sahiptir
    >1 hafta içinde ürün (1 ölü piksel ışık sızması dahil) ayıplı bi durum ile karsılasıldıgında iade hakkına sahiptir
    not=isterse aradan 2 sene geçsin garanti bitsin 1 hafta içinde müşteri sorunu gerekli firmayı bilgilendirmesiyle(firma maili görmemiş telefon aramasını kayıt etmemiş olsada 2 sene boyunca dönüş yapmasada dönüş yapılana kadar iade hakkı devam eder)önemli olan 1 hafta içinde firmayı bilgilendiriniz
    >1 ay içinde eger 1 hafta içinde şikayetci olamamıs yada sorunu algılayamamış olsanızda o ay içinde ürün ayıplı ise iade ve değişim hakkınız vardır( istediğim gbi değil diyip iade edemez ürün kusurlu olmalı buda 1 ay içinde firmayı bilgilendirme ile süresiz iade vaktinzi vardır( firma görmezden gelirse kendine etmiş olur)
    >1 ay geçti ve 2 yıllık garanti süreci içinde sorunla karsılastınız veya kusuru farkettiniz (eger sorun kronik ise iade) eger sorun sizin şansılıgınız yani kronik olmayan bi kusur ise değişim hakkınız var kronik ise iade hakkınız var çünkü değişen üründe aynı sorun ile karşılaşılacaktır).(bildim kadarıyla gm discoveryde kronik soruna rastlanmamıs) bu yüzde ölü piksel kronik bi sorun değildir ve garanti süresi içinde ölü piksel tamir edilemeyeceğinden ve tamir edilme sürecinde ekrna daha farklı hasrlar vereceğinde ekran değişimi mümkünse ürünün değişimi yapılır(size ekranınızın köşesi çatlamıs bu garanti dışıdır diyemezler çünkü sizin sorununuz ekranın çatlaklıgı değil, ölü piksele etkisi yoktur ölü piksel üretim hatasıdır sonrada oluşması yanındaki ölü pikselin baglantı hatasının ona sıçraması ile olur sonuçta ekran yine ölü pikselli ise ölü piksel olusur) eger firma bunların dışında bi uygulama sunuyorsa gerekli yerlere basvurun ilgilenmezlerse onlarıda şikayet edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 1 Ağustos 2013; 17:38:34 >

• ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fitmans -- 10 Ekim 2013; 16:39:21 >
  • Halafa bu cihazı hemde telpa vat arkasında gıvenılırdır dıye tavsıye edenler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grndy80

Halafa bu cihazı hemde telpa vat arkasında gıvenılırdır dıye tavsıye edenler var
    ............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fitmans -- 10 Ekim 2013; 16:39:38 >
  • telpa çalışanlarıda ölü piksel var memnunun iyiki ölü piksel var diyecek kadar hayasızlaşıp milleti kandırıolar millette aaaaa baskasındada varmıs takmıo bendemi takmasam dio :) zaten tek tek fark edilio çalışanların kimler oldugu 3 tanesini banlattım biri çıkıp bi bitmdiniz ... diyip video koymus:) 3 krere farklı hesap açıo bana dadanıo :) hepsi toplanım susturmaya çalışıo biride onlara destek verdi sonra geldi oyun oynarken karakter sapıtıyor sensörü kontrol edemiyorum aynı adam sensör de titreme var dedğimde benle dalga geçmişti ki telpa çalışanlarıda buna destek çıkmıstı kendi gülen kendi aglar hesabı oldu gorilla glass yok baktım diyince dalga geçiyorlardı ama mesut abimiz yok diyince yok aman çizilmio videosu var flan la videoda adam resmen aglıcak kekelio silip duruo ekranı ışık çarptı bi ara çizikler gözüktü ya arkadaslar gm aynı cihazın daha salamını getirmek istese getirtir bence bu sadece benim görüşüm sorunlu ürünleri daha ucuza getiriyor sanırsam

• quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

telpa çalışanlarıda ölü piksel var memnunun iyiki ölü piksel var diyecek kadar hayasızlaşıp milleti kandırıolar millette aaaaa baskasındada varmıs takmıo bendemi takmasam dio :) zaten tek tek fark edilio çalışanların kimler oldugu 3 tanesini banlattım biri çıkıp bi bitmdiniz ... diyip video koymus:) 3 krere farklı hesap açıo bana dadanıo :) hepsi toplanım susturmaya çalışıo biride onlara destek verdi sonra geldi oyun oynarken karakter sapıtıyor sensörü kontrol edemiyorum aynı adam sensör de titreme var dedğimde benle dalga geçmişti ki telpa çalışanlarıda buna destek çıkmıstı kendi gülen kendi aglar hesabı oldu gorilla glass yok baktım diyince dalga geçiyorlardı ama mesut abimiz yok diyince yok aman çizilmio videosu var flan la videoda adam resmen aglıcak kekelio silip duruo ekranı ışık çarptı bi ara çizikler gözüktü ya arkadaslar gm aynı cihazın daha salamını getirmek istese getirtir bence bu sadece benim görüşüm sorunlu ürünleri daha ucuza getiriyor sanırsam
    ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fitmans -- 10 Ekim 2013; 16:39:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Galate

quote:

telpa çalışanlarıda ölü piksel var memnunun iyiki ölü piksel var diyecek kadar hayasızlaşıp milleti kandırıolar millette aaaaa baskasındada varmıs takmıo bendemi takmasam dio :) zaten tek tek fark edilio çalışanların kimler oldugu 3 tanesini banlattım biri çıkıp bi bitmdiniz ... diyip video koymus:) 3 krere farklı hesap açıo bana dadanıo :) hepsi toplanım susturmaya çalışıo biride onlara destek verdi sonra geldi oyun oynarken karakter sapıtıyor sensörü kontrol edemiyorum aynı adam sensör de titreme var dedğimde benle dalga geçmişti ki telpa çalışanlarıda buna destek çıkmıstı kendi gülen kendi aglar hesabı oldu gorilla glass yok baktım diyince dalga geçiyorlardı ama mesut abimiz yok diyince yok aman çizilmio videosu var flan la videoda adam resmen aglıcak kekelio silip duruo ekranı ışık çarptı bi ara çizikler gözüktü ya arkadaslar gm aynı cihazın daha salamını getirmek istese getirtir bence bu sadece benim görüşüm sorunlu ürünleri daha ucuza getiriyor sanırsam

Aynen söylediginiz gibi.Neden blue life play 0 ölü piksel garantisiyle satiliyor.Bunuda öyle satsınlar neden her seferinde telpa ile ugrasmak zorunda kalıyoruz

onu bırak cihaza gorilla glass takan firmalar var gm gg taktırmamıs telpa gorilla glass var diyor zaten ordan anladım gm in bi sucu yok kardes gm teloayla bi anlaşma yapıo işte yancı gbi bişi telpa onun adını kullanıyor kafasına görede servise gelen cihazaı takmıyo neden çünkü gm kötülenecek telpaya bişicik olmayacak

• bu telefonda bir şeyler olacağını biliyordum.Kimse kimseye o donanımdaki cihazı 600 tlye satmaz.Ama ne diyelim gecmis olsun hocam

• O kadar uğraşacağınıza bulunduğunuz ildeki hakem heyetine gidin masraf yok birşey yok.
    Geçmiş olsun. Bendeki telefonda ölü piksel yok cok şükür başka sorunuda yok kısmet şans işi ancak teknik servisin bu şekilde yapması hiç etik değil. Sizde bunun karşısında hakkınızı arayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: orodreth1

O kadar uğraşacağınıza bulunduğunuz ildeki hakem heyetine gidin masraf yok birşey yok.
    Geçmiş olsun. Bendeki telefonda ölü piksel yok cok şükür başka sorunuda yok kısmet şans işi ancak teknik servisin bu şekilde yapması hiç etik değil. Sizde bunun karşısında hakkınızı arayın.
    .............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fitmans -- 10 Ekim 2013; 16:40:11 >
  • noldu merak ediom bende alıcam ama telpa yüzünden kararsızım
  • quote:

noldu merak ediom bende alıcam ama telpa yüzünden kararsızım
    ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fitmans -- 10 Ekim 2013; 16:47:07 >
  • .............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fitmans -- 10 Ekim 2013; 16:40:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galate

Bugün telpa aramadı ben aradım tekrar biriyle daha konustuk adamlar resmen yaptıgını inkar ediyor bundan sonra ne telpadan ne gm den allah uzak etsin tüketici hakem heyetine başvuracagım yazık ya adamlar resmen kendi kendine kayboldugunu söylüyorlar neymişte bataryayı çıkarıp taktigimda düzelirmiş var mı böyle bişey ya bundan sonra ne telpadan ne gm den uzak durun beyler zaten her yeni partta sorun üzerine sorun geliyor 2.parti gelen ürünlerde ölü piksel fazlaydı 3.partta wifi yi açık bırakıp ekranı kapadıgınızda telefon kitleniyor.Ucuz etin yahnisi gerçekten böyle oluyor

telefonda kullanılan sensör de cabası

sorunlu cihaz geldi de gönder ne hayasız insanlar ya allah islah etsin böyle servisleri resmen hırsızlık

• Geçmiş olsun. Tüketici mahkemesine gidin. Yoksa bular bizi daha çok kazıklar.
    Millet Casper'in telefonunu yerden yere vuruyordu, gm discovery al onun yerine diye al işte sonuç. Hiç değilse Casper yerli marka.

• ............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fitmans -- 10 Ekim 2013; 16:40:46 >
    Ekran amoled degilki bu arada 600 ama cihazlarımız arızalı yazsana sitene yazıklar olsun be türkiyede böyle satıcılar duruyormu concord tablet hüsranından sonra bide bumu cıktı allah belalarını versin satarken desene 600 tllik cihaz fazla bişi beklemeyin diye bu resmen hırsızlık 180 dalara aldın cihazı 600tlye satıosun daha ne diyosun Kazandıgın yetmedimi neden ekranların degişimini yapmıyosun neden ürün değişimi yapmıosun gigabyte in cihazları gelicek uygun fiyata onları alın kvk garantili olcak sanırım telpaya güven olmaz bu saatten sonra

• quote:

Ekran amoled degilki bu arada 600 ama cihazlarımız arızalı yazsana sitene yazıklar olsun be türkiyede böyle satıcılar duruyormu concord tablet hüsranından sonra bide bumu cıktı allah belalarını versin satarken desene 600 tllik cihaz fazla bişi beklemeyin diye bu resmen hırsızlık 180 dalara aldın cihazı 600tlye satıosun daha ne diyosun Kazandıgın yetmedimi neden ekranların degişimini yapmıyosun neden ürün değişimi yapmıosun gigabyte in cihazları gelicek uygun fiyata onları alın kvk garantili olcak sanırım telpaya güven olmaz bu saatten sonra
    .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fitmans -- 10 Ekim 2013; 16:41:26 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.