Şimdi Ara

Ziraattan KAZANDIRAN BANKKART!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
12
Favori
46.693
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Harcadıkça da kazan, biriktirdikçe de kazan!‏

http://www.ziraat.com.tr/tr/Bireysel/Kartlar/Pages/kazandiran-bankkart.aspx

Genel Bilgiler

Kazandıran Bankkart ile alışveriş yapın kazanın, Kazandıran Hesap’ta biriktirin daha fazla kazanın!

Kazandıran Bankkart, size tüm alışverişlerinizde ödül para kazandırırken, hesabınızda bulunan bakiyeye de günlük faiz kazandırır.

Eğer Bankkart’ınız varsa, kartınıza “Kazandıran Bankkart” özelliği tanımlatarak, siz de hemen kazanmaya başlayabilirsiniz. Hemen başvurmak için KAZANDIRAN yazın, boşluk bırakın, kartınızın son 4 hanesi ile birlikte 4747’ye gönderin. Örneğin: KAZANDIRAN 1234

Henüz Bankkart’ınız yoksa, Bankkart başvurusu sırasında “Kazandıran Bankkart” istediğinizi belirtmeyi unutmayın.
    Özellikler

Kazandıran Bankkart: Bir banka kartından daha fazlası

Kazandıran Bankkart, Ziraat Bankkart’ın tüm özelliklerini taşırken, aynı zamanda da kazandırır. Kazanmaya başlamak için tek yapmanız gereken Kazandıran Bankkart ile bir alışveriş işlemi gerçekleştirmek. Kazandıran Bankkart’ınızın kazandıran özelliklerini aktif tutmak için her ay bir alışveriş işlemi gerçekleştirmeniz yeterli.

Kazandıran Bankkart’ınız ile alışveriş yapın kazanın...

Kazandıran Bankkart ile yurt içinde, yurt dışında ve internette yapacağınız tüm alışveriş işlemlerinden alışveriş tutarının %0,50’si kadar ödül para kazanırsınız. Ay boyunca yapacağınız alışverişlerden kazanacağınız ödül para bir sonraki ay başında hesabınıza nakit olarak yatırılır.

Kazandıran Hesap’ta biriktirin daha fazla kazanın…

Kazandıran Bankkart’ınıza bağlı Kazandıran Hesap’taki paranızı dilediğiniz gibi kullanabilir, üstelik hesaptaki bakiye üzerinden de günlük faiz kazanırsınız. Faizli bakiyeniz günlük olarak hesabınıza yatırılır.

Kazandıran Hesabınız ile günlük faiz kazanabilmek için hesabınızda en az 250 TL bakiye bulunması yeterli olup, söz konusu hesaptaki mevduatınızın en fazla 2.500 TL’lik kısmına faiz işletilecektir. Faiz işletimi için saat 23:59’daki bakiyeniz dikkate alınacak, saat 17:00 sonrasında hesaba yatırılacak olan tutarlara faiz işletilmeyecektir.

Kazandıran Vadeli Hesap Günlük Faiz Oranı %5,50 (Hesap bakiyesinin 250 TL üzerinde olması durumunda)
    *Belirtilen faiz oranı Kazandıran Bankkart özelliği tanımlatan müşterilerimizin vadesiz mevduat hesaplarındaki 250 TL - 2500 TL arasındaki tutarın tümü için geçerli olan gecelik (O/N) brüt faiz oranıdır

Alışveriş Ödül Para Oranı %0,5 (Alışveriş tutarı üzerinden hesaplanır, takip eden ay başında hesaba yatırılır.)

Kazandıran Bankkart hakkında Sıkça Sorduklarınız için lütfen tıklayınız

Ziraattan KAZANDIRAN BANKKART!

'Kazandıran Bankkart’ınızın kazandıran özelliklerini aktif tutmak için her ay bir alışveriş işlemi gerçekleştirmeniz yeterli.' ifadesinden alışveriş yapılmadığında kartın kazandıran özelliğinin iptal edilebileceği gibi birşey çıkarabilirmiyiz bilmiyorum ancak farzedelim 100 liralık market alışverişi yaptık kazanacağımız ödül para 50 kuruş olacak yani bu yönüyle biraz tırt fırsat olarak düşündüm ve paylaştım ancak iş 250 lira üzerindeki bakiyeye uygulanacak faize gelince ben onu fırsat olarak görmüyorum ancak herkesin kendi muhakemesi neticesinde bir karar vermesi gerekecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitb3 -- 11 Kasım 2013; 17:13:34 >

• para veriyormuyuz herhangi bir şekilde ..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedebaba001

para veriyormuyuz herhangi bir şekilde ..?

mail adresime gelmiş paylaştım şuradaki şartları güzelce okumak lazım http://www.ziraat.com.tr/tr/diger/SikcaSorulanSorular/Pages/kazandiran-bankkart.aspx
  • Bana öğrenciyken verilen bankkart var öyle duracağına buna geçeyim o zaman. Bilmemiz gereken incelikler var mı? Durup dururken neden böyle faiz uyguluyorlar acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix_88 -- 1 Ağustos 2013; 14:54:05 >
  • vadesiz hesabı buna gecirebilir miyiz mesaj atarak? daha sonra 50-60 lira işletim ucreti kesmesinler :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

vadesiz hesabı buna gecirebilir miyiz mesaj atarak? daha sonra 50-60 lira işletim ucreti kesmesinler :):)

50TL hesap işletim ücreti keserlerse, aylık %5.5 faiz üzerinden hesaptaki 1000TL'ye günlük 0,13TL faiz kazancı olur; yılda ise 47,5TL gibi bir gelir çıkar ortaya...
  • 'Kazandıran Bankkart’ınızın kazandıran özelliklerini aktif tutmak için her ay bir alışveriş işlemi gerçekleştirmeniz yeterli.' ifadesinden alışveriş yapılmadığında kartın kazandıran özelliğinin iptal edilebileceği gibi birşey çıkarabilirmiyiz bilmiyorum ancak farzedelim 100 liralık market alışverişi yaptık kazanacağımız ödül para 50 kuruş olacak yani bu yönüyle biraz tırt fırsat olarak düşündüm ve paylaştım ancak iş 250 lira üzerindeki bakiyeye uygulanacak faize gelince ben onu fırsat olarak görmüyorum ancak herkesin kendi muhakemesi neticesinde bir karar vermesi gerekecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitb3 -- 1 Ağustos 2013; 15:16:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar sistemi tam olarak anlamadım.şu sıralar 1000 liralık bir ürün alacaktım.ürünü bankakartından alırsam bana faydası ne olacak bu durumda
  • garanti kuruşları ödemeyin daha güzel bundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turn Me On

arkadaşlar sistemi tam olarak anlamadım.şu sıralar 1000 liralık bir ürün alacaktım.ürünü bankakartından alırsam bana faydası ne olacak bu durumda

995tl ye alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunluk %5 denilmis ama gercek mi bu?bilginin kaynagini ziraatin sitesinden ogrenemedim tam olarak?eger oyleyse hsplarima gore 1000tlye gunde 50tl gibi birseye tekabul ediyor,yanlismiyim?bu tarz bi bankacilik ilk defa duydum?

• Bu devletin verdiği burs kartlarına işletim ücreti vermiyoruz buna geçince alırlar mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Gunluk %5 denilmis ama gercek mi bu?bilginin kaynagini ziraatin sitesinden ogrenemedim tam olarak?eger oyleyse hsplarima gore 1000tlye gunde 50tl gibi birseye tekabul ediyor,yanlismiyim?bu tarz bi bankacilik ilk defa duydum?

tam olarak neyi kastediyor bilmem ama bilgiyi yani o ifadeyi sitesinden aldım linke tıklayarakhttp://www.ziraat.com.tr/tr/UrunHizmetUcretleri/FiyatVeOranlar/Pages/FaizOranlari.aspx

en altta Kazandıran Bankkart Kazanç oranları sekmesine bakınız ayrıca ilk mesajı güncelledim ama O/N) brüt faiz nedir bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitb3 -- 1 Ağustos 2013; 15:51:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Bana öğrenciyken verilen bankkart var öyle duracağına buna geçeyim o zaman. Bilmemiz gereken incelikler var mı? Durup dururken neden böyle faiz uyguluyorlar acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: caglar19694

Bu devletin verdiği burs kartlarına işletim ücreti vermiyoruz buna geçince alırlar mı ?

şartlar arasında şöyle bir ibare var ne yazık ki :/ Genç bankkart dediği o verdikleri kart oluyor.

Tüzel müşterilerimiz, TSK mensubu müşterilerimiz, KKTC şubeleri müşterilerimiz, Genç Bankkart sahibi müşterilerimiz ve kartlarına bağlı ana hesabında Başak Hesap özelliği olan müşterilerimiz şu an için Kazandıran Bankkart başvurusunda bulunamamaktadır.

• ekstra işletim ücreti vs kesilmeyecekse kullanılabilir

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    %5 yıllık faiz oranıdır.12ye bölüp aylık faizi. tekrar 30a bölüp günlük faizi yüzde cinsinden bulursunuz diye düşünüyorum.yaklaşık olarak 1000 tl'ye günlük 0.138 gibi bir faiz gelir.tabi bide vergisi falan var bu işin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamitb3

quote:

Gunluk %5 denilmis ama gercek mi bu?bilginin kaynagini ziraatin sitesinden ogrenemedim tam olarak?eger oyleyse hsplarima gore 1000tlye gunde 50tl gibi birseye tekabul ediyor,yanlismiyim?bu tarz bi bankacilik ilk defa duydum?

tam olarak neyi kastediyor bilmem ama bilgiyi yani o ifadeyi sitesinden aldım linke tıklayarakhttp://www.ziraat.com.tr/tr/UrunHizmetUcretleri/FiyatVeOranlar/Pages/FaizOranlari.aspx

en altta Kazandıran Bankkart Kazanç oranları sekmesine bakınız ayrıca ilk mesajı güncelledim ama O/N) brüt faiz nedir bilmem

az once mh ile gorustum dedim %5 olayi nedir?ornekler msnz dedim?100tlye 5.5tl,1000tlye 55tl gibi birsey olur dedi gunluk?dedim eminmsnz?oyle gozukuyor dedi.iyi dedim 1ayda 1000tl 2000tl oluo dedim.ole gozukuo dedi
    mhnin yalancisym.

• :)) abi büyüksün :) azimle yapmışsın hesabı einstein was here

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hamitb3

quote:

az once mh ile gorustum dedim %5 olayi nedir?ornekler msnz dedim?100tlye 5.5tl,1000tlye 55tl gibi birsey olur dedi gunluk?dedim eminmsnz?oyle gozukuyor dedi.iyi dedim 1ayda 1000tl 2000tl oluo dedim.ole gozukuo dedi
    mhnin yalancisym.

Günlük faiz oranının o kadar yüksek olması imkansız. O kadar faizi veren banka olsa millet evini barkını satar bankaya yatırır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Faizler hep yıllık olarak verilir. %5.5 I günlük e çevirip öyle hesaplanmaniz gerekiyor. Hiçbir banka günlük %5 faiz vermez.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.