Şimdi Ara

Motorola Droid Maxx | 5' 720p [3500mAh+48h]10MP CP 2x1.7gHz 4xAdreno 320 @400mHz |

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
146
Cevap
1
Favori
4.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Motorola Droid Maxx | 5' 720p [3500mAh+48h]10MP CP 2x1.7gHz 4xAdreno 320 @400mHz |

Motorola Droid Maxx | 5' 720p [3500mAh+48h]10MP CP 2x1.7gHz 4xAdreno 320 @400mHz |

Motorola'nın ürün sayfası :http://www.motorola.com/us/consumers/Droid-Maxx/droid-maxx,en_US,pd.html

Türkiye'ye gelicek mi diye sordum.

Siteden pek birşey anlamadım anlayan varsa bizi de aydınlatsın

Özelliklere geçicek olursak:

Teknik özelliklere geçicek olursak:

Fiyatının 700$ olması bekleniyor. Motorola Türkiye'de çok ilgi görmüyor fakat getirirse çok iyi olur şahane bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PwaGG -- 29 Temmuz 2013; 23:05:59 >

• Ana konu olsun başka konu yoksa. Cihaz hakkında paylaşımları buradan yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

Ana konu olsun başka konu yoksa. Cihaz hakkında paylaşımları buradan yapalım.

Şuan başka konu yok cihaz hakkında pek fazla bilgi veya kaynakta yok. Tam olarak bilgilerle incelemeler gelince gerekirse ana konu yaparız. Umarım Türkiye'ye de gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PwaGG -- 25 Temmuz 2013; 21:42:39 >
  • Keşke Türkiye de satışa sunulsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaymondSerway

Keşke Türkiye de satışa sunulsa...

Keske, Motorola Turkiye'de pek ilgi gormuyor gelsede ciktiktan birkac ay sonra olur herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PwaGG -- 25 Temmuz 2013; 23:28:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allah Diyen Tirbüşon

quote:

Keske, amotorola Turkiye'de pek ilgi gormuyor gelsede ciktiktan birkac ay sonra olur herhalde.

Motorola Mobility geçtiğimiz senelerde revizyona gitti ve bu kısmını Google satın aldı o yüzden çekildiler yeniden yapılanmak için. Bu telefonu bizim operatörler eğer isterlerse getirip satarlar bu pil süresini duyan insanlarda satın alır, bende alırım :)
  • Gelmesi lazım aslında ülkemizde akıllı telefonlar çok ilgi görüyor.
    Bu telefonun batarya süresi ve kullandığı gpu cpu çok iyi gözüküyor.
    Telefonun sağlamlığına bişey diyemeyiz arka tarafı full kevlar kaplı.
    Gelse keşke razrımı satıp almaya çalışırım.
  • Bu ürün amerikada verizon operatörüne özel olarak çıkarıldı değil türkiye amerika dışında hiç bir ülkede satılmayacak ve orda da sadece verizon operatörüyle çalışacak ama ordan alınıp türkiye getirilirse bizim operatörlerde bir sorun çıkmayacaktır..
  • quote:

quote:

quote:

Keske, amotorola Turkiye'de pek ilgi gormuyor gelsede ciktiktan birkac ay sonra olur herhalde.

Motorola Mobility geçtiğimiz senelerde revizyona gitti ve bu kısmını Google satın aldı o yüzden çekildiler yeniden yapılanmak için. Bu telefonu bizim operatörler eğer isterlerse getirip satarlar bu pil süresini duyan insanlarda satın alır, bende alırım :)

Sadece Pil değil hocam 4 Çekirdek Adreno 320 var

Tek çekirdeği bile HD de üst düzey performans sunarken 4 çekirdek koymuşlar hem de 400 mHz

• quote:

Orijinalden alıntı: darkstone78

Bu ürün amerikada verizon operatörüne özel olarak çıkarıldı değil türkiye amerika dışında hiç bir ülkede satılmayacak ve orda da sadece verizon operatörüyle çalışacak ama ordan alınıp türkiye getirilirse bizim operatörlerde bir sorun çıkmayacaktır..

Neden tek operatörle sınırlı yaparlar ki

Moto X i bekleriz o zaman ama o da böyle bir batarya süresiyle gelmez ki,
    Hem de rekabet için ekranı Full HD yaparlar o zaman ne farkı kalır

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaPeChaRacTeR

Gelmesi lazım aslında ülkemizde akıllı telefonlar çok ilgi görüyor.
    Bu telefonun batarya süresi ve kullandığı gpu cpu çok iyi gözüküyor.
    Telefonun sağlamlığına bişey diyemeyiz arka tarafı full kevlar kaplı.
    Gelse keşke razrımı satıp almaya çalışırım.

Çok hoşuma gitti benim de Note III ü bekliyordum ondan bile vazgeçtim diyebilirim.

Tam ihtiyaçlarıma uygun hatta fazlasını veriyor.

Ama arkadaşın dediği gibi Amerika'da sadece tek operatöre bağlı kalırsa hayal kırıklığı olur.
  • Ah kardes dedigim gibi gelir ins.
    Bu arada avrasya un. Tam burslu bankacilik kazandim.
    Gelirse kesin aldiririm bu telefonu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaPeChaRacTeR

Ah kardes dedigim gibi gelir ins.
    Bu arada avrasya un. Tam burslu bankacilik kazandim.
    Gelirse kesin aldiririm bu telefonu :)

Tebrik ederim

• Dream Phone geldi sonunda :) Türkiyeye de getirin şu aletide bitirelim artık telefon açlığımızı

• quote:

Orijinalden alıntı: 9cerberus9

Dream Phone geldi sonunda :) Türkiyeye de getirin şu aletide bitirelim artık telefon açlığımızı

Aynen oyle tam gerektigi gibi olmus buna yok 8 cekirdek filan gerek yok mukkemmel bir cihaz. Moto X nasil olucak kimbilir ama pil performansi bu kadar olmaz heralde.

• Teşekkür ederim
  • quote:

quote:

Dream Phone geldi sonunda :) Türkiyeye de getirin şu aletide bitirelim artık telefon açlığımızı

Aynen oyle tam gerektigi gibi olmus buna yok 8 cekirdek filan gerek yok mukkemmel bir cihaz. Moto X nasil olucak kimbilir ama pil performansi bu kadar olmaz heralde.

Ben moto x i merakla bekliyodum hocam da bu donanımla 5 inç ve 3500 mahı birarada bulduktan sonra gözüm başka telefon görmez şahsen :)

• quote:

quote:

quote:

Ben moto x i merakla bekliyodum hocam da bu donanımla 5 inç ve 3500 mahı birarada bulduktan sonra gözüm başka telefon görmez şahsen :)

Birde Moto X rekabet icin Full HD olur o zaman digerlerinden farki kalmaz benim icin telefonlarda Full HD cop. Beni sadece bataryasi degil grafik birimide etkiledi. İnsallah guncelleme konusunda sikinti olmaz. Motorola Google'in ama guncellemeler konusunda bir etkisi olmayacagi hakkinda bir aciklama yapmisti birisi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Birde Moto X rekabet icin Full HD olur o zaman digerlerinden farki kalmaz benim icin telefonlarda Full HD cop. Beni sadece bataryasi degil grafik birimide etkiledi. İnsallah guncelleme konusunda sikinti olmaz. Motorola Google'in ama guncellemeler konusunda bir etkisi olmayacagi hakkinda bir aciklama yapmisti birisi.

Google herşeyin farkına varmış gibi bir görüntü yarattı şu son 3 telefonla grafik batarya ve ekran olarak. Bu saatten sonda full hd gibi bir yanılgıya düşeceklerini zannetmiyorum. Sizinde söylediğiniz gibi moto x in kaderini sadece bataryası belirler artık. Zaten ana hatları ortada

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Google herşeyin farkına varmış gibi bir görüntü yarattı şu son 3 telefonla grafik batarya ve ekran olarak. Bu saatten sonda full hd gibi bir yanılgıya düşeceklerini zannetmiyorum. Sizinde söylediğiniz gibi moto x in kaderini sadece bataryası belirler artık. Zaten ana hatları ortada

rekabet hocam her turlu fhd olur o gider en kral donanimi yazilimi s4 e koyarsin ama o plastik derler onun gibi olmasin sonra.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.