Şimdi Ara

The Witcher 3'ün Çıkışı Ne Zaman Yapılacak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Yeni neslin gelmesiyle birlikte beklentileri daha da arttıran oyunlardan The Witcher 3: Wild Hunt, geniş dünyasıyla birlikte RPG türünü sevenlerin merakla beklediği bir oyun oldu. Peki bu oyunun çıkışı ne zaman yapılacak?

CNBC'nin Polonya ayağına konuşan CD Projekt Red ekibinin yetkili ismi Adam Kicinski, The Witcher 3'ün 2014'ün ilk çeyreğine yetişemeyeceğini belirtti. Kicinski'nin dediklerine göre The Witcher 3: Wild Hunt için en erken 2014 senesinin ikinci çeyreği planlanıyor.

• her oyun gibi inş yeni ekran kartı aldırtmazlar.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bekliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mart 2014 iyidir fazla bekletmesinler
  • gt 650m oynatır mı ki
  • Bu oyun yeni nesilde bizlere görsel şölen yaratacak. Ama bu görsel şölenden yararlanmak için daha güçlü ekran kartlarına ihtiyacımız var.
    Artık yeni bir ekran kartı alma zamanı geldi. AMD 8000 serisini çıkarsın almak şart oldu.
    Şu anda 6850 kullanıyorum artık oyunlarda ayar kısmaya başladım.
    AMD 8000 serisini ne zaman çıkaracak ?
    Bilgisi olan var mı ?
  • En erken ikinci çeyrek demişler. Çıksa şöyle bir Mayıs'ta... Mis gibi tam Ps4 alacağım vakit inşallah, ilk oyunum olur :)

• Bi bu oyunu bekliyom bi de HL3 (tabi cıkarsa ki soylenti yalanlandı).. Ertelenmesi güzel oldu ama mayısta cıksa haziranda okul biter yazn doya doya oyna ohhh :D
  • Nisan sonu veya mayıs başı gibi çıkar. Hazirana kalmaz bence. Zaten zaman çok çabuk geçiyor.
  • AMD 7000 serisi ile nVIDIA 600 serisinden altı kurtarmaz bu oyunu. Bu iki seri de "medium" filan belki açar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dIsAstEr

AMD 7000 serisi ile nVIDIA 600 serisinden altı kurtarmaz bu oyunu. Bu iki seri de "medium" filan belki açar.

ne salladın len sende 700 liralık ekran kartları neyin kafası bu yeni nesilde sen elini içeri sokcan falan sanıyorsun

• her oyun için yeni ekran kartı alıyorsan ekran kartı seçimini yanlış yapıyorsun uyandırayım :)
  • Witcher 2 yi hangi sistemle son seviye ayarlarda oynayabildik ki, arkadaş doğru söylemiş 5770 vardı bende resmen ezildi daha sonra 5870 aldım biraz fark etti 7850 var şuan onda da rahat değil.(Düşük çözünürlükten bahsetmiyorum 1920x1080 çözünürlükte.) Umarım 3. oyun 2. gibi zorlamaz sistemleri. Tek oyun için kart almam o ayrı mesele.
  • 7850 ile Uber kapalı ortalama 45FPS aldım. Ful ayarda bu oyunu ful olmasa bile rahat oynarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.