'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 22757 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Otomatik vitesli araba almak istiyorum.Lütfen Yardım!!!
O fiyata aradığın özelliklerde, sağlam, zahmetsiz, hatasız özetle doğru düzgün bir otomatik bulman biraz zor. Bir kere parçası ucuz olmalı derken, neye göre ucuz olmalı? Şahin, Doğan'a göre mi ucuz olmalı? Şimdi piyasada ucuz parça yok. Arabaların hepsi ithal ve bunun sonucunda da yedek parçası pahalı. Çok istersen hurdacılarda piyasanın yarı fiyatına parça çok.
En iyi seçim 2000-2001 model honda civic oalcaktır.1.4 motorlu olanı daha ekonomik tabiiki..Performans çok önemli değilse 1.4 motor gayet yeterli olur.
laguna alırsın o fiyata ama parçası ucuz olmaz. önce karar vermelisin.konfor mu istiyosun yoksa ucuz parçalaı arabamı.hem konfor hem ucuz maalesefbir arada olmuyor.
focus olabilir belki bak rahat edersin bence yakıtı o kadar sorun etme olmadi sirali sistem lpg taktırırsın maximum 2000 ytl tutar
zaten en fazla 7,0-7.5 yakan benzinli bir otomatik araba bulamazsın arkadasım, omer49 un dediği gibi lpg taktırırsın yada dizel bir arac alırsın
Bulursun ama o bütcede bulamazsın
50L depo ile 800km giden civic otm (01-06 model)
1,4 lermi? o zaman yakıt tüketimi onların 100 km de 6,25 lt oluyo cok iddialı bi rakam, o fiyata civic varsa o zaman civic ilk tercihlerinden biri olmalı bencede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny3254 -- 30 Haziran 2006; 21:53:19 >
focus olabilir belki bak rahat edersin bence yakıtı o kadar sorun etme olmadi sirali sistem lpg taktırırsın maximum 2000 ytl tutar
zaten en fazla 7,0-7.5 yakan benzinli bir otomatik araba bulamazsın arkadasım, omer49 un dediği gibi lpg taktırırsın yada dizel bir arac alırsın
Bulursun ama o bütcede bulamazsın
50L depo ile 800km giden civic otm (01-06 model)
1,4 lermi? o zaman yakıt tüketimi onların 100 km de 6,25 lt oluyo cok iddialı bi rakam, o fiyata civic varsa o zaman civic ilk tercihlerinden biri olmalı bencede
Bahsettiğim 1.6 civic 6.25 mi çok söylemişim 6 bile olur 100kmde
hocam bende 2000 clio 1.6i(110bg) otomatik var....kısın 8.5-9 litreyi inmiyo yazında 7.5 ile 8.5 arası yakıyo....ama trafik cok yogun olursa 12-13 lt yakıyo kışın..uzun yolda da 40lt benzinle 650 670 km gidiyo..sehir icindede cok devirli kullanmassan 450 km fln gidiyo...
otomatik yaris alabilirsin 1.300cc.. hem kasada değişti fiyatları ucuzlamış olması lazım.. hem sana ilerde masraf acacak bir araçta değil, uzun yıllar kullanabilirsin ama küçük gelebilir (bagaj vs.)..
tek kelimeyle corsa diyorum.. şehir içi gün boyu dur-kalk yapsan en fazla 5,5 litre yakıyor.. benzinli alıp lpg ile uğraşana rahat rahat dizel arabaya bin daha iyi... easytronik vites çok rahat.. hem dizelin hemde otomatiğin rahatlığı...
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Mustafa Kemal Atatürk
Bende var 2001 model 103 binde full 1,6 es özel deri koltuklu sis farlı 200 ytl lik benzinle 950 km yol yapıyor klima felanda acıkken 20,500 istiyorum :)
sehirdışı 100 km de 6 , 6,5 lt yakıyor. şehiriçi tam ölçemedim ama trafiğe ve kullanıma göre değişiyordur. kesin bir rakam vermek zor. ama yinede dediğin rakamları görmüyor.
2. el mondeo al 2.0 canavar gibi motoru var performansida guzel bide baktin cok yakıyo koy sirali sistem lpgni 140 150 bin civarinda yaksin sende keyfine bakarsin konforlu guvenli aile arabasi sonuc olarak
Hocam biraz araştırırsan 18-19 gibi fiyatlara 2001 - 2002 Civic Vtec otomatik bulabilirsin. Ama VTEC motor olacak. Kafanız rahat eder. Fazla acele etmeyin. Araştırın. Söyle bir araba.com veya sahibinden.com u birkaç hafta takip etseniz yakalarsınız. Uygun fiyata ilanı verilen Civic ler ilandan 3-4 gün de ilandan kalkıyor. Yani tutulan bir araç ...
direksiyon kutusundan şikayetçi olduğu için arabayı almamazlık yapanı daha duymadım.. benim aaraba 5000 e geldi daha tık yok.. 10bin e gelen arkadaşlarda da henüz tık yok.. bu birazda şans meselesi.. sorun olsada haledilmeyecek bişey değil....
dur daha yeni almışsın arabayı. arkadaşımınki 30.000 de iki kere direksiyon kutusu değişti garantiden. çok var bu durumda olan... kronik bir sorun olduğunu opel de kabul ediyor. çözmeye uğraşıyorlarmış şu an.
quote:
Orjinalden alıntı: cinuba direksiyon kutusundan şikayetçi olduğu için arabayı almamazlık yapanı daha duymadım.. benim aaraba 5000 e geldi daha tık yok.. 10bin e gelen arkadaşlarda da henüz tık yok.. bu birazda şans meselesi.. sorun olsada haledilmeyecek bişey değil....
2002 Honda cıvıc ideal bence arkadaşım 17.500 ytl ye aldı.şehir içi 8-8.5 litre yakıyor ortalama olarak Parça fiyatları piyasa ortalamalarında ,performans çok önemli değil diyorsan Hyundaı getz'in otomatik vitesli modelleri 2004-2005 17.000 civarında.Yakıt ve parça fiyatlarıda sanırım uygundur.İkinci el otomatik vites alırken çok iyi testen geçirilmeli çünkü şanzıman masrafları düz vitese göre en az ikiye katlıyor.
senin ilacın civic dostum, yakıt tam istediğin gibi,şanzuman ve motor 10 numara, özellikle otomatik şanzumanı mükemmel yapmışlar,saçma sapan işler yapmıyor ve gaza çok seri tepki veriyor.bence bu segmentteki hiçbir aracın otomatik vitesi civic kadar verimli olamaz. 206 konusuna gelince,traktör al daha seridir,tam bir bayan arabası 0-100 20 sn civarı, arabada 3 kişi varken 1'e düşmeden yokuş bile tırmanmıyor
quote:
Orjinalden alıntı: SERKAN DENİZ
2002 Honda cıvıc ideal bence arkadaşım 17.500 ytl ye aldı.şehir içi 8-8.5 litre yakıyor ortalama olarak Parça fiyatları piyasa ortalamalarında ,performans çok önemli değil diyorsan Hyundaı getz'in otomatik vitesli modelleri 2004-2005 17.000 civarında.Yakıt ve parça fiyatlarıda sanırım uygundur.İkinci el otomatik vites alırken çok iyi testen geçirilmeli çünkü şanzıman masrafları düz vitese göre en az ikiye katlıyor.
tek kelimeyle corsa diyorum.. şehir içi gün boyu dur-kalk yapsan en fazla 5,5 litre yakıyor.. benzinli alıp lpg ile uğraşana rahat rahat dizel arabaya bin daha iyi... easytronik vites çok rahat.. hem dizelin hemde otomatiğin rahatlığı...