XIGMATEK ASSASIN BLACK EDITION TAURO 80PLUS 700W MidT ATX PENCERELİ BEYAZ KASA
bu kasayı alıp kullanmıs bir arkadas varsa bu kasa hakkında ne dusunuyor ogrenmek isterim
quote:
Orijinalden alıntı: Stacker80
XIGMATEK ASSASIN BLACK EDITION TAURO 80PLUS 700W MidT ATX PENCERELİ BEYAZ KASA
bu kasayı alıp kullanmıs bir arkadas varsa bu kasa hakkında ne dusunuyor ogrenmek isterim
aynen +++++
yüzde 60-70 ppf olsa max gerçek 450-500 watt verecektir sisteminizi buna göre kurun derim ki buda o.c ve extrem bir sistem istemeyen kullanicilar için sağlam bir değerdir ..
ben de asgar 382 600 watt olanını düşünüyordum ama coolermaster serilerinden alıcam herhalde (700 watt olan) keza psu 'lari inanılmaz kaliteli oluyor ..
TAC -0 380 watt kasayi 6 yıldır bir gün bile sıkıntı çıkatmayacağını bilerek kullandım tabi fan sesi ölümcüldür coolermaster kasalarinda buna dikkat etmek lazim.
quote:
Orijinalden alıntı: streamin
yüzde 60-70 ppf olsa max gerçek 450-500 watt verecektir sisteminizi buna göre kurun derim ki buda o.c ve extrem bir sistem istemeyen kullanicilar için sağlam bir değerdir ..
ben de asgar 382 600 watt olanını düşünüyordum ama coolermaster serilerinden alıcam herhalde (700 watt olan) keza psu 'lari inanılmaz kaliteli oluyor ..
TAC -0 380 watt kasayi 6 yıldır bir gün bile sıkıntı çıkatmayacağını bilerek kullandım tabi fan sesi ölümcüldür coolermaster kasalarinda buna dikkat etmek lazim.
bu kasa 80+ psulu ve kaliteli psu ya sahip 12v tan 696 w verebiliyor (58a)
quote:
Orijinalden alıntı: KaGaNSaN
quote:
yok verim hesabi ayrıdır dostum ..o kayıplardan bahsetmiş .. bazı psularda dikkatinizi çekmiştir ppf ppa yada +80 denir yani yüzde 80 verimle (ki böle bi oran yok yalandir o ! )
bu hesapla 550 watt bir psunuz varsa %25-30 kayıp olacaktir ki kaliteli A sınıf psularda böledir hakkaten .. yani max 380-400 watt arasi alabilirsiniz...
700 watt gosteren bir psu 'dan 696 watt alamazsiniz max alacaginiz verim 500-550 watt arası olacaktir ki zasten pekçok şey için bu değerler yeter (tabi o.c yaparsaniz ve ekran kartini crossfire yaparsaniz hesaplar değişir ! o zaman 1000 watt olan psulara bakmak gerekir ...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KaGaNSaN
quote:
yok verim hesabi ayrıdır dostum ..o kayıplardan bahsetmiş .. bazı psularda dikkatinizi çekmiştir ppf ppa yada +80 denir yani yüzde 80 verimle (ki böle bi oran yok yalandir o ! )
bu hesapla 550 watt bir psunuz varsa %25-30 kayıp olacaktir ki kaliteli A sınıf psularda böledir hakkaten .. yani max 380-400 watt arasi alabilirsiniz...
700 watt gosteren bir psu 'dan 696 watt alamazsiniz max alacaginiz verim 500-550 watt arası olacaktir ki zasten pekçok şey için bu değerler yeter (tabi o.c yaparsaniz ve ekran kartini crossfire yaparsaniz hesaplar değişir ! o zaman 1000 watt olan psulara bakmak gerekir ...
700 wattlık psu 700 watt vermese onu oraya yazamaz kimse verimlilik olayıda şöyledir yüzde 65 verimli bir psu prizden çektiği gücün yüzde 65 ini verebilir.yüzde 35 i ısı olarak geri döner.(yani 1000 watt çekiyorsa 650 sini verebilir max. üstünede 650 watt yazarlar.) 550 watt psu ile 7870 xt + 8320 kullananlar var 7870xt 200 watt güç çekebiliyor 8320 ye ise 150 watt desek 350 watt yapar anakart hdd ramler fanlar vs bu çok rahat 450 - 500 ü bulur psu bu değeri sağlayamassa problem çıkardı kesinlikle.
tek fanlı olması dısında cok güzel bir kasa , güc kaynagındada bir sıkıntı görmedim 280x toxic ekran kartı 1.65 v lik ramlerim fx6350 işlemcim ve toplam 4 12mm fanım var sıkıntı yok . beyazinin görünüşü cok daha güzel fakat kirlenme sıkıntısı olabilir die siyah aldim + kasanın arka kısmı haricinde alt tarafındaki fan icin filtre var aynı sekil üstte 2 fan icin var ön taraf komple filtreli
3 tane daha fan alsan 22 tlden maliyeti oluyor 450 lira vatanda - ki 450 liraya full tower a yakın boyutlarda böyle psu lu güzel bir kasa bulamssın
Zamanla verimlilik düşer fakat orda 696w yazıyorsa sürekli o değeri verebilir demek.
ben bu kasadan kullanıyorum ve çok memnunum. tepesinde ssd giriş slotu bile daha ne olsun, direk taktım ssd'yi oraya dönüştürücü adaptör almama bile gerek kalmadı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme