Şimdi Ara

Star Wars Rebels (2014)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
3.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Star Wars Rebels (2014)


    2014 sonbaharında yayına başlaması planlanan yeni animasyon TV dizisi Star Wars Rebels'ın yapımına başlandı.

    İlk olarak Disney Channel'da bir saatlik özel bölümüyle yayına başlayacak olan dizi, daha sonra yeni bölümlerle Disney XD kanalında devam edecek.

    Diziyi geliştiren ekip içinde oldukça yetenekli ve yaratıcı bir ekip var. X-Men: First Class, Sherlock Holmes, Mr. & Mrs. Smith gibi yapımlardan tanıdığımız Simon Kinberg, yeni dizinin yapımcılarından biri olacak ve dizinin ilk bölümünü yazacak. Ona yapımcılık görevinde eşlik edecek olan ise The Clone Wars animasyon dizisinden tanıdığımız Dave Filoni. Son olarak başka bir yapımcı da Young Justice, The Spectacular Spider-Man ve Gargoyles çizgi filmlerinde görev almış olan Greg Weisman.

    Aksiyon dolu olacak olan dizi, daha önce hiç keşfedilmemiş bir dönemi, Bölüm III ile Bölüm IV arasını konu alacak. Şu anda detayları son derece gizli tutulan dizide geriye kalan son Jedi Şövalyeleri'ni avlayan İmparatorluk'u bol bol göreceğimizi söyleyebiliriz. Ayrıca aşağıdaki videoyu izlerseniz Ralph Mcquarrie'nin çizimlerinden ilham alınacağını da görebilirsiniz.

    Star Wars Celebration Europe II'ye katılanlar, Rebels'ı ilk kez izleyenlerden olacaklar.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 17 Ekim 2015; 23:16:09 >







  • Nasıl olacak bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heyecanla bekliyoruz. Hayırlı Olsun. İnşallah akıcı ve güzel bir dizi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xabir -- 5 Mart 2015; 12:17:40 >
  • Sevindim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önlerden yerimizi alalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disney aldı ya güzelce bi b.kunu çıkartıcaklar güzelim serinin
  • Güzel haber, her zaman episode 3 ile 4 arasını konu alan bir Star Wars serisi istemişimdir.

  • iyi de the force unleashed ile zaten işlemişlerdi bu konuyu..anladığım kadarıyla oyunun bu sefer dizisini yapacaklar..güzel de olur..bari galen marek/starkiller yine aynı eleman olsa

     Star Wars Rebels (2014)


    star wars evreninde karanlık taraftan aydınlık tarafa geçen ilk isim..sith'likten jedi'lığa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 6 Şubat 2014; 23:29:13 >




  • Serinin Starkiller ile bir ilgisi olmayacak bence, bir oyun için yaratılan aşırı abartı bir karakter. Oyunda Darth Vader ve Emperor'a yaptıkları, force ile uzay kruvazörü indirmesi falan çok çok abartı şeylerdi. Oyuna bakarsak Starkiller, Yoda'dan da Anakin'den de Darth Sidious'tan da daha güçlü bir karakter. Kısacası demem o ki, Force Unleashed'in bence orjinal seri ile uzaktan yakından bir alakası yok, oyuncu çekeceğiz diye işleri çığırından çıkartmışlar.
  • klon savaşlarının devamı mı olucakki acaba , öyle olursa müthiş olur bu dizi böyle bitmez çünkü okadar 6 sezon yaptılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sean john -- 2 Nisan 2014; 23:49:00 >
  • http://disneyxd.disney.com/star-wars-rebels karakterler hiç tanımadığımız sonradan yapılma karakterler içine etmiş disney starwarsın lucas satmasaydı iyiydi
  • Star Wars sevgisinin önümüzdeki nesillere de taşınması için bu tarz "çocuksu" projelere ihtiyaç var. Yaş olmuş 22 yine de izliyorum orası ayrı
  • potansiyeli olan bir seri, ama genede karanlık zamanları, disney ile bağdaştıramıyorum. imparatorluğun acımasızlığı, karakterlerin geçmişinde iyi yansıtılsa da, güncel zamanda bunu göremiyoruz. aynı zamanları anlatan bir çizgi romanda, bir jedi'ın köleleri terk ederken ki çaresizliğini görmüştüm. bu seride kanan, silah kaçakçılığı gibi, jedi koduna yakışmayan işler yapsa da, daha fazlası olabilirdi. ama son bölümde bunun olabileceğini hissediyorum.

    bölüm 9 jedi yolu


    kanan, güç aracılığında yoda ile konuşurken, geçmişte kaybolduğundan bahsetmişti. kaçak yaşamında yaptığı, bazı şeylere değinmiş olabilir. hera ile karşılaşmadan önceki geçmişi iyi bir bölüm çıkartabilir.


    ajan kallus'un coruscant doğumlu olduğu söylense de, taktığı kask, psikopatlığı, zeb'i yüz yüze savaşmaya çağırması ve düşmanının silahını kullanması, mandalorian kanı taşıdığını düşündürtüyor.




  • her bölümle birlikte, eski üçlemeye daha çok yaslanmaya başladı. en son sahibi geldi ve işi bitirdi.


     Star Wars Rebels (2014)

     Star Wars Rebels (2014)




  • ben çok uzak kalmısım valla okul her seyi bitirmiş benim bir göz atmak lazım buna
  • Star Wars bence asla eskimicek
  • yeni bölüm gümbür gümbür geliyor.


    fragmana göre, hera'nın sabine'e söz verdiği gün geldi. asi filosunun ilk oluşumunu ve savaşını görecek gibiyiz.








  • normalde, son sahneler büyük umutlar verse de, disney'in yumuşak politikaları yüzünden, vader'ı hakkıyla kullanamazlar.

  • Vader'ın fazla görüneceğini sanmıyorum ama bir Ahsoka vs Darth Vader güzel olurdu. Umarım en azından bir diyalog geçer aralarında, tıpkı Obi-Wan ile yıllar sonra karşılaşınca yaptıkları konuşmaya benzer bir şey harika olur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.