Şimdi Ara

JAMESON JS-2016 FULL HD 1080P HDMI USB PVR WI-FI READY MINI UYDU ALICISINI NASIL BİLİRSİNİZ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
9
Favori
65.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sitesinde işlemci hızı yok yazmamışlar
  • mrb js 2016 cihaza en son güncelllemyi kurdum. wifi ağını görüyor fakat bağlanmıyor. ping testi hep 0. güncellemeden önce 20 veriyodu.
  • ıp bölümüne modeminin ıp sini gir calısması gerekli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ogecor

    mrb js 2016 cihaza en son güncelllemyi kurdum. wifi ağını görüyor fakat bağlanmıyor. ping testi hep 0. güncellemeden önce 20 veriyodu.

    Aynı sorun bende de var dumpallcode u kurdum 4a kanlları var airties 2310 taktım wifi a baglandim ama youtube ve ccam e giremiyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jameson js-2018 Bu urun kendi resmi sitesinde gozukmuyor, gg da ilani vardi, saticiyla gorustum 2,3 gun once geldigini ve kutunun uzerinde js-2018 yazdigini soyledi. Jameson musteri hizmetleride boyle bir cihazin oldugunu teyit etti. Bu cihazi kullanan varmidir, varsa hd,sd ve ip yayin kalitesi hakkinda bilgi verebilirmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cccamden hotbird üzerinden izlenebiliyor..iptvden ise Türkçe olarak da izleme şansına sahipsiniz
  • Turksat4a ayarlarını yapamadım bir türlü, değerleri girip arama yaptırıyorum, kanalları buluyor, hafızaya kaydet diyorum okeyliyor ama sonrasında kanallar yok ne yapmam gerektiğini bilen var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onder804

    Turksat4a ayarlarını yapamadım bir türlü, değerleri girip arama yaptırıyorum, kanalları buluyor, hafızaya kaydet diyorum okeyliyor ama sonrasında kanallar yok ne yapmam gerektiğini bilen var mı?



    İnternette 4A için sıralı kanal listesi var uğraşmayın boşu boşuna, indirip yükleyin onu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüm kanalları kaybettim ve tekrar bulamıyorum 4a ayarlarını adım adım yazabilirmisiniz lütfen
  • onder804 kullanıcısına yanıt
    LNB ayarını bozmuş olabilirsin. Önce fabrika ayarlarına dön. Menü/sistem ayarları/ fabrika ayarları/ hepsini yeniden yükle.

    Sonra kanalları aramaya geç: Menü / Kurulum / TP Listesi / Uydu / Turksat altındaki bütün Tpleri sil. Sonra ekle diyip şebeke arama frekansını gir ve Ağ Araması açık olarak ara.
    Şebeke arama frekansı değişti yalnız. 11844/2222 değil artık. Cepteyim bakamadım yeni frekansa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar jameson js 2016 cihazımdan youtube giriyorum harddisk bağlı ama bir türlü youtube dan kayıt yapamıyor indirme yapamıyorum takılıp kalıyor sorun nedir acaba
     JAMESON JS-2016 FULL HD 1080P HDMI USB PVR WI-FI READY MINI UYDU ALICISINI NASIL BİLİRSİNİZ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dsmartla sözleşmem biti ve ttnete geçtim. Yorumları okudum. Bende bu cihazdan almak istiyorum. Elimdeki NetMASTER USB wifi adaptörün çipi: (Realtek RTL8187B Wireless 802.11b/g 54Mbps USB 2.0 Network Adapter)... Bu adaptör Jameson JS-2016 ile uymlumudur? Bilen arkadaşlardan cevap ve yardım bekliyorum. Selamlar, saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scetin -- 19 Ekim 2014; 16:05:39 >
  • Arkadaşlar Js-2016 için güncel bir iki marka model Wi-Fi adaptör tavsiyesinde bulunur musunuz.Malum konu 1 yılı doldurmuş ama airties 2310 dan başka Wi-Fi adaptör tavsiyesi yapılmamış.Almışken sorunsuz bir adaptör alayın diyorum.Elimde tp link wn727n var ve bu madel cihazla uyumsuz cihaz bu modeli hiç görmüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malibo -- 20 Ekim 2014; 22:53:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu ürünü babamlar için aldım ve bugün kullanmaya başladılar ancak kumandada dönüşüm tuşunu (recall / son açılan kanala geri dönme) bulamamışlar. Kumandaa yerini tarif eden olursa sevinirim.
  • Jameson 2016 için güncel sürüm nerden bulabilirim, verdiğiniz link çalışmıyor. Bir de birden fazla sürüm güncelleme gelmişse, sıra sıra mı indirip kuruyoruz yoksa en Son sürümü kurmam yeterli mi

    EDIT: teknosadan aldıgım aleti aynen iade ettim, güncelleme yapmama ragmen çamur gibi görüntü vardı (önce ve sonra), eski uydu alıcımı geri takınca eski uydu alıcıma ne kadar nankörlük yaptıgımı anladım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylaq -- 30 Ekim 2014; 10:42:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 ile sorunsuz kullanılabilen usb hub S-link Sl-290 4port Usb Çoklayıcı
    böylece hem wifi hemde usb stick kullanabiliyorsunuz AirTies Air 2310 ile sorunsuz çalışıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mercaniletişim

    bu cihazı yaklaşık 1 ay önce teknosadan 99 tl ye aldım cihazdan çok memnunum kanal geçişleri normal görüntü tatmin edici youtubeden hd video izleyebiliyorum şuana kadar bir takılma donma sorunu yaşamadım sadece 2 3 defa hd video açarken resetledi 1 tb taşınabilir sorunsuz çalıştırıyor içindeki film mp3 resim vs hepsini açabiliyor çinden 9 tlye aldığım wifi adaptörü sorunsuz algıladı ccam dosyası buldum yükledim ama çalıştıramadım pekte uğraşmadım zaten :) kullananlar ısınıyor falan yazmışlar abartılı ısınma yok lcd nin arkasına monte ettim kumanda algılaması iyi tek eksisi ışığı tek renk kırmızı ve açılması biraz uzun sürebiliyor bende tvyi kapatıp uyduyu kapamadan fişi çekiyorum fişi takınca kaldığı yerden devam ediyor :) kısacası bu paraya bu cihaz çok uygun

    hocam link verebilirmisiniz çinden aldığınız bu cihaza uyumlu wifi adaptörle ilgili..işyerine aynı cihazı aldık bir kaç gün önce fakat wifi adaptörü olmadığı için kullanamıyoruz..size zahmet link verebilirseniz memnun olurum.,iyi günler




  • İp tv izlemek icin ne yapmak lazim direk wireless baglanip izleniyormu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün bende js 2016 modelini satın aldım ve izlenimlerimi paylaşmak istedim. hd görüntü kalitesi gayet güzel ancak farklı bir hd cihazım olmadığı için kıyas edemiyorum.
    sd görüntü kalitesine gelince ortalama bir görüntüsü var. çok iyi diyemem ** bunu next super plus 2000 ile kıyas ederek söylüyorum .
    wifi için kullanmış olduğum adaptör edimax marka. modeli EW-7711USN 150MBPS KABLOSUZ nLITE USB ADAPTÖR.. fiyatı 40 l civarı . sıkıntısız çalışıyor.
    içerisindeki uygulamalardan youtube iyi çalışıyor.ama beklentiniz fazla yüksek olmasın ..ip tv ce ccc cam özelliklerini kullanmadım .genel olarak fiyatı ile kıyas edersek 40-50 tl scart girişli sd bir uydu alıcı almaktansa tercih edilebilecek bir ürün.

    ayrıca cihaz ile ilgili sıkıntılarınızı direkt jameson yetkilisi ile çözebilirsiniz. facebook adreslerinden vewww.fullhduydu.net adresinden ulaşabilirsiniz.




  • arkadaşlar iptv ye bir türlü usb den kanal ekleyemiyorum,yeni kanal yoktur mesajı geliyor hep yardım lütfen nerede hata yapıyorum acaba
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.