Şimdi Ara

GTA V'in Online Modu Bu Hafta Tanıtılabilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     GTA V'in oldukça beğeni toplayan oynanış videosunun sonunda Rockstar Games'in özel online çalışmalarına dair ufak bir kesim de görmüştük. Oyundan tamamen ayrı bir şekilde tanıtım hazırlanacak olan GTA Online adına yeni haberler ortaya çıktı.

Rockstar Games oyunlarında sinematikleri tasarlayan ve 2005 senesinden beri firmada yer alan Felipe Busquets, Twitter hesabı üzerinden yeni bir Tweet yayınladı. Bu yazıda Busquets, 'online' ifadesine vurgu yaparak bu haftayı işaret etti. Bakalım herhangi bir gelişme yaşanacak mı?

• Íçimden bir his bu neslin en iyi çoklu oyuncu modu ile karşı karşıya olduğumuzu söylüyor.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memolika

Íçimden bir his bu neslin en iyi çoklu oyuncu modu ile karşı karşıya olduğumuzu söylüyor.

Bana göre de en kötüsü olabilir.Herkesin durmadan takır tukur birbirini vurduğu yer olacak.Biri tankla gelecek diğeri motor sürecek.Çok saçma bi yer olur.Yaparlarsa Saints Row MP'si yapsınlar.

• Lütfen...Lütfen...Lütfen...Lütfen...Lütfen...!!! Şu sıkıcı hafta bari bi oyunla geçsin !

• Böyle olmasında

GTA V'in Online Modu Bu Hafta Tanıtılabilir
  • bu oyunu orjinal almayan bidaha oyun oynamasın bi zahmet.gta 5 te multiye gerek yokki single yeter.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: memolika

Íçimden bir his bu neslin en iyi çoklu oyuncu modu ile karşı karşıya olduğumuzu söylüyor.

ben de Gta serisini çok seviyorum dostum.ama çoklu oyuncu modundan bahsediliyorsa Battlefield'ın üstüne oyun yoktur ;)
  • RDR'nin online sistemi çok iyiydi.Umarım öyle bir sistem olur multiplayer da.
  • 16 kişi ile büyük bir haritada ne yapılabilirki örnek rdr
  • Merakla bekliyoruz

• single player kötü dediğim için baya kişi eleştirmişti şimdi bakıyorum online mod için ayrı tanıtım yapıyorlar bu gta san andres gibi efsane olucaktır

• Arkadaş Twitter'da mesajını kaldırmış..

Oyunu sanki aylarca oynasam yine doyamam, sanki hiç oynamamış gelir. Multi'ye ne ara bakıcaz ki.
  • Gameplay video sunu izleyince gta 4 ü bırakıp san andreas a başladım
  • kesin böyle olur
    yaw arkadaş oyun resmen benim doğum günü tarihimde çıkıyo (doğum tarihim 19.9)
    oyunun çıkmasını beklerken gta 4 oynuyorum napak :D
    http://img.playground.ru/images/1/4/gta_5_mp.jpg
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.