Şimdi Ara

Türkiye Riot Games ile yazışmam ve cezam hakkında bilgi alamamam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başımdan geçen olayı yazışmalarla birlikte size aktarmak istiyorum.Bundan bir süre önce chat banı aldım 28 günlük ve hak etmediğimi düşündüm.Ticket yolu ile sebebini öğrenmek istedim nasıl davranmışım ne söylemişim eğerki gerçekten hak ettiysem bileyim hak etmediysemde chat banımı kaldırsınlar fakat bir kaç yazışma sonunda gördümki neden banlandığımı Türkiye Riot Games deki çalışanlarda bilmiyor muhtemelen.Çünkü ne yazdıysam ne yaptıysam öğrenemedim.SS leri okumaya zamanı olmayanlar 3. resimi okuyabilirler sadece.Ben ne diyorum onlar bana ne cevap veriyor.

Ben burda kimseyi kötüleme gayesi içinde değilim herkes hata yapabilir fakat yaptıkları hatayı kabul etmemeleri ve hiç bir şekilde yardımcı olmamaları beni bu paylaşıma itti.Ben bu cezayı hak etmişte olabilirim fakat artık son resimdeki yazışmadan sonra hak ettiğimi düşünmüyorum.Hele son yazışmada birde utanmadan 21 cezamın kaldığını söylüyor zaten artık Tr serverında oynamıyorum west serverındaki accountumla oynumu sürdürüyorum.

West supportuna yazdığım İngilizce mesajdan sonra Türk supportlardan Türkçe cevap almak beni dumura uğrattı...Türkiye supportlarının yönetim biçimine mecbur bırakılmışız...Sunucu olarak west seçmeme dil olarak İngilizce seçmeme rağmen dil olarak Türkçe ye çevirmişler ve sunucu olarakta Türkiye sunucusuna çevirmişler.Çok enteresan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil_Miyu -- 28 Temmuz 2013; 1:56:16 >

• aga onlar nasıl sansür öyle

Orijinalden alıntı: LoL Misafiri

aga onlar nasıl sansür öyle

Sansür atmak için atmadım nickim falan herşeyim imzamda fakat insanlar örneklendirmek isterse diye resmimi alıntılarsalar diye kapattım kendi ismimi.Nickim id im falan ordan oraya gezmesin diye kapattım

Orijinalden alıntı: Evil_Miyu

quote:

Orijinalden alıntı: LoL Misafiri

aga onlar nasıl sansür öyle

Sansür atmak için atmadım nickim falan herşeyim imzamda fakat insanlar örneklendirmek isterse diye resmimi alıntılarsalar diye kapattım kendi ismimi.Nickim id im falan ordan oraya gezmesin diye kapattım

son resimdeki Shomia sansürüne hayran kaldım onu diyorum

• Riot Türkiye tartışmasız gelmiş geçmiş en berbat support ekiplerinin arasın girer.Bozma moralini benim başımada geldi bunlar boşuna yazma okumuyorlar bile hep aynı cevaplar...Bir gün basıcam bunların Ofisi'ni o olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    " - Dont believe everything you hear, realize, real eyes, real lies. "
  • Geçmiş olsun

Edit : Okuyamadım büyüteç yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi win8 -- 24 Temmuz 2013; 17:03:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam son mesajda ne demeye çalışmış ben anlamadım

• okumadım
    ama chat ban yediysen sana tavsiyem sohbeti kapa ve oynamaya devam et
    BattleTag: Lethium #2404
  • Westdeki supportada durumu bildirdim nasıl bir yaklaşım gösterecekler merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Death is like the wind; always by my side
  • West sunucuna yazdığım cevap bugün Türkçe olarak cevap buldu oysaki ben server olarak west seçmiştim ve dil olarak ingilizce seçmiştim.İngilizce yazmama rağmen Türkçe olarak cevap aldım diğer aldığım cevaplardan hiç ama hiç bir farkı yoktu.Tamamen Türkiye sunucusu çalışanlarının keyfine bırakılmışız.Kaçabilen kaçsın bu serverdan...

Orijinalden alıntı: Evil_Miyu

West sunucuna yazdığım cevap bugün Türkçe olarak cevap buldu oysaki ben server olarak west seçmiştim ve dil olarak ingilizce seçmiştim.İngilizce yazmama rağmen Türkçe olarak cevap aldım diğer aldığım cevaplardan hiç ama hiç bir farkı yoktu.Tamamen Türkiye sunucusu çalışanlarının keyfine bırakılmışız.Kaçabilen kaçsın bu serverdan...

Ben türkçe ticket attım ingilizce cevap geldi. Gelen cevaba ingilizce cevap yazdım türkçe sonuç geldi. Nöbetleşe mi bakıyorlar naapıyorlar anlamıyorum ben

• Son mesaj " Hmm hayırlısı be gülüm.

Adalet Meydanlarında Görüşmek Üzere !"
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.