Şimdi Ara

Instagram, Windows Phone'daki 'Instance' adlı üçüncü parti uygulamayı kısıtladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj








  • Popüler uygulamaları Windows Phone'a kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Microsoft, henüz Instagram'ı platformuna dahil edebilmiş değil.




    Durum böyle olunca Windows Phone kullanıcıları Instagram ihtiyacını karşılamak için üçüncü parti uygulamalara yöneliyor. Daniel Gary tarafından geliştirilen Instance'da Windows Phone için geliştirilen Instagram uygulamalarından biri. Instance, Instagram'daki fotoğrafları görüntüleyebiliyor ve kullanıcıların servise fotoğraf yüklemesine imkan veriyor. Ancak, gelen son haberler Instagram'ın Instance'ı kısıtlamaya başladığı yönünde.




    Bir takım testlerle desteklenen sonuçlara göre, Instance üzerinden servise yüklenen fotoğraflar bir kaç saniye içerisinde kayboluyor. Servise daha önce Instance aracılığıyla yüklenen fotoğrafların ise, sadece fotoğrafın sahibi tarafından görüntülenebildiği belirtiliyor. 

     

    Instance uygulamasında karşılaşılan bu durumun saldırıları engellemek ve güvenliği arttırmak için kullanılan spamla mücadele sistemlerinde yapılan güncellemeden kaynaklandığı tahmin ediliyor. Resmi Instagram uygulamasının Windows Phone'a ne zaman geleceği ise, merak konusu olmaya devam ediyor.







  • İnstagram adam olup erken geleydin de bunlarla uğraşmayaydın.
  • Çok uzulduk instagram. Kullanamıyoruz diye hungur hungur aglıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanirsiniz instagram wp8'e dusman .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Instagram Facebook'a ait bir şirket, Facebook hiçbir şekilde Windows Phone için yazılım üretmiyor ve şimdilik üretmeyi de düşünmüyor. Dikkatli bakarsanız mağazada orijinal Facebook uygulaması bile yok. Facebook kendi yazılımını üretmezken Instagram yazılımını çıkarmaması şaşırılacak bir şey değil.
    Ama Microsoft'un bu iki şirkete ortak olması ve yinede söz geçirememesi şaşılacak bir şey.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: electROck35

    Instagram Facebook'a ait bir şirket, Facebook hiçbir şekilde Windows Phone için yazılım üretmiyor ve şimdilik üretmeyi de düşünmüyor. Dikkatli bakarsanız mağazada orijinal Facebook uygulaması bile yok. Facebook kendi yazılımını üretmezken Instagram yazılımını çıkarmaması şaşırılacak bir şey değil.
    Ama Microsoft'un bu iki şirkete ortak olması ve yinede söz geçirememesi şaşılacak bir şey.

    Soz geçirmeye uğraşmıyorda. Çıkıp kendi yapıyor.

    Firmalarıda anlıyorum yeni bir platform geleceği net değil. Ancak yinede sen uyeni, kullanıcını dusunmek zorundasın.

    Google da buna dahil. Bu zamana kadar kim rakip platformuna uygulama yapıpta çökmüş. Sanki wp ye gmail uygulaması çıkınca millet platforma hucum edecek. Aksine dahada ovgu alırsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugüne kadarki açıklamaları toparlayınca Instagram: "iOS'ten sonra Android'e bile yazılım üretmek yıllarımızı aldı ve büyük çaba sarfettik, Windows Phone içinde büyük zaman gerekiyor öyle kısa dönemde yapabileceğimiz işler değil, ilerde Windows Phone platformuna girmeyi düşünebiliriz elbet ama birkaç yıl gerekir" diyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: electROck35

    Bugüne kadarki açıklamaları toparlayınca Instagram: "iOS'ten sonra Android'e bile yazılım üretmek yıllarımızı aldı ve büyük çaba sarfettik, Windows Phone içinde büyük zaman gerekiyor öyle kısa dönemde yapabileceğimiz işler değil, ilerde Windows Phone platformuna girmeyi düşünebiliriz elbet ama birkaç yıl gerekir" diyor...

    yazılmış bir şeyi yazmak ne kadar uzun sürer.
  • Daha mp3u zil sesi yapamıyorsun instagram isteyen kim.önce temel seyler icin çalışsinlar

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Daha mp3u zil sesi yapamıyorsun instagram isteyen kim.önce temel seyler icin çalışsinlar

    Sen çok yanlış gelmişsin. Wp8 kullanmadığında belli. Selametle.
  • Windows en kolay sistemlerden biri sonuçta 3.1'den beri bildiğimiz Windows kaynak kodları ne kadar zor olabilir. Diğer platformdan port edecekler ama işin içinde başka işler var herhalde, çünkü candy crush gibi basit facebook oyunlarını bile yükleyemiyoruz. Facebook uygulamasının hali zaten içler acısı.
    Windows Phone Nokia'nın telefonları, ve yazılım anlamında sunduğu ekstralar ile ayakta durabiliyor. Bu kadar büyük bir firma geliştiriciler ve en önemlisi Google, Facebook gibi devlerle iyi ilişkiler içerisinde olmak zorunda çünkü akıllı telefonlarda ilk beklenti sosyal ağların kusursuz bir şekilde çalışmasıdır.
    Telefon güzel, işletim sistemi de genel yapısı itibariyle güzel ve hızlı ama bu şekilde diğer platformların yanında sürekli bir şeylerin eksik olması hafif hafif canımı sıkmaya başladı, uzun süre dayanamam gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.