Şimdi Ara

İNGİLTERE-PORTEKİZ BREZİLYA-FRANSA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler nolur bu maclar,hadi bakalım görüslerinizi alalım.bence ingiltere uzatmalarda,brezilya ise normal sürede tur atlar

portekiz - brezilya

fransa
    ingiltere
    brezilya
    portekiz

Brezilya - Fransa

bu maçta süpriz beklemiyorum, fransa tura daha yakın olan taraf ve turu geçicektir. brezilya'da şu ana kadar performansı ile öne çıkan bi oyuncu olmadı ama yine de maçlarını güle-oynaya kazandılar ve ben bu maça da aynı psikoloji içinde çıkacaklarını ve nasıl olsa kazanırız havasında olacaklarını düşünüyorum, parreira ağır ve yaşlı brezilya savunmasında değişikliğe gitmez büyük ihtimalle ve bu durumda ribery-henry-wiltord gibi hızlı adamlara tam istedikleri ortam hazırlanmış olur, brezilya'nın bir diğer handikapı defansif orta saha olarak emerson-ze roberto ikilisini oynatmaları; tamam bugüne kadar ze roberto bu görevi layıkıyla yaptı ama bu sefer karşılarında şampiyon bi takım var, fransa orta saha üstünlüğünü brezilya'ya bırakmayacaktır
    gelelim korktuğum tek adam Barthez'e; şahsen hiç güvenmiyorum, ilk 11 olarak Barthez tercihi çok yanlış, çok fazla pozisyon vermeyen fransa iyi şut atabilen oyunculara sahip brezilya'ya fazla şut imkanı tanımamalı, muhtemel 11'lerde Adriano'nun olmaması bu bakımdan sevindirici
    tahminlerim;

Fransa kazanır 4,85
    Fransa kaybetmez 1,98
    Fransa tur atlar 2,86
    Top. gol sayısı 3 veya 3+ 2,30
    Maç skoru: 1-2 10,00

• quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

başka bi forumdaki yazım, "ben demiştim" demek için yazıyorum

Brezilya - Fransa

bu maçta süpriz beklemiyorum, fransa tura daha yakın olan taraf ve turu geçicektir. brezilya'da şu ana kadar performansı ile öne çıkan bi oyuncu olmadı ama yine de maçlarını güle-oynaya kazandılar ve ben bu maça da aynı psikoloji içinde çıkacaklarını ve nasıl olsa kazanırız havasında olacaklarını düşünüyorum, parreira ağır ve yaşlı brezilya savunmasında değişikliğe gitmez büyük ihtimalle ve bu durumda ribery-henry-wiltord gibi hızlı adamlara tam istedikleri ortam hazırlanmış olur, brezilya'nın bir diğer handikapı defansif orta saha olarak emerson-ze roberto ikilisini oynatmaları; tamam bugüne kadar ze roberto bu görevi layıkıyla yaptı ama bu sefer karşılarında şampiyon bi takım var, fransa orta saha üstünlüğünü brezilya'ya bırakmayacaktır
    gelelim korktuğum tek adam Barthez'e; şahsen hiç güvenmiyorum, ilk 11 olarak Barthez tercihi çok yanlış, çok fazla pozisyon vermeyen fransa iyi şut atabilen oyunculara sahip brezilya'ya fazla şut imkanı tanımamalı, muhtemel 11'lerde Adriano'nun olmaması bu bakımdan sevindirici
    tahminlerim;

Fransa kazanır 4,85
    Fransa kaybetmez 1,98
    Fransa tur atlar 2,86
    Top. gol sayısı 3 veya 3+ 2,30
    Maç skoru: 1-2 10,00

Fransız dostum asıl süprizin Fransa nın kazanmak olduğunu bizden iyi biliyorsundur. Karşısında hangi takım olursa olsun favori her zaman Brazilya olmuştur( 5 defa dünya kupası alırsan sende olursun)

• çaktırma
    İngiltere
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • offff of
    gökhan telkenar anlatıyo maçı

Eriksson al sana iğrenç sisteminden kurtulduk en sonunda.

Portekiz i kutlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 1 Temmuz 2006; 20:47:22 >

Samsung Galaxy Z Fold4 (12/256) | M20 Action Cam | Chevrolet Cruze LS AT | NSD Powerball | iPad Pro 11" | LG 49SJ800V | Intel I7 13700k, Noctua NH-D15, MSI MPG Z690 FORCE Wi-Fi, GSkill DDR5 6000MHz CL36 32GB, NZXT H510 Elite (w/ mesh front panel), MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G, ASUS ROG THOR 1200W 80+ Platinum

• Fincanı taştan oyarlar...

fransa da 1-0 yener bence brezilyayı golü de henry atar içime öle doguo yaw

Orjinalden alıntı: Dooblynin arkadası

portekiz penaltılarla alır

Hocam süpersin. Kalbin çok temizmiş.

Orjinalden alıntı: Dooblynin arkadası

portekiz penaltılarla alır

Vay helal olsun.
  • _____________________________
  • quote:

tamam bugüne kadar ze roberto bu görevi layıkıyla yaptı ama bu sefer karşılarında şampiyon bi takım var

şu lafına takıldım karşılarında şampiyon bir takım var ne demek??? şampiyon takım brezilya benim bildiğim

Orjinalden alıntı: BatuhanK

quote:

tamam bugüne kadar ze roberto bu görevi layıkıyla yaptı ama bu sefer karşılarında şampiyon bi takım var

şu lafına takıldım karşılarında şampiyon bir takım var ne demek??? şampiyon takım brezilya benim bildiğim

fransa şampiyonlukların takımıdır, dikkat ettiysen son şampiyon falan yazmamışım

quote:

quote:

fransa şampiyonlukların takımıdır, dikkat ettiysen son şampiyon falan yazmamışım

fransa şampiyonlukların takımıysa brezilya ne?? aynı kefeye koyamayız herhalde

• quote:

quote:

quote:

quote:

fransa şampiyonlukların takımıysa brezilya ne?? aynı kefeye koyamayız herhalde

son yazdığının konuyla alakası yok ama cevaplıyım; aynı kefeye koyabiliriz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.