Şimdi Ara

ingiliz aksanıyla konuşulan film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
4
Favori
7.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ingiliz aksanına merak sardım, geliştirmek için film izlemek istiyorum ama bulamadım hiç. sizin bildiğiniz var mı?
    p.s hevesimi baltalayacaklar lütfen çıksın konudan

Orijinalden alıntı: Talonx

ingiliz aksanına merak sardım, geliştirmek için film izlemek istiyorum ama bulamadım hiç. sizin bildiğiniz var mı?

İngiliz aksanı, herkes tarafından "r" harflerinin söylenmediği bi aksan olarak algılanmış. Ama iş böyle değil. Köy şivesiyle konuşan birinin İstanbul Türkçesi' ne geçmesi kadar kolay aslında.
    Saygıdeğer hocam size tavsiyem; İngilizcenin çok yüksek seviye olduğunu varsayarak diyebileceğim 3-4 ay İngiltere' de dil eğitimi görmeniz. Eminim ki faydasını daha çabuk, bir o kadar da kolay bir şekilde işin üstesinden gelebileceksiniz.

STEAM ID:mamakalam ORIGIN ID: mamakalam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamakalam

quote:

ingiliz aksanına merak sardım, geliştirmek için film izlemek istiyorum ama bulamadım hiç. sizin bildiğiniz var mı?

İngiliz aksanı, herkes tarafından "r" harflerinin söylenmediği bi aksan olarak algılanmış. Ama iş böyle değil. Köy şivesiyle konuşan birinin İstanbul Türkçesi' ne geçmesi kadar kolay aslında.
    Saygıdeğer hocam size tavsiyem; İngilizcenin çok yüksek seviye olduğunu varsayarak diyebileceğim 3-4 ay İngiltere' de dil eğitimi görmeniz. Eminim ki faydasını daha çabuk, bir o kadar da kolay bir şekilde işin üstesinden gelebileceksiniz.

evet ingilizcem yabancılarla konuşabilecek kadar iyi fakat liseye yeni geçtim, yaz tatilinin başında gelseydi aklıma ingiltereye gitmek, kesinlikle giderdim ama şuan buradaki bir kursa gidiyorum öğretmen ingiliz aksanlı ama diğerleri yarım yamalak konuşabiliyor. her ne kadar öğretmen öyle konuşsa da çevredeki diğer insanlar da öyle konuşmayınca öğrenilmiyor kolay kolay. internetten birkaç arkadaş edindim ingiliz ama henüz skypetan konuşmadık hiç. yabancılarla konuşacak cesareti toplayana kadar biraz daha öğreniyim diye arıyorum ingiliz aksanlı filmleri.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mamakalam

quote:

evet ingilizcem yabancılarla konuşabilecek kadar iyi fakat liseye yeni geçtim, yaz tatilinin başında gelseydi aklıma ingiltereye gitmek, kesinlikle giderdim ama şuan buradaki bir kursa gidiyorum öğretmen ingiliz aksanlı ama diğerleri yarım yamalak konuşabiliyor. her ne kadar öğretmen öyle konuşsa da çevredeki diğer insanlar da öyle konuşmayınca öğrenilmiyor kolay kolay. internetten birkaç arkadaş edindim ingiliz ama henüz skypetan konuşmadık hiç. yabancılarla konuşacak cesareti toplayana kadar biraz daha öğreniyim diye arıyorum ingiliz aksanlı filmleri.

Hocam tam senin kitlene uygun vampirli bir dizi var. The Vampire Diaries diye bir dizi. Altyazılı olarak izlersen sana çok şey katar ki halihazırda Klaus denen bi vatandaş var, İngilizcesine hayran kalırsın.

STEAM ID:mamakalam ORIGIN ID: mamakalam

• " Wild Bill" filmini tavsiye ederim.
  • Dizlerden öğrenmek istiyorsan, The Vampire Diaries'ı tavsiye etmem yanlış bilmiyorsam zaten amerikan dizisi onun dışında dizide eğer Klaus'un aksanı ingiliz aksanıysa(ki diğerlerinden farklı konuştuğu bariz) yinede o karakteri görücemde o aksanı öğrenicem gibi birşey o dizide söz konusu değil...

game of thrones amerikan ingiliz ortak yapımıdır, onada bakabilirsin ilginç olabilir...

Dizileri imdb sitesinden diline bakabilirsin, piyasaya genelde amerikan dizileri hakim biliyorsun, ancak UK yazıyorsa o dizi ve filmleri seçebilirsin..

aşk ve gurur mesela film için olabilir..

aşağıdakileri bir konudan alıntı yapıyorum, önerilen bütün diziler ;

coupling
    the it crowd
    spaced
    how not to live your life
    black books

polisiye istersen luther ve spooks

Misfits
    Skins
    Sherlock

Doctor Who

Torchwood
    Sarah Adventure

Being Human izle 3 sezon. Dikkat et US versiyonunu (1 sezon olan) indirme

polisiye seviyorsan prime suspect

doctor who ingiltere canada ortak yapımı

• angels share bunu izle ve ingilterenin varoşlarında nasıl konuşuluyor görebilirsin

barry lyndon izle hayatında böyle kaliteli ingiliz aksanlı film gördün mü gel söyle :) hem uzun film, hem görsel şölen sinema sanatı için ve mükemmel katıksız ingiliz aksanı....İngiliz aksanı sevmeyen bile bayılabilir çok asil geliyor kulağa....
  • Hocam film ayıklamak zor da, Merlin dizisini tavsiye edebilirim. Hikaye karışık değil ve kusursuz bir ingiliz aksanı hakim diziye. Amerikan ingiliz aksanı arasında bildiğim bir kaç fark dikkatimi çekmişti en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikacan -- 6 Ağustos 2013; 17:54:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.