Şimdi Ara

PES 2014'te Arjantin Ligi Yer Alacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Son olarak demo haberleri ile karşımıza çıkan pro Evolution Soccer 2014, yani namı değer PES 2014 için yeni bir lisans haberi daha geldi. Yapılan açıklamaya göre Konami, Arjantin Futbol Federasyonundan, Primera División lisansını aldı.

KONAMI ayrıca Arjantin FOX Sports kanalının yorumcuları Mariano Closs ve Fernando Niembro ile de anlaştı. Oyunda yer alacak birinci lig takımları arasında River Plate, Boca Juniors, Newell's Old Boys ve Racing de bulunuyor.

PES 2014’te yer alacak 20 Primera División takımının listesi şu şekilde:

All Boys
    Argentinos Juniors
    Arsenal
    Atlético de Rafaela
    Belgrano
    Boca Juniors
    Colón
    Estudiantes
    Gimnasia y Esgrima
    Godoy Cruz
    Lanús
    Newell's Old Boys
    Olimpo
    Quilmes
    Racing
    River Plate
    Rosario Central
    San Lorenzo
    Tigre
    Vélez Sarsfield

• umarım bizim ligimizde olur
  • Bu senede Premier Lig ve Bundesliga lisanslı bir şekilde yoksa ben yine Fifa'dan devam edicem galiba.Arjantin Brazilya ligi falan anlamam ben..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Pes doğrusu...
  • Pes artık şu takım formalarını ve isimlerini düzeltsin işte o zaman futbol oyunu olur chelsea diye london fc oynuyoz napiyim ben onu :Asd:asd.
  • Keşke Ea ile Konami anlaşsa birinde uefa lisansı diğerinde Avrupa ligi lisansı var.Anlaşsalar 2 sinde de hem uefa hem de ligler olur.
  • pesbox devam :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pesedit'e devam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelişme var iyi haber.

• Allasen yerim arjantini bize Türkiye ligi lazım.

• yaa zaten copa santander libertores de arjantin ligi vardı.Böyle gereksiz şeylerle uğraşmayın gidin liglerin lisansını alın.
  • Güney Amerika liglerinin dünya futboluna katkısını bilmeyen arkadaşlar bu haberi beğenmemiş olabilirler ancak bence güzel bi gelişme.

• biriniz diyor şu lig yok biriniz diyor bu ne biçim lig.EA almış diğer liglerin lisansını anlaşmada tek tarafa lisans alma maddesi olması mümkün.eğer böyle bir madde varsa büyük ihtimal var.yok o lig yok yok bu lig yok diye boşa dert etmeyin.Oyun satışlarını etkilesin diye adamlar almış bir kere ligi diğeri ne yapsın mecbur bekliyecek lisans süresinin bitmesini.

• Konami naptığını bilmiyor gerçekten ,bu oyunun en çok oynandığı iki ülkeden biri Türkiye ve hala Türkiye ligi mevcut değil

• Türkçe dil desteği veriyosun ama Türkiye ligi yok nasıl bi zihniyet bu anlamadım.

• Arkadaşlar dünyada korsan satışın en fazla olduğu ülkeyiz.Bide utanmadan pesde niye türkiye ligi yok diyorsunuz.Gerçekten Çok komiksiniz :D

• Çok güzel bir gelişme çok. Brezilya 'dan sonra Arjantin , bir de Şili yada Venezuella ligi geldimi tadından yenmez.
  • yorumlari okuyunca sok oluyorum Asya kupasi gereksiz brezilya ligi gereksiz arjantin ligini ne yapak ya arkadas bu oyunu türklere özel mi yapiyorlar. pes sadece türkiyedemi satiliyor. pes türkiyede 1 milyon orjinal satsin bakin nasil koyuyorlar ligi. begenmiyorsaniz Türkiye Süper ligi oyunu yapin oynayin durun :D
  • Pes tüm dünyada 1 milyon anca satıyor onun da 200000 i yani yüzde 20 si Türkiye alıyor ama adamlar bizi sallamiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Çok güzel bir gelişme çok. Brezilya 'dan sonra Arjantin , bir de Şili yada Venezuella ligi geldimi tadından yenmez.

İronili bir şekilde yaklaştım Allah 'tan başka bir şey istesem olucakmış. Şili Primera Division ligi oyuna eklenmiş .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.