Şimdi Ara

BULK Supplement - Beslenme - Antrenman Günlüğüm [2 Ağustos Güncel]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94
Cevap
3
Favori
5.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Herkese iyi akşamlar
    Body building hakkında, vücut gelişimim hakkında sadece kendim için bilgisayarda günlük tutmaktansa bunları forum ortamına taşımayı daha uygun gördüm.
    Böylelikle sizden gelen tavsiyelere uyup, bilgi kısmında eksik olanlara, bu spora yeni başlayanlara daha çok yardımcı olmayı amaçlıyorum.

Öncelikle kendim hakkında bilgi vereyim biraz.Spora 2 yıl önce civarı başladım tarihini unuttum artık.Başladığımda 86 kilo civarıydım.Tahmin edilebileceği üzere ilk 8-9 ay acemliği atmakla, hareketleri öğrenmekle ve her hareketin ayrı ayrı detayını, inceliklerini öğrenmekle ve deli gibi araştırma yapmakla geçti.
    27 Şubat 2012'de ölçü aldırmışım.
    86 kilo, 116 omuz, 95 göğüs, 30 kol, 88 bel, 53 bacak.
    Daha sonra 10 Nisanda ölçüm yapılmış.
    kilo aynı, göğüs 99, kol 33, omuz 119, bel 86, bacak aynı.Yani hem yağ yakıp hem kas katmışımki beklenen birşey.
    daha sonraki ölçüm 7 Temmuz 2012.
    kilo 84, kol 35, göğüs 102, omuz 122, bel 84, bacak 52.Kilo vermem hızlanmış.
    Son ölçüm 21 aralık 2012.ağırlık yazmamışım, omuz göğüs aynı, kol 36, bel 82, bacak 56.Bacak yaptığım hemen belli etmiş kendini.

Bir daha ölçüm yok.Birde nisanda vardı fakat bulamadım onu.Bu göbekle olmaz diyip nisan başı deli gibi kardiyoya başladım kas kaybetmek uğruna olsada.
    Fazla kilonuz varsa önce kilolarınızı verin, kas yapıp sonra kilo veririm demeyin OLMUYOR !

Şuanki halim;
    70-72 kilo arası sabitlendim.Göğüs 3 cm düştü yağlar gitti tabi kasta gitti.Bel oldu 75. Şuanki halim; (başka varmı demeyin bunu bulabildim)
    http://i42.tinypic.com/2qxnb4n.jpg
    Ne kadar kas, o kadar kolay yağ yakımı.Bunu öğrendim bu süreçte.

Şuana dek kullandığım supplementler;
    2 kutu gaspari myofusion, aminomax 8000, bsn s6, universal beef amino, pnb glutamin.
    Hepsini ayrı zamanlarda tek başına aldım.
    Ama bir noktadan sonra supplementsiz bu iş olmuyor unutmayın.
    Şuan olanı koruma programı yapıyorum.Hacime eylülde başlayacağım.Bu kadar bilgi artar bile
    Zaman zaman konuyu güncelleyeceğim, okuyan okumayan herkese teşekkürler.

-----30 Temmuz 2014------
    Supplement kullanımını bırakıyorum, doğal yoldan çok daha iyi sonuç alıyorum.

Supplement Günlüğü
    Eylül başında başlamak kaydı ile;
    ON Whey
    ON Kreatin
    ON Glutamin
    Forever Living Argi+ Arjinin (Belki)
    Multivitamin Opti-Men
    Gaspari BCAA 6000
    Grenade 50 Calibre Nox
     BULK Supplement - Beslenme - Antrenman Günlüğüm [2 Ağustos Güncel]  BULK Supplement - Beslenme - Antrenman Günlüğüm [2 Ağustos Güncel]

Hepsini aynı anda kullanmayacağım tabiki.7-8 aya yayılacak
    1 ay sporsuz kaldım.İlk 2 hafta ısınma,
    Takiben 1 hafta aminoasit + multivitamin
    1 hafta sonra devamında whey + glutamin + bcaa alımı
    1 hafta sonra grenade 50 calibre başlanacak.
    Yada fikrim değişirse başlar başlamaz hepsini kullanacağım

Antrenman Günlüğü

(Şubatta bırakıldı)

Beslenme Günlüğü

Yemek Listesi;
    http://sksdb.ege.edu.tr/genel/oele-yemek-menuesue

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 2 Ağustos 2014; 11:33:09 >

DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."

• 9 Eylül 2013
    Beslenme listesi diyetisyenimden tam not aldı, vücut çöp olmuş.analizleri isteyene atarım

5 Kasım 2013
    Selam arkadaşlar :)

Bugün 76 kilo geldim.Aldıklarımdan BCAAyı kullanmıyorum.Yağ oranımda az biraz artış olduğunu hissediyorum bunun için haftada 1 gün kardiyoya ayıracağım.
    1 aralıkta diyetisyene gidip analiz yaptıracağım ve programı değiştireceğim.

Şuan genel olarak presslerde piramit, geri kalanda 4x12 ve 3x10 şeklinde gidiyorum.

1 Aralık 2013
    Vücutta ciddi bir artış var, 10 kilo almışım 6.5 kilosu kas.Yağ oranım %2 artarak %12.6ya gelmiş. Kas hafızası bu olsa gerek çok şaşırdım.Analiz yine isteyene pm den :)

8 Ocak 2014
    selam dostlar
    an itibari ile 81 kiloyum (mide boş, bağırsaklar boş)

glutamin, LL arjinin, mp assault (eskisi) bir moka yaramadı
    grenade .50 calibre bomba gibi birşey tam adı gibi.ama tadı rezalet 2. partiyi almadım hemo rage alıcam.

6 ocaktan itibaren 1-2 aylık baya ağır bir programa başladım cuma günü isteyene atarım tamamını.before after olacak tabiki.

omuzlarım 125cm olmuş bacak 58, 60a dayandı sonunda.bel 81cm. bulka başlamadan önce 80di bel iyi şuan

Hedef:Hazirana kadar 41-42cm biceps, 130cm omuz

17 Mart:
    Biceps 39, Omuz 128, Göğüs 105, Bacak 61, Bel aynı, Kilo:84

Protein tozu, kreatin ve aminoasitten başka birşey kullanamadım adam gibi.Glutamini çok önceden bıraktım kutuda yarısından fazlası duruyor
    Arjinin hala ellemedim

Dediğim takviyeleri sadece ant sonrası kullandım, oda haftada 3 kereye tekabül ediyor.Beslenmeme ciddi derecede dikkat ediyorum.
    Kahvaltıda 50-70gram arası protein, haftada 2 gün balık 2 gün kırmızı et ve 3 gün tavuk + hindi fileto temelim var.
    1 Nisan - 1 Haziran arası diyetten hafif kısmalarla yağ yakmaya çalışacağım ölçü kaybetmeden.Amaç;
    150-200 kalori açığıyla + Clenbuterol

Bu arada 27 Şubat 2012 ölçülerimi buldum.Kilo 84 ve kol 31, bel 88, göğüs 93 cm. 2 yıl sonra ise;

30 Temmuz 2014
     BULK Supplement - Beslenme - Antrenman Günlüğüm [2 Ağustos Güncel] BULK Supplement - Beslenme - Antrenman Günlüğüm [2 Ağustos Güncel]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 30 Temmuz 2014; 15:11:20 >
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."

• quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

9 Eylül 2013
    Beslenme listesi diyetisyenimden tam not aldı, vücut çöp olmuş.analizleri isteyene atarım

5 Kasım 2013
    Selam arkadaşlar :)

Bugün 76 kilo geldim.Aldıklarımdan BCAAyı kullanmıyorum.Yağ oranımda az biraz artış olduğunu hissediyorum bunun için haftada 1 gün kardiyoya ayıracağım.
    1 aralıkta diyetisyene gidip analiz yaptıracağım ve programı değiştireceğim.

Şuan genel olarak presslerde piramit, geri kalanda 4x12 ve 3x10 şeklinde gidiyorum.

1 Aralık 2013
    Vücutta ciddi bir artış var, 10 kilo almışım 6.5 kilosu kas.Yağ oranım %2 artarak %12.6ya gelmiş. Kas hafızası bu olsa gerek çok şaşırdım.Analiz yine isteyene pm den :)

8 Ocak 2014
    selam dostlar
    an itibari ile 81 kiloyum (mide boş, bağırsaklar boş)

glutamin, LL arjinin, mp assault (eskisi) bir moka yaramadı
    grenade .50 calibre bomba gibi birşey tam adı gibi.ama tadı rezalet 2. partiyi almadım hemo rage alıcam.

6 ocaktan itibaren 1-2 aylık baya ağır bir programa başladım cuma günü isteyene atarım tamamını.before after olacak tabiki.

omuzlarım 125cm olmuş bacak 58, 60a dayandı sonunda.bel 81cm. bulka başlamadan önce 80di bel iyi şuan

Hedef:Hazirana kadar 41-42cm biceps, 130cm omuz

17 Mart:
    Biceps 39, Omuz 128, Göğüs 105, Bacak 61, Bel aynı, Kilo:84

Protein tozu, kreatin ve aminoasitten başka birşey kullanamadım adam gibi.Glutamini çok önceden bıraktım kutuda yarısından fazlası duruyor
    Arjinin hala ellemedim

Dediğim takviyeleri sadece ant sonrası kullandım, oda haftada 3 kereye tekabül ediyor.Beslenmeme ciddi derecede dikkat ediyorum.
    Kahvaltıda 50-70gram arası protein, haftada 2 gün balık 2 gün kırmızı et ve 3 gün tavuk + hindi fileto temelim var.
    1 Nisan - 1 Haziran arası diyetten hafif kısmalarla yağ yakmaya çalışacağım ölçü kaybetmeden.Amaç;
    150-200 kalori açığıyla + Clenbuterol

Bu arada 27 Şubat 2012 ölçülerimi buldum.Kilo 84 ve kol 31, bel 88, göğüs 93 cm. 2 yıl sonra ise;

30 Temmuz 2014
     BULK Supplement - Beslenme - Antrenman Günlüğüm [2 Ağustos Güncel] BULK Supplement - Beslenme - Antrenman Günlüğüm [2 Ağustos Güncel]
    Hadi hayırlısı bakalım...

• bilgilendirici bir calisma olacagi kesin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

Hem fazla kilosu olan önce bütün kilodan kurtulun demişsin hem ne kadar çok kas O kadar kolay yağ yakımı demişsin kilosu fazla olmayan idealin altındaolan ve mevcut yağı bulunan assin mi kendini
    gelişim bana biraz yavaş gibi geldi.yeni başladım bende 2 ay oldu,bende fazla kilo yok bir kaç kilo eksiğim bile var.heralde sende yağ yakımı olduğu ölçülerde küçülme olmuş

Orijinalden alıntı: Guest-A8D486513

gelişim bana biraz yavaş gibi geldi.yeni başladım bende 2 ay oldu,bende fazla kilo yok bir kaç kilo eksiğim bile var.heralde sende yağ yakımı olduğu ölçülerde küçülme olmuş

Alıntıları Göster
    Takip.
    geçen yıl açıldı
    Haftada 4 Gün Fitness Programı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arjinin gereksiz bence ayrica glutamin yerine bcaa glutamin karisik bir supplement tercih et derim

Orijinalden alıntı: melfuranyus

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    @AlfredBorden
    oradaki ironiyi define programı uygulayan ve yeterince kas kütlesi olmayan bir insan çok iyi anlar hocam 1 aylık iş 2-3 aya çıkıyor şöyle diyeyim yağ oranı %20lerde gezen biri için kilo vermek kolay fakat örneğin %15 olan bir insanın %10 altına çekmesi olunca olay, ne kadar kas o kadar kolay durumu oluyor.

@Bestanden
    önce arjinin yerine bcaa alacaktım ama hocamın ve salonda çalışan doktor abinin tavsiyesi üzerine böyle yaptım.arjinin bitince bcaa ilede denerim :)

@melfuranyus
    ne demek istediğim belli, fazlasına gerek yok.

düşündüğüm 2 tür program var programları yazacağım.

• Takip bu aradaspora tekrar baslayinca ben de acarim artik bir gunlukayrica zinco 220 de almani tavsiye ederim

Orijinalden alıntı: Bestanden

Takip bu aradaspora tekrar baslayinca ben de acarim artik bir gunlukayrica zinco 220 de almani tavsiye ederim
    doğru anlamışım sonuna kadar katılıyorum o dediğine ben şahset pes ettim belim incelikten kopuyordu ama yağlar duruyordu :) kas kütlesi çok eksikti 2 aydır bulkum bırakış o bırakış definasyonu

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

doğru anlamışım sonuna kadar katılıyorum o dediğine ben şahset pes ettim belim incelikten kopuyordu ama yağlar duruyordu :) kas kütlesi çok eksikti 2 aydır bulkum bırakış o bırakış definasyonu

alt karın kaldı benimde pes ettim seneye kaldı artık

• quote:

ekto olduguma şükrettim,çok zahmetliymiş ,kilo vermek. Ya da sizde bi sıkıntı var

ekto-mezo karışımı olunca böyle oluyor.ama saf ekto olmakta istemezdim doğrusu
    kilo vermek sıkıntı değil alt karın çok zahmetli bir bölge.

düşündüğüm programlar ilk mesaja eklendi.hatalar olmuş olabilir
    kabaca haftada bir bölgeyi ya bir kere yada iki kere çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 31 Temmuz 2013; 21:00:21 >
  • quote:

quote:

ekto olduguma şükrettim,çok zahmetliymiş ,kilo vermek. Ya da sizde bi sıkıntı var

ekto-mezo karışımı olunca böyle oluyor.ama saf ekto olmakta istemezdim doğrusu
    kilo vermek sıkıntı değil alt karın çok zahmetli bir bölge.

düşündüğüm programlar ilk mesaja eklendi.hatalar olmuş olabilir
    kabaca haftada bir bölgeyi ya bir kere yada iki kere çalışacağım.

Alıntıları Göster
    Hocam Merhaba

ekto olman sebebiyle biraz daha ağır girmeni tavsiye ederim.kendimle kıyaslayarak konuşuyorum .göğüs ve kollara biraz daha ağırlık vermeni öneririm.bana kalırsa göğüs ,biceps-triceps-omuz,sırt,bacak olarak 5 güne yaysan programı daha güzel ıolur gibi .

Benim de geçen yıl çektiğim bir fotoğrafı örnek olarak koyayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atayiz -- 31 Temmuz 2013; 21:26:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: etzelious

Hocam Merhaba

ekto olman sebebiyle biraz daha ağır girmeni tavsiye ederim.kendimle kıyaslayarak konuşuyorum .göğüs ve kollara biraz daha ağırlık vermeni öneririm.bana kalırsa göğüs ,biceps-triceps-omuz,sırt,bacak olarak 5 güne yaysan programı daha güzel ıolur gibi .

selam hocam
    kardiyo yapacağım diye kaslarıda yaktım.kaybımı kışın fazlasıyla geri alıcam umarım

programlar için daha çok yorum bekliyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: etzelious

Hocam Merhaba

selam hocam
    kardiyo yapacağım diye kaslarıda yaktım.kaybımı kışın fazlasıyla geri alıcam umarım

programlar için daha çok yorum bekliyorum

Alıntıları Göster
    hocam on whey'i nereden aldınız. ben güvenip de alamıyorum şahsen. içeriği değişik vs. yorumlardan dolayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nabuchadnezzar-

hocam on whey'i nereden aldınız. ben güvenip de alamıyorum şahsen. içeriği değişik vs. yorumlardan dolayı.

şuana kadar tüm alışverişlerim protein7.com'dan oldu.
    bunun yanında bayvitamin, nutrishop, supplementler, besinmarket, gnc.com daha aklıma gelmeyen yerler olabilir buralardan alışveriş yapabilirsiniz güvenilir yerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

Zamanla güncellenecektir..

Sanırım sizin vücut tipi de mezomorf ağırlıklı.Koldan iyi ölçü almışsınız kilo vermenize rağmen.Örneğin ben kol ölçüsünü neredeyse hiç artıramıyorum omuz da aynı şekilde.Sadece kol çalışanlara benzer, sadece göğüs ve sırt çalışmışım gibi duruyor.Bu arada boyunuz kaç?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Ben geçen pazar gnc.comdan aldım. Diğerlerine güvenemediğimden buradan aldım umarım burada da sahte satılmıyordur.

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

şuana kadar tüm alışverişlerim protein7.com'dan oldu.
    bunun yanında bayvitamin, nutrishop, supplementler, besinmarket, gnc.com daha aklıma gelmeyen yerler olabilir buralardan alışveriş yapabilirsiniz güvenilir yerler

protein7'den alayım hocam o zaman bende. size de başarılar. teşekkürler.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.