Şimdi Ara

HUAWEI MEDIAPAD 7 YOUTH / S7-701U [ ANA KONU ] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.067
Cevap
50
Favori
262.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: istanbul37

    tabletin içindeki navigasyon ıkonuna tıklayınca konum bekleniyor diye kalıyor. acaba yüklü bir navi var mi tablette, yoksa yüklenecek programı bu ikonu kullanarak mi açacağız?


    Arkadaşım, alette sağ altta görünen saatin üzerine dokun, çıkan pencerede sağdan üçüncü ikon gps'i aç, şimdi google harita üzerinde bulunduğun noktayı görebilirsin... ama google navigasyon programında yol tarifi alamazsın çünkü google bu servisi tr.de hizmete sokmadı. Eğer yol tarifi yapan bir navigasyon prg.mı istersen route 66 ya da sygic, co pilot gibi tek ülke haritasıyla sınırlı hizmet veren ücretsiz apk'ları google playden indirebilirsin, belki denemek için paylaşım yapan sitelerden igo, tomtom vs. Gibilerini araştırıp beğendiğini yüklersin... gerisi sana kalmış ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ern_dgn

    kardeş bende gaziemirde oturuyorum ve hangi bayiiden aldığı söylermisin birde memnunmusun çünkü almayı düşünüyorum ciddi

    Tuğba kuruyemiş var Önder cad.de onun hemen yanındaki bayiden aldım bence fiyatına göre çok kaliteli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.carsicini.com/urun/huawei-youth-7-8gb-android-41-tablet.aspx arkadaşlar bu siteden 269 tl ye bugün aldım. Fiyat turkcell'den daha iyi. Site güvenilirmi ki.
  • Bugün Gaziemir TİM'den 320 tl 12 taksit olarak aldım. Yeğene hediye aldım, kargoyla göndermeden önce mağazadayken açıp kontrol ettim. Dokunmatiği çok iyi değil gibi geldi, çoğu ikona birkaç kez basmak durumunda kaldım.

    Konunun ilk sayfasında verilen telefon özelliği kazandıran apk dosyasını indirdim, fakat bir türlü kuramadım. Uygulama başlatılamadı uyarısı aldım, 4-5 kez denedim olmadı ve bu şekilde göndermek zorunda kaldım. Neden dosyayı kuramadım sizce..??? Bu arada, Tim'dekiler telefon özelliği olduğunu bilmiyorlarmış.
  • YARDIM!!!
    BEYLER TABLETTEN MEDİAPADPHONE LİNK E TIKLADIM İNDİRDİM ANCAK DOSYA AÇILMIYOR HATASI ALDIM
    YARDIM!!!
    BUGÜN ALDIM TABLETİ DAHA VE DOSYA AÇILMIYOR HATASI ALDIM.
    NASIL TELEFON OLARAK KULLANCAM.
  • yaskoo_87 Y kullanıcısına yanıt
    ya abi mediapadphone link tıkladım tabletten indirdi ama dosya açılmıyor hatası aldım
    ya ben napcam yaaa
  • Firmware buldum ama indirmek ücretli, bilen/becerebilen olursa diye eklemiş olayım.
    Link

    Kendi sitesinde de C232B003 numaralı ingilizce firmware eklenmiş. Bizdeki (bende ki) C317B005. Hangisi güncel acaba? (üstteki linkte dosya adlarına bakarsak numaralar değişken, onunla direk ilgili değil sanırım)
    Link

    Sayın yaskoo_87 roottan ses var mı ?
    Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HobaReeeY -- 14 Ağustos 2013; 2:32:36 >
  • Telefon özelliğini açmak için ilk sayfada verilen apk dosyasının kurulamaması ile ilgili açıklama yapacak, yol gösterecek kimse yok mu?
  • @einsteinz
    Fiyat güzelmiş. Siteden daha önce alışverişim olmadı, yapanı da görmedim ancak düzgün bir siteye benziyor. Hayırlı olsun.


    @ilyada , @ern_dgn
    Tabletin 'bilinmeyen kaynaklardan indirilen uygulamaların yüklenmesine izin ver' ayarı yapılmamış olabilir mi. Şu an için aklıma gelen başka bir şey yok.


    @HobaReeeY
    Root/Rom işleri ile ilgilenen/araştıran bir arkadaş vardı, ondan ses seda çıkmadı. Eğer bir gelişme olursa, anasayfaya ekleyeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yaskoo_87



    @ilyada , @ern_dgn
    Tabletin 'bilinmeyen kaynaklardan indirilen uygulamaların yüklenmesine izin ver' ayarı yapılmamış olabilir mi. Şu an için aklıma gelen başka bir şey yok.




    Evet benim de o aklıma gelmiş ve denemiştim, fakat yine olmamıştı. google hesabı oluşturmadan geçmiştim onla alakası yoktur herhalde, bir de sim kart takılı değildi, ama onun da ilgisi yoktur..
  • Link 1
    Link 2

    Bu iki linkte temalar bulunmakta, normalde Huawei P1 telefonu için yapılmış ama birkaç tane denedim iyi kötü çalıştı. (EmotionEU 1.5 için olanlar)
    İndirilen dosyayı, dahili hafızada ki HWThemes klasörünün içine atın. Masaüstüne basılı tutunca gelen pencerede "temalar" dan temayı değiştirin.
    Simgeler ve kilit ekranı değişiyor ama duvar kağıdı değişmiyor (bazı temalar duvar kağıdı ile uyumlu/daha güzel), gerçi duvar kağıtları birinci linkte ayrıca indirilebiliyor sanırım.
    Özellikle kilit ekranları çok güzel gerçekten.

    Örnek:
    P1 için, arkaplanla uyumlu kilit ekranı
     HUAWEI MEDIAPAD 7 YOUTH / S7-701U [ ANA KONU ]

    Bendeki görünümü (standart arkaplanla)
     HUAWEI MEDIAPAD 7 YOUTH / S7-701U [ ANA KONU ]
  • Telefon özelliğini getirmek çok basit. İndirdiniz dosyaları interneti olan bilgisayarda tıkladığınızda tıpkı torent siteleri gibi downloader programından bilgisayara indiriyor. İnen apk dosyasını da tablete atıp kurduruyorsunuz. Dikkat edilmesi gerekenlerden birincisi bilgisayarda yüklü olan virüs programına kapatın, ikincisi tablette de ayarlarda bilinmeyen kaynakları aktif edin gayet basit. Dosyaları paylaşan arkadaşa çok çok teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einsteinz -- 14 Ağustos 2013; 15:51:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: einsteinz

    http://www.carsicini.com/urun/huawei-youth-7-8gb-android-41-tablet.aspx arkadaşlar bu siteden 269 tl ye bugün aldım. Fiyat turkcell'den daha iyi. Site güvenilirmi ki.

    Arkadaşlar siteden ilk alışverişim oldu ve akşam 16:30 da işlem yaptım, sabah 09:30 da ürün teslim edildi, ve dedikleri gibi Kvk garantili.
  • Selamlar bende bu gün hiç yoktan aldım bir tane. Zaten tablet içinde yaşıyorum, nereden estiyse artık.
    Kanyon içindeki timden aldım merak eden varsa diye söyleyeyim. Kredi kartına bölüyorlar. fiyat 329TL. Vodafone hattımı denedim çalıştı.(Telefon olarakda)

    Alet sağlam duruyor ama ekranını beğenmedim IPS Amoled olmadığından doğal olarak yetersiz tabiki.. Neyse artık. Bir arkadaşa verdim kullansın diye şimdilik. O da niyetlendi denemeden alma diye kullansın bakalım.

    İşlemcisini merak ettim araştırdım. A9 28nm Dual Core PowerVR SGX 540 olan sadece rk3168 var. Bu cihazda büyük ihtimalle o.

    TI 4 serisi buna benzerdi. Hala samsung 7 galaxilerde LG telefonlarda mevcut bu TI lar ama 40nm.

    http://minipute.com/2013/06/01/dual-core-arm-battle-rockchips-rk3168-vs-allwinners-a20/193

    Performasıda tatmin edici ama Rakibi şu an a20 olduğundan. (İşlemci olarak daha iyi ama gpu olarak daha iyi değil) Çokta iyi bir şey sayılmaz ama gayet akıcı bir kullanımı var.

    Fiyat olarak 329TL az para değil ama işte (3g ler arasında + tel )fiyat perfomansda rakibi yok.
  • beyler ben cihazı ilk açtığımda kullanılan ram 350mb civar idi sonra whatsap real race3 subway surfs flean daha 6-7 ugulumama yükledim sonra kullanılan ram hiç bişi açık değilken 500mb civarı oldu napmamız lazm cihazı yormamak için bütün uygululamarı sd karta taşısak daha iyi olurmu?
  • beyler bir de 1 ekran koruyucu 1 kılıf 1 otg ve 1 hdml cevirici kablo bu 4 ürünün satıldıgı sitelerin link verirmisnz?
  • mikro usb giriş var tablette ama diğer hdmi olmaz sanki .
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.