Şimdi Ara

Blokladığımız kişileri görmek istemiyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forum içinde çeşitli sebeplerden dolayı blokladığımız kişileri görmek istemiyoruz.

Sorunlar

• Blokladığımız kullanıcıların açtığı konuları bu şekilde görmek istemiyoruz. Çok dikkat çekici oluyor.
    • Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı. Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır.. mesajını görmek istemiyoruz. Dikkatimizi diğer mesajlardan daha çok çekiyor.
    • Yaptığı alıntıların bildirimi gelsin istemiyoruz.

Bu konu hakkında neler yapılabilir?

• Bloklayan ve bloklanan kullanıcılar arasındaki bağ tamamen kopartılabilir.
    • Bloklu kişilerin bloğu sadece adres defterinde ki ilgili kısımdan açılabilir.

Sonuç
    Bloklu kullanıcıların ne adını ne de mesajını görmek istiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabelisa -- 24 Temmuz 2013; 1:47:41 >

• Selam, ben 2 defa konu açtım bu başlık altında fakat kimse ilgilenmedi. Ben de en sonunda konu dışına açtım. Anket de paylaştım orada. Bu forumda 10 kişiden 7 si istiyor blokluları görmemeyi. Yapmak da zor olmasa gerek, yani o kadar şey yapıldı bu forumda.
  • Evet. Bloklayınca daha çok gözümüze batıyor konular.
  • al benden de o kadar, tiksindiğim insanlar var onların konularını görmek istemiyorum. bkz turbolinea, ve onun dışında başka başka ergen yaştaki konu dışı trolleri ve osmanlıcı, cemaatçi laiklik düşmanları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 23 Temmuz 2013; 22:59:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

al benden de o kadar, tiksindiğim insanlar var onların konularını görmek istemiyorum. bkz turbolinea, ergen yaştaki konu dışı trolleri ve osmanlıcı, cemaatçi laiklik düşmanları.

birincisi benim nikimi ağzında söylerken bile destur diyip öyle söyleyeceksin.

ergen değilim.
    trol hiç değilim.
    ve ne zaman gördün osmanlıcı ve laik düşmanı olduğumu?

beni karalama canımı da sıkma
  • Mantıklı olabilir, ama boyle bir olayın doğuracağı sonucları dusunmeden boyle bir konu acılmaz. Örnek veriyim hemen. Demişsin ki, bloklayan kişinin blokladıgı kişiyle baglantisi kopsun. Tamam buraya kadar guzel. Fakat diyelim ki bu iki kişi arasında kötü bir lay gecti veya alışveriş yaparken diğer kullanıcıyı kazıkladı. Kazıklayan kişi bu olay hakkında herkesi bloklarsa, senın dedıgın gıbı hepsiyle baglantisini koparmıs oluyor. ve yeni kurbanlar...en

Benimki sadece bunu okudugumda anlık aklıma gelen bir fikirdi. Ama forumda herkes senin benim gibi düşünmüyor. Çok az da olsa işiin üç kağıt tarafını düşünen çok.
  • Lan burayı bile siyasete çevirmeye çalışıyorsunuz kalkıp bir de böyle diyorsunuz.

Konular zaten görülmüyor ki neyin isteği bu? "İsteğiniz üzere gösterilmedi." yazıyor işte neyinize yetmiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Sins

Mantıklı olabilir, ama boyle bir olayın doğuracağı sonucları dusunmeden boyle bir konu acılmaz. Örnek veriyim hemen. Demişsin ki, bloklayan kişinin blokladıgı kişiyle baglantisi kopsun. Tamam buraya kadar guzel. Fakat diyelim ki bu iki kişi arasında kötü bir lay gecti veya alışveriş yaparken diğer kullanıcıyı kazıkladı. Kazıklayan kişi bu olay hakkında herkesi bloklarsa, senın dedıgın gıbı hepsiyle baglantisini koparmıs oluyor. ve yeni kurbanlar...en

Benimki sadece bunu okudugumda anlık aklıma gelen bir fikirdi. Ama forumda herkes senin benim gibi düşünmüyor. Çok az da olsa işiin üç kağıt tarafını düşünen çok.

Hocam madem öyle sadece konu dışına, konu dışı özele falan yapsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

Lan burayı bile siyasete çevirmeye çalışıyorsunuz kalkıp bir de böyle diyorsunuz.

Konular zaten görülmüyor ki neyin isteği bu? "İsteğiniz üzere gösterilmedi." yazıyor işte neyinize yetmiyor?

konular listesinde konular görünmüyor mu? blokladığımız kişinin konu metni görünmüyor mu?

muhalefet olmak için muhalefet olma, bu forumu yada herhangi meseleyi irdeledikçe daha da yol katedilebilir. Biz istedik, rica ettik, görüş sunduk eğer iplenirsek belki gerçekleşebilir.

bir de siyasete çevirmek derken?
  • Yönetici, Yazılımcı arkadaşlar bir bakarsa iyi olur diye düşünüyorum
  • JohnnySins, tabii ki kötü düşünenler olabilir. Farkındaysanız 2. el forumunda rütbe sistemi diğer forumlardan bağımsız olarak ilerliyor. Yani Mr.Legend'ın da dediği gibi konu dışına uygulanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rabelisa

JohnnySins, tabii ki kötü düşünenler olabilir. Farkındaysanız 2. el forumunda rütbe sistemi diğer forumlardan bağımsız olarak ilerliyor. Yani Mr.Legend'ın da dediği gibi konu dışına uygulanabilir.

Evet sadece konu disina uyarlansa guzel olur.

Ama mesela benim blokladigim cok az kisi var, bazilarinin dusuncelerini vs merak ettigimden kisa sureligine blogunu acip mesajin okuyup kapatiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Sins

quote:

Orijinalden alıntı: Rabelisa

JohnnySins, tabii ki kötü düşünenler olabilir. Farkındaysanız 2. el forumunda rütbe sistemi diğer forumlardan bağımsız olarak ilerliyor. Yani Mr.Legend'ın da dediği gibi konu dışına uygulanabilir.

Evet sadece konu disina uyarlansa guzel olur.

Ama mesela benim blokladigim cok az kisi var, bazilarinin dusuncelerini vs merak ettigimden kisa sureligine blogunu acip mesajin okuyup kapatiyorum.

Yeni bir madde ekledim hocam,

Bloklu kişilerin bloğu sadece adres defterinde ki ilgili kısımdan açılabilir.
  • Destekliyorum. Ek olarak blockladığımız kişilerin mesajına yapılan alıntıları da görmek istemiyorum.

Blocklayan ile blocklanan arasındaki bağ tamaman kopartılsın fikri bana biraz saçma geldi. Blocklayan kişi blockladığı kişiyi sanki forumda hiç yokmuş gibi görmeli. Bu durum blocklanan için geçerli olmamalı bence.
  • Yeni özellik gelmiş heralde , blokladığım kişiler konu açınca '' Bu kişi isteğiniz üzere uzaklaştırıldı. '' gibi yazıyor.
  • Yönetici arkadaşlar bir baksın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Yeni özellik gelmiş heralde , blokladığım kişiler konu açınca '' Bu kişi isteğiniz üzere uzaklaştırıldı. '' gibi yazıyor.

nerede yazıyor bu? gelseydi sanırım açıklama yapma gereği duyarlardı
  • Destekliyorum.
  • Yapılacak ama haftaya sarkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerstorm

Yapılacak ama haftaya sarkabilir.

Yalnız getirecekseniz ayarlardan opsiyon olarak getirin. Ben böyle mutluyum şahsen, yenisine geçmeyi de istemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.