Şimdi Ara

işlemcimin stok fanı aşırı ses çıkarıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fanı 1-2 gün için söksem, yeni fan alana kadar, işlemcim zarar görür mü?

not: havadar bir yerde oturduğumuz için ev fazla sıcak olmuyor, şu an pencereyi açtığımda üşüyorum diyebilirim size

not2: işlemci fx8150

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Struggle To Survive -- 28 Temmuz 2013; 16:35:15 >

• Islemciyi iyi sogutamadigi icin son devire gelip coknses yapar zaten fansiz islemciye elveda dersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engrimor

Islemciyi iyi sogutamadigi icin son devire gelip coknses yapar zaten fansiz islemciye elveda dersin

kışın da böyle ses çıkarıyordu ama, kışın ısınma probleminin olacağını düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Struggle To Survive -- 28 Temmuz 2013; 16:37:58 >
  • Islemci yinede cok isinir zaten amd fanlari da seslidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Struggle To Survive kullanıcısına yanıt
    aynı işlemciyi ben kullanıyorum ve gerçekten oyun oynamaktan soguttu.BF3 15 Dk oynuyorum 64 dereceyi geçmemesi gereken işlemci 70 lere dayanıyor.Fansız kullanırsan işlemciyi 10 saniye bak 10 saniyede bilgisayarın kapanır.Soguyana kadarda açılmaz.Anakartın ne bilmiyorum ama asus ise asus aı suite diye programı var ondan fanın devrini düşürdüm şuan 2000 rpm sessiz çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeranSetaou

aynı işlemciyi ben kullanıyorum ve gerçekten oyun oynamaktan soguttu.BF3 15 Dk oynuyorum 64 dereceyi geçmemesi gereken işlemci 70 lere dayanıyor.Fansız kullanırsan işlemciyi 10 saniye bak 10 saniyede bilgisayarın kapanır.Soguyana kadarda açılmaz.Anakartın ne bilmiyorum ama asus ise asus aı suite diye programı var ondan fanın devrini düşürdüm şuan 2000 rpm sessiz çalışıyor

anakart asus evet, programı deneyeyim bi en iyisi.
  • kardeş yaptım ancak cpu sıcaklığı 38 dereceden 50'ye çıkınca eski haline getirdim tekrar, üstelik fan sesinde bir değişme de olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Struggle To Survive -- 28 Temmuz 2013; 18:14:03 >
    Team viewer diye bi program var onu indir.Ordaki kullanıcı adı ve şifreni özelden bana yaz senın pc ye bağlanıp yapıyım istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeranSetaou

Team viewer diye bi program var onu indir.Ordaki kullanıcı adı ve şifreni özelden bana yaz senın pc ye bağlanıp yapıyım istersen

işlemci fanı dışında chassis fan diye bir fan daha vardı deaktif şekilde duruyordu, onu aktifleştirdim ses tamamen kesildi hocam, şaşırdım vallahi böyle birşey beklemiyordum.
    Demek işlemci fanı değilmiş ses çıkaran
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.