Şimdi Ara

SimCity'nin Satışları 2 Milyonu Geçti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Electronic Arts ve Maxis'in oldukça sorunlu bir şekilde çıkış yapan oyunu SimCity, tüm eleştirilere rağmen satış konusunda çok da kötü gitmiyor. EA yetkilisi Frank Gibeau, yaptığı röportajla birlikte satışlardaki son durumu anlattı.

Röportajda Gibeau, SimCity'nin şimdiye dek 2 milyondan fazla sattığını söyledi. En son geçtiğimiz Mayıs ayında bu sayıyı 1.6 milyon olarak duymuştuk. Söylediği sözlerde Gibeau, halen büyük bir kitlenin oyunu aktif olarak oynadığını ve ilk ayda bu derece ilgiyi beklemediklerinden dolayı sorunların ortaya çıktığını belirtti.

• "...ilk ayda bu derece ilgiyi beklemediklerinden dolayı sorunların ortaya çıktığını belirtti."

Bahane uydurun da mantıklı bir şey uydurun bari.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bırakın ya ilgi beklemiyorlarmış o kadar.sonra efendim satışlarımız kötü gidiyor diye ağlıyorsunuz.ilgi fazla olunca da ağlıyorsunuz?amaç ne sizin

• Almayaydım iyiydi

• Herkes ilk başta DRM sisteminin kötü olduğunu söylüyordu,şikayet ediyordu.Bende desteklemiyorum fakat çoğu büyük oyun firmalarının yapamadığını yapıp PC platformunda bu satış rakamını yakalamayı başardı EA. İşte satış stratejisi diye buna denir. Tebrikler valla..

• Valla haritası beklediğim gibi olaydı orjinali alacaktım ama affedilmez yapay zeka hataları ve daracık haritasıyla oyun sonunda binayı dikecek yer bulma oyunu olmaktan öteye gidemiyor. Bir sonraki versiyonu en azından eski serilerinde ki gibi olursa kesin alırım valla.
  • Aldım 3 gün sonra sattım. İyiki 2. el olarak aldımda zararım olmadı.
    Bu kadar basit ve dandik oyun olamaz. O kadar sorunu var ki şehri kurarken başınıza hertürlü dert oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.