Şimdi Ara

Burs/Kredi Başvurularında Hazırlık Sorunu Ana Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar hemen konuya gireceğim.

kazandığım özel üniversitede hukuk için hazırlık zorunlu değil ben ancak bir sene okumak istiyorum. bu yüzden 17. sorudaki "SINIFINIZ" kısmında Hazırlık'ı işaretledim, altındaki 19. soruda ise şu yazıyordu:

Seçtiğiniz Bölümde Hazırlık Okudunuz mu?
    (Ara Sınıflar İçin)

ben ara sınıf olmadığım için burayı boş bıraktım ancak başvuramadım, bu yukarıdaki alanı doldurmanız zorunludur dedi. ben de bu yüzden SINIFINIZ kısmını 1 yapıp yukarıdaki soruya hayır dedim.

ancak ben ara sınıf değilim. benim SINIFINIZ kısmında Hazırlık'ı işaretlemem ve hazırlık okudunuz mu sorusunu boş bırakmam gerekiyor.

nasıl yapacağız bu işi? birisi beni yönlendirebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 29 Temmuz 2013; 19:12:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

merhaba arkadaşlar hemen konuya gireceğim.

kazandığım özel üniversitede hukuk için hazırlık zorunlu değil ben ancak bir sene okumak istiyorum. bu yüzden 17. sorudaki "SINIFINIZ" kısmında Hazırlık'ı işaretledim, altındaki 19. soruda ise şu yazıyordu:

Seçtiğiniz Bölümde Hazırlık Okudunuz mu?
    (Ara Sınıflar İçin)

ben ara sınıf olmadığım için burayı boş bıraktım ancak başvuramadım, bu yukarıdaki alanı doldurmanız zorunludur dedi. ben de bu yüzden SINIFINIZ kısmını 1 yapıp yukarıdaki soruya hayır dedim.

ancak ben ara sınıf değilim. benim SINIFINIZ kısmında Hazırlık'ı işaretlemem ve hazırlık okudunuz mu sorusunu boş bırakmam gerekiyor.

nasıl yapacağız bu işi? birisi beni yönlendirebilir mi?

ben önce boş bıraktım sonra zorunlu diye uyarı verdi hayır işaretledim. madem altına ara sınıflar için yazıyorsunuz neden zorunlu tam bi saçmalık

• aynen o yüzden kafam karıştı benim de.

hatta ilk başta "acaba ben üniversitemi girdiğim için o bölümde hazırlığın zorunlu olmadığının farkına mı vardı?" gibi fantastik şeyler düşündüm ama sonra bir saçmalık olduğunu fark ettim.

telefonlarını da aradım (0312'li olanı), düşüremediğim için buraya sordum.

peki ben hazırlık okumaya karar verdiysem sınıfınız kısmını hazırlık olarak işaretleyip hazırlık okudunuz mu sorusuna evet mi diyeceğim?
  • hzırlığı işaretleyip, hazırlık okumadım de, gerisini onlar düşünsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

hzırlığı işaretleyip, hazırlık okumadım de, gerisini onlar düşünsün

ahaha sonra yalan başvurudan geçersiz sayılmayalım.
  • evet arkadaşlar çok acil yardım istiyorum.hangi sınıftasınız sorusuna ne cevap vermem gerekiyor.10 eyll'de muafiyet sınavı var.geçemezsem hazırlıktan başlayacağım geçersem 1.sınıftan.acaba şimdiden hazırlık diye işaretlesem 1.sınıftan başlasam bile burs/kredi alabilir miyim? lütfen bilmeyen arkadaşlarım yorum yapmasınlar böyle ciddi konularda.daha önce aynı durumla karşılaşmış kişilerin cevaplarını bekliyorum.şimdiden cevaplayanlara teşekkür ederim.
  • up.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.