Şimdi Ara

MS Internet Explorer7 Beta 3'ü Duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamamen haber içerikli bir paylaşımdır..

programla ilgili ayrıntıları ve yükleme adresini aşağıda bulabilirsiniz.. dosyayı yüklemek için orjinal windows kullanıyo olmalısınız..
    not: bu yazılım sadece win xp sp2 için tasarlanmıştır.

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=4c1a8fbe-fb6a-47ac-867d-bb1f17e477ee&DisplayLang=en

add-ons
    http://www.ieaddons.com/default.aspx?cid=home&scid=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 30 Haziran 2006; 14:51:46 >

• Teşekkürler
  • iyi haber technics acaba kaç tane beta çıkaracaklar
  • Orjinal Xp olmadan yüklemem zor gözüküyor bunu
    Bakalım bulabilecek miyiz download linkini
  • wındows vista ıle bır cok yenılık gelecek anlasılan merakla beklıyorum tam surumunu
  • daha devam etsinler beta çıkarmaya atı alan firefox üsküdarı geçti bile
  • ben yükledim hiç memnun kalmadım sildim iexplorer.exe hatası veriyodu sayfalar bide adres cubugu,baglantılar,dügmeler gzükmüyordu seçeneklerde.cıkana kadar sabretmek lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni Beta ile gelen özellikler;

* An optional addition of an e-mail button back on the IE toolbar
    * The ability to reorder tabs by dragging them
    * The ability to scroll horizontally while zooming
    * Automatic update of all RSS feeds simultaneously
    * Increased user control in marking RSS feeds as "read"
    * Improved compatibility with existing Web sites and applications through adjustments to IE 7 layout rendering bugs
    * Inclusion of all IE security fixes made in Microsoft's June 13 Patch Tuesday update.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 30 Haziran 2006; 7:55:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fx57

Yeni Beta ile gelen özellikler;

* An optional addition of an e-mail button back on the IE toolbar
    * The ability to reorder tabs by dragging them
    * The ability to scroll horizontally while zooming
    * Automatic update of all RSS feeds simultaneously
    * Increased user control in marking RSS feeds as "read"
    * Improved compatibility with existing Web sites and applications through adjustments to IE 7 layout rendering bugs
    * Inclusion of all IE security fixes made in Microsoft's June 13 Patch Tuesday update.

Öncelikle paylaşım için sağolun @technics bakalım daha neler çıkçak.

Türkçe mealleri:

*IE araç çubuğunda isteğe bağlı e-posta butonu eklentisi
    *Çubukları taşıyarak yeniden sıraya sokabilme yeteneği
    *Zoom (yakınlaştırma) sırasında yatay olarak aşağıya indirme yeteneği
    *Tüm RSS gereksinimlerinin eşzamanlı otomatik güncelleştirmesi
    *IE 7 yapısı sunumu hatalarını düzelterek, geliştirilmiş mevcut Web siteleri ve uyguluamalar ile olan uyumluluk
    *Microsoft'un 13 Haziran Salı günü güncelleştirilmesi içinde yapılmış tüm IE güvenlik düzeltmeleri dahili

İngilizcemizi geliştirilerim

• yine her zamanki gibi indiremeyeceğiz

Teşekkürler Technics
  • ben yükledim ama tab olayı yok vede menüler yok anlam veremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 30 Haziran 2006; 10:56:05 >
  • install dosyasına sağla tıklayıp "dosyaları çıkart" de...(winrar yüklü olmalı, dosyaları boş bi klasöre çıkart işte...)
    çıkardığın dosyaların arasında "update" klasörü olacak onun içine gir... "xmllitesetup" adlı dosyaya çalıştır, yükleme bittiğinde artık sorunun ortadan kalkacak....(yükleme esnasında bütün pencerelerin kapalı olsun)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sheythun

install dosyasına sağla tıklayıp "dosyaları çıkart" de...(winrar yüklü olmalı, dosyaları boş bi klasöre çıkart işte...)
    çıkardığın dosyaların arasında "update" klasörü olacak onun içine gir... "xmllitesetup" adlı dosyaya çalıştır, yükleme bittiğinde artık sorunun ortadan kalkacak....(yükleme esnasında bütün pencerelerin kapalı olsun)

çok tşk ederim arkadaşım

size bir örnek opera kullanıcısı olrak tab açmak kapatmak kolay e güzel devam microsoft

• Lafı olmaz dostum.... Güle güle kullan, bence IE Beta 3 çok iyi... Kısa yollarada hemen alıştım tab'lar arasında geçiş yapma, tabları kapatma filan... Gayet iyi... Firefoxdan daha hızlı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sheythun

Lafı olmaz dostum.... Güle güle kullan, bence IE Beta 3 çok iyi... Kısa yollarada hemen alıştım tab'lar arasında geçiş yapma, tabları kapatma filan... Gayet iyi... Firefoxdan daha hızlı....

evet arkdaşım geri gelme hızları filan sonra önizleme olyıda güzel zoom vs rrs özelligi filan işe yara bide full çıksında
  • Firefox tan hızlı değil eğer fasterfox eklentisini yüklerseniz
    Firefox un temalarını ve eklentilerini hiçbir browser a değişmem
    ama tabi microsoft ta ilerlemeler var
  • İndirmek isteyenler buyrun

Internet Explorer 7 Beta 3 (Windows XP SP2)

http://download.microsoft.com/download/7/8/3/783fb2b5-bfaf-4712-8557-952af02b1b8d/IE7BETA3-WindowsXP-x86-enu.exe

edit: İndirip kurmaya başladığınızda yine validate istiyo off..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magnaflux -- 30 Haziran 2006; 16:29:54 >
  • lisanslı winxpme kurdum, diğer betalar1 saatte veda etmişti bilgisayara ama bu gerçekten güzel olmuş
  • değişik ama ben hemen ısındım yaww
    bazı özellikleri öok hoşuma gitti
  • bu adamlar daha kaç tane beta çıkaracaklar uzun uğraşlar sonucu windowsumu orjinal yapıp kurduğum ie beta 2 bende tek kelime ile hayal kırıklığına sebep oldu beta 3 ü indirmeyebile tenezzül etmem adam gibi tam sürümünü çıkarsınlar bakarız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.