Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note III lansmanına doğru; Detaylar netleşiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Samsung Galaxy Note III lansmanına doğru; Detaylar netleşiyor


     

     

    Samsung'un 4 Eylül'de IFA Fuarı'nda düzenleyeceği Unpacked 2013 etkinliğinde lanse edeceği Galaxy Note III, teknoloji dünyası tarafından merakla bekleniyor. Sony'nin Xperia Z Ultra ile çıkış yaptığı, HTC'nin de One Max modeli için hazırlıklarını sürdürdüğü bir dönemde, yüksek satış başarısı elde eden Galaxy Note ailesinin devam modeli olarak lanse edilecek yeni cihaz,  sektörel bilgilerin ortak noktası olarak 5.7-inç büyüklüğünde ekran ile gelecek. Full HD çözünürlük desteği sunacak olan bu ekran aynı zamanda panel seviyesinde geliştirmeler sayesinde Galaxy S4'e kıyasla renk ve parlaklıkta daha iddialı olabilir.

     

    Android 4.3 işletim sistemi ve TouchWIZ 2.x arayüzünü kullanacak olan Galaxy Note III'ün LTE ağ altyapısına destek sunan versiyonu, Snapdragon 800 işlemcisinden güç alacak. Uluslarası versiyonu Exynos 5 Octa işlemcisini kullanacak olan Note III'ün, Galaxy S4'teki Exynos 5 Octa mı yoksa duyurusu yeni yapılan Mali tabanlı yeni ve daha güçlü grafik birimine sahip yeni versiyonunu mu kullanacağı henüz netlik kazanmış değil. 3GB RAM ile donatıldığı ve bu açıdan sınıfında ilk olacağı ifade edilen telefon, aynı zamanda 13MP çözünürlüğünde kamera ile karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Galaxy Note III'ün merak konusu detaylarından biri de kullanılacak pilin büyüklüğü. Henüz somut bir bilgi olmasa 3500mAh ya da daha büyük kapasiteli bir pil ile gelmesi de olasılıklar dahilinde. Boyut olarak aynı Galaxy S III - Galaxy S4 geçişindeki gibi, Galaxy Note III de Note II ile benzer boyut ölçülerinde olabilir.

     

    Şimdi gözler IFA, bakalım Note III'de farklı sürpriz olacak mı göreceğiz ?








  • dışı galaxy mega, içi s4. Al sana note 3

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note serisini her zaman sevmişimdir ayrı bir havaları var ne kadar s4,mega bu cihazlara benzese de fotograftan anladığım kadarıyla
  • Donanım Haber'de metal görünümlü ,ya da öyle, prototip resimler gösteriliyordu.
    Prototip tasarım kadar başarılı bir tasarımla gün yüzüne çıkarsa, pazarda iyi bir yer edineceği aşikar. Sırf Note 3'ün çıkmasını bekleyen bir kısım da var hem.

  • Ben bekliyorum. Elimdeki note1 eskimeye basladi. Note serisi bambaska kac kere s4 almayi dusundum ama aklim note serisinde kaldi. Sanirim alacagim tel note3 olacak.

  • Note II gibi bir telefona aylardır güncellemeye veremeyen şahıslar bir sene sonra aynısını Note III'e de yapacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carter -- 26 Temmuz 2013; 14:46:01 >
  • Plastik değilde metal kasayla gelirse çok ağır olucağını düşünüyorum.

  • Note 2 sahibiyim bunun için note IV'ü bekliyorum.

  • 3 gb nedir ne gereği var 2 gb yeter bence ayrıca samsung'un paso tel basmasından bıktım o kadr çok tel yapıyorki bence bu firma değerini düşürüyor birde bunlara güncelleme veriyormuş gibi s3 mini s4mini galaxy mega güncelleme alacak sanki android bu aralar cidden bozdu s2 ne güzel telefondu onun arkasında iyice durdular şimdi yeni s4 modeli geliyr işe bak yani 2000 tl verip alanlar ne yapsın

  • S5 de Note 3 çekmiş hali olacak gibi duruyor :)

  • Note serisini hep sevmişimdir.Bakalım note 4 nasıl olacak.
  • 4.2.2 sürümü Şubat ayında resmi olarak çıktı...Bu kadar uzun süre geçmiş olmasına rağmen biz Note 2 ve S3 sahipleri bu güncellemeyi alabilmiş değiliz...Piyasaya çıkalı daha sadece 10 ay olan Note 2 ye bile desteği çekmeye, yavaşlatmaya başladı...Resmen biz Note 2 kullanıcılarına üvey evlat muamelesi yapmaya başladı...Samsung güncelleme konusunda hızlıdır diyen lavuklara inanmayın...Galaxy Note 2 ilk çıktığında alanlardanım 2000 TL ye yakın para verdim...10 aydır Samsung 'un Note 2 ye en ufak olumlu bir destek, güncelleme verdiğini görmedim...Cihaz 4.1.1 ile geliyor,Sadece 4.1.2 güncellemesi verdiler...O güncellemeyide vermez olaydılar...Cihazın içine ettiler...Özellikle de şarj ve pil konusunda güzelim cihazı bok ettiler...Samsung kadar rezil bir firma daha yoktur...Satış sonrası destek, müşteri memnuniyeti Sıfır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRaGoRYoN -- 26 Temmuz 2013; 13:09:30 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DRaGoRYoN

    4.2.2 sürümü Şubat ayında resmi olarak çıktı...Bu kadar uzun süre geçmiş olmasına rağmen biz Note 2 ve S3 sahipleri bu güncellemeyi alabilmiş değiliz...Piyasaya çıkalı daha sadece 10 ay olan Note 2 ye bile desteği çekmeye, yavaşlatmaya başladı...Resmen biz Note 2 kullanıcılarına üvey evlat muamelesi yapmaya başladı...Samsung güncelleme konusunda hızlıdır diyen lavuklara inanmayın...Galaxy Note 2 ilk çıktığında alanlardanım 2000 TL ye yakın para verdim...10 aydır Samsung un Note 2 ye en ufak olumlu bir destek, güncelleme verdiğini görmedim...Cihaz 4.1.1 ile geliyor,Sadece 4.1.2 güncellemesi verdiler...O güncellemeyide vermez olaydılar...Cihazın içine ettiler...Özellikle de şarj ve pil konusunda güzelim cihazı bok ettiler...Samsung kadar rezil bir firma daha yoktur...Satış sonrası destek, müşteri memnuniyeti Sıfır



    Aynanın birde diger yüzü var Lg ve Htc gibi :)





  • Hala Samsun'u plastik yapıyor diye eleştiren var ve bu insanlar maliyet, üretim nedir bilmeyen insanlar.

    Samsung şu an mobil pazarının zirvesinde. Kalemkutu yapsa buna Galaxy S5 dese, onu almak için bir dünya insan sıraya girer. Hal böyle olunca siz çok fazla üretirsiniz, sürekli durmadan üretirsiniz. Peki bu durumda, o plastik diye sürekli eleştiren insanlar düşünemiyor mu Samsung malzeme kalitesini üst düzey yapsa nasıl bu kadar ürün üretebileceğini? Nokia gibi polikarbonu dayasa bütün ürünlerine, o kadar üretebilir mi sanıyorsunuz?

    Adamlar da eminim o kasaları bayıla bayıla yapmıyor. Mecburiyetten bunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SS10 -- 26 Temmuz 2013; 13:16:16 >
  • "... Sony'nin Xperia Z Ultra ile çıkış yaptığı, HTC'nin de One Max modeli için hazırlıklarını sürdürdüğü bir dönemde, ..."

    Bu telefonlar Galaxy Mega'nın alternatifi. Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz. Kalemsiz, uygulamasız Note alternatifi mi olur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: myhotyro

    "... Sony'nin Xperia Z Ultra ile çıkış yaptığı, HTC'nin de One Max modeli için hazırlıklarını sürdürdüğü bir dönemde, ..."

    Bu telefonlar Galaxy Mega'nın alternatifi. Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz. Kalemsiz, uygulamasız Note alternatifi mi olur.

    Nerden biliyorsun hocam kalemsiz programsiz gelecegini muneccim misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım S3'ten sonra en iyi bu paklar beni. Biraz daha beklemek en hayırlısı olacak.
  • Kamera konusunda amenna,ram konusunda sistemden ötürü gerekli görülüyordur ama şu alete 3.500 mAh pil koymak nedir,umarım yanlıştır bu bilgi.En önemli faktör pil,netice de herkes bunları oyun için almıyor,iş takibi,e-mail kontrolü,pc olmadan internette işlerini halletme vs vs. 1 günü çıkartmıyor bu aletler,sürekli şarjdalar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: carter

    Note II gibi bir telefona aylardır güncellemeye veremeyen şahıslar bir sene sonra aynısınızı Note IIIe de yapacaktır.


    Neyden ötürü güncelleme istiyorsun? Stabiliteyi otutturmuş. Sen ne güncellemesinden bahsediyorsun. Adamların hiç işi gücü yok mu? 4.3 Tanıtıldı. Onu verir biter. Boş boş laf kalabalığı yapmayın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: memoseler

    quote:

    Orijinalden alıntı: carter Note II gibi bir telefona aylardır güncellemeye veremeyen şahıslar bir sene sonra aynısınızı Note IIIe de yapacaktır.
    Neyden ötürü güncelleme istiyorsun? Stabiliteyi otutturmuş. Sen ne güncellemesinden bahsediyorsun. Adamların hiç işi gücü yok mu? 4.3 Tanıtıldı. Onu verir biter. Boş boş laf kalabalığı yapmayın.


    güncllemenin tam olarak ne için yapıldığını sorsan arkadaşa bilecek mi acaba bir yazılımın ya da yeni bir sürümünün neden çıktığını

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.