Şimdi Ara

Pokemon White Nuzlocke Walkthrough - <Tamamlandı>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
5.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Pokemon White Nuzlocke Walkthrough - <Tamamlandı>



    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Öyleyse bende White oynuyorum bu arada çok ani oldu abi ya :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 55voldemort55

    Öyleyse bende White oynuyorum bu arada çok ani oldu abi ya :D

    Vazgeçtim çünkü Black 2/White 2 oynasaydım önceki oyunlarla bağlantılı yerler vardı.Bir de 2 yıl sonrası yani, mantıksız oldu onu oynamam.
  • Ben de merak etmiştim, ne oldu diye. Mantıklı olmuş önce white yapmak. İzliyoruz

    İzledikten sonra gelen edit :

    Bianca ya verip veriştirmişsin Hak da ediyor ilk oyunlarda tam annoying b1tch
    Quiet nature lillipup ı kullanmadığın iyi olmuş ama partide tutabilirdin oyun başında, ability si için. Nuzlocketa ilgili bir kural var mı bilmiyorum gerçi.

    Bekliyoruz merakla, iyi güldürdü daha ilk bölümden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 25 Temmuz 2013; 2:51:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Abi nature varmış ben nature den anlamıyorum bana açıklayabilirmisin .
  • Teşekkürler arkadaşlar.Konsoldan çekmem rahatsızlık verici oluyor mu sizce?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CrasHh

    Teşekkürler arkadaşlar.Konsoldan çekmem rahatsızlık verici oluyor mu sizce?

    Pc daha hoş oluyordu sanki .


  • O kedinin adını ben de hatırlayamadım tekrar görene kadar ne kediymiş. Lillipup 5. nesilde güzel oluyor başlangıçta. Doğasını 5. nesilde direk anlayabiliyorsun, stat ekranın Attack ve Speed statlarının rengi değişik mesela. Brave olduğu için +Attack -Speed veriyor. Ancak kişiliği çok sıkıntılı gelmiş, en yüksek IVs Sp. Atk ve defense IVleri pek iyi gözükmüyor. Sonuna kadar yanında kalır mı bilemiyorum o yüzden Panpuor güzel pokemon, ilk gymi kurtaracağı kesin. level 43'e dayanabilir mi tabi, eğer doğası ve IVleri fiziksel saldırılara yardımcı olmayacaksa Scald'dan sonra geliştirebilirsin bence. Crunch güzel saldırı ama vuramadıktan sonra değmez pek. Başka pokemon denk gelmezse HM slave'e dönecek zaten muhtemelen. Olur da atağı yüksek olursa Crunch mutlaka olmalı tabi.
    Bölüm yine çok güzeldi. Aç aç çekmek zor oluyordur DS ile yapmanın havası da başka, bence devam et böyle. DS'in ekranını biz göremediğimizde ne yaptığını söylersen bir sorun kalmaz. Görüntü kalitesi problem değil, Crysis oynamıyoruz sonuçta Wild pokemon ratelerini belirtmek hoş ama gerekli değil bence Nuzlocke'ta. Zaten iş şansa kalmış, çıkabilecek pokemonu veriyorsun o bile yeter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 26 Temmuz 2013; 23:36:36 >







  • adilazimdegilx: Lillipup ne kadar dayanırsa o kadar gider hocam.Panpour'u ise Atk ve Sp.Atağına göre geliştiririm.Teşekkür ediyorum hocam, sizin kadar detaylı yorum atan yok. İşte bazı arkadaşlar görüntünün sorun olduğunu söylemişler.Olmadı bir bölüm emulatör denerim, kasarsa falan konsola geri dönerim.Ben de rate işinden vazgeçtim zaten.




  • Ancak izleyebildim,
    Güzel bölümdü ilk gymi paraladı Panpour, Lily gidecek sandım bir an ben de neyse ki kutardık onu. Merakla bekliyorum Dreamworld'ü. DS ile çekmenin farkını görürüz böylece. Sırf biraz daha güzel olacak diye emülatöre geçmenin anlamı yok bana kalırsa. Onda da alt ekranı göremeyiz muhtemelen, sığmaz kolay kolay ikisi birden. Kızma la çocuğa çocuğa çok , bir gün videolardan birinde çıkacak "çıbık kıraker de mi yemiyaHHH?" diye






  • adilazimdegilx: Bence de haklısın ama herkese anlatamıyorsun.Ayrıca bir bölümde seni konuk etmek isterim hocam, Skype üzerinden falan.Hahahah Emir'den beklerim valla. Bir de Mahmut'un maceralarını zileyen var mı bölümden?




  • Dreamworld'ü anlattığın çok iyi oldu. Ben de tam DesMuMe'de Wi-Fi işini yapmıştım. Direkt dreamworlde girmeyi deniyorum. Biraz yüklemeler uzun sürüyor emülatör olduğundan ama çalışıyor olması mucize sistemin.
    Edit:
    Harbi çalışıyor sistem gittim Sawk yakaladım Mold Breaker'lı,
     Pokemon White Nuzlocke Walkthrough - <Tamamlandı>



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 2 Ağustos 2013; 14:40:27 >





  • Güzel bölümdü, emülatörde olmasının avantajı da dezavantajı da var. Nasıl rahat oluyorsa öyle yaparsın. Dream World'ü de halledebiliyoruz zaten. Tahminimce emülatörde çekmek daha kolay oluyordur

    Mevsimleri dağıtmışlar aylara Ağustos kışa denk geliyor ama her ay değişiyor. Millet mevsim değişecek diye aylarca beklemesin diye öyle yapmışlar heralde. Düşün aralıktasın ve yazı bekliyorsun filan Gerçi değiştir tarihi, istediğin mevsimde oyna...
    İyi gidiyor oyun bence, woobat dandik ya hiç sallama gerçi Lillipup affetmedi. Oyunun başında harbi fazla güçlü pokemon. Tackle STAB, Bite 60 power, önüne gelene vuruyor. Yavaş olması yüzünden bir yerde gitmezse iyi hizmet edecektir. 2. oyunlarda bir de oyunun başında Return veriyorlar daha da uçuyor. Onu çekerken de yine Lillipup'a çok iş düşecektir. Ben de Challenge moda aldım oyunu ona bakıyorum. Harbi zorluyor ama, buna Nuzlocke yapılır mı acaba? Aklına sokayım da bir ara Challenge modda da denersin belki, o daha da keyifli olabilir. Elite 4 filan uçmuş adamlar taktiksel saldırıyor, item-move comboları yapıyorlar. Actobatics+Flying Gem ile 165 power alıyorlar, Life Orb, Choice Scarf filan takıyorlar.

    Edit: "Flying Game" nedir, ne yazmışım öyle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 7 Ağustos 2013; 8:09:03 >






  • adilazimdegilx:Tarih değiştirme işini sevmiyorum pek ama dediğin gibiyse iyiymiş ya.Tackle'ı geçtim adama Take Down geldi.Ama Recoil olmasa bide.Evet mutluluğa göre vuruyor çok fena olur ileride bence.Bilmiyorum ama ben yapsam bir daha sıkar bence.O-H-A.Oyunu tamamen mi Challange Modda oynuyorsun yoksa sadece Gym liderleri falan mı öyle oluyor?




  • Önce soruyu cevaplayayım, bu bölüme yazacak çok şey var.
    Tamamını Challenge oynuyorum. Tabi bunu yapmak için yeniden başlamam gerekti. Devamını oynamanın bir espirisi yoktu bana kalırsa. Oyunlar Key sisteminde batırmış ama. İki DS yoksa hiçbir şekilde oyunun başından başlayıp Challenge mod oynayamıyorsun. Ben mecbur hile ile açtım tabi ama Black 2 alsan bile oyunu Challenge Mode'da sıfırdan oynayamamak çok saçma geldi. Nette ararken çok mesaj gördüm millet sövüyordu oyuna bunun için.
    Challenge Mod'un farkları şunlar: Bütün trainerlar en az 1, oyunda ilerledikçe ise en fazla 5 levele kadar daha güçlü pokemonlar kullanıyorlar. Mesela rival ile yaptığımız ilk savaşta o 6 level pokemon kullanıyor. Bunun yanında Gymler ve Elite 4 fazladan pokemona sahip oluyorlar. İlk gym Cheren fazladan bir Pidove kullanıyor. Ayrıca hold itemleri ve move setleri değişiyor. Bu da yetmezmiş gibi yapay zekaları da biraz daha iyi oluyor Kısaca artık oyun zor olsun diye Nuzlocke yapmaya gerek yok İlk gymi bile eşit sayıda ve aynı level pokemonlarla 2 sefer yenemedim (Riolu vardı. Oyunun başında hiç iyi bir saldırısı yok, counter tutturamazsan işin zor. Adam bir de berry ve pot kullanıyor.) Sıkıldım ben de 15 level yaptım force palm öğrenmesi için (Gym 14lvl pokemona sahip en fazla). Öyle geçtim kolayca tabi. Yani ilk gymde bile pot, berry filan kullanmadan geçemeyebiliyorsun. Ancak daha yüksek level pokemon kullanacaksın o da bize ters biraz.


    Snivy'i kaybetmek kötü oldu. Başka işe yarar pokemon bulamazsan bir de zor işin. Ama çok da üzülme zira Snivy'den zaten bir cacık olmaz. 75 base atk-sp. atk var son evriminde bile. Hızı dışında bir yararı yok ki bir de Modest nature gelmiş. Sp. Atk+ , Atk- yani. O yüzden yaptığın Vine Whipler hiçbir halta yaramıyordu STAB olmasına rağmen. Ama 1 lvl daha aldırsaydın Leaf Tornado öğrenip coşacaktı. Oyun ilerledikçe daha da zayıflayacaktı ama en azından ilk 4. gyme kadar filan takımdaki en sağlam pokemon olarak kalabilirdi. En büyük zararı bu oldu kaybetmenin. İlerde işe yaramayacak olsa da rahatlatacaktı gidişatı.
    Artık olan olduğuna göre strateji değiştirmek lazım. Kezbaı kasmayacağım dedin ama o kötü bir pokemon değil gibi. Rash doğası varmış +Sp. Atk - -Sp. Def. Onu 22 level yapıp scald öğret harika olur. Fiziksel saldırılara bel bağlama artık, Crunch öğrenene kadar yaşaması mümkün değil bu haliyle. 6. gym'e kadar dayanmaz dersen ilk Water Stone'da basarsın. Sıradaki şehirde verecek sana Water Stone. İstersen 31 levele kadar bekleyip Acrobatics alabilirsin. Item taşımazken 110power ile sağlam vuruyor. Yoksa 6.gymde TMsini veriyor çok da şart değil yani.
    Kezbanın yanında mutlaka iyi bir pokemona ihtiyacın var. Sıradaki Gym için Pidove iyi gider. Yolda çıkarsa al bence. Başka da önündeki routelarda işe yarayan bir pokemon yok. Gym'in tüm pokemonlarına 2x/4x geçebileceksin bu sayede. Ne yazıkki Pidove'un rezil bir movepoolu var, hele hele level atlarken öğrendiği saldırılar rezalet. Ancak Gymi onsuz yener misin bilmiyorum. Daha sonra Nimbasa'ya gidince Return alırsın biraz kurtarır pokemonlarını.
    3. gymde Venipede'yi Lily ve gerekirse Pidove ile almaya çalış, Pursuit saldırısı var dikkat et ona değiştirirsen pokemon. Dwebble'ı Kezban rahat geçer, son Leavanny'e ise Pidove 4x vuruyor zaten. Başka türlü gerçekten zor oyuna devam etmen, dikkatli oyna bence. İmkansız değil ama çok da abartmaya gerek yok, Snivy dandikti zaten.
    Bundan sonra oyun zorlaştığı için artık kasmadan girme bence. En azından gymlere daha yakın level pokemonlar ile girmeye çalış. Videoyu hızlandırırsın kasarken napalım.

    Bir de aklıma takıldı duramadım söylemeden, senden daha hızlı bir Herdier'e sürekli Bite niye attın? Flinch edemeyeceğin için Tackle vurmak mantıklıydı (STAB 75power). Daha hızlı işini bitirebilirdi belki az değil %25 saldırı farkı var. Senin Herdier'in zaten -speed doğası olduğu için önce gidip de flinch etme işi diğer Herdierlere sökmez kolay kolay.
    Bundan sonraki bölümlerde kolay gelsin, cidden zor olacak. Bunlar hep "karma" işte, Emre'ye çok laf attın cezasını çekiyorsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 7 Ağustos 2013; 8:19:43 >




  • Bunu En Hızlı Nasıl Oynarız Emulator'de Çünkü Desmume Açıyor Fakat Çok Yavaş Yaw İnsanın Canı Sıkılıyor
  • Derin de black'e başlamıştı hadi bakalım takip
  • Takip, bende siparişi verince geçemediğim yerleri buradan bakarım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.