Şimdi Ara

Fight Club 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chuck Palahniuk FIGHT CLUB 2 Üzerinde Çalışıyor
    Fight Club’ın (Dövüş Kulübü) devamı geliyor ama beklediğiniz şekilde değil. Yazar Chuck Palahniuk 1996 tarihli romanı Fight Club’ın devamı üzerinde çalıştığını belirtti. Ancak bu kez hikayeyi çizgi roman şeklinde anlatacak. Palahniuk bu haberi geçtiğimiz hafta sonu Comic-Con’da açıkladı ve hikayenin 10 yıl sonrasında geçeceğini ve Tyler’ın bakış açısıyla anlatılacağını söyledi. Tyler hala Jack’in içinde gizleniyor ve Jack ile Maria’nın oğlu kayboluyor (Tyler tarafından kaçırılıyor), Jack yine kargaşa dünyasına çekiliyor. Palahniuk hikayenin devamının yine “karanlık ve karmaşık” olacağını söyledi. Ama sözleşme yükümlülükleri gereği hemen gerçekleşmeyecek.

Bu çizgi roman bir kitap serisi olacak ve Palahniuk yayıncısının seriyi 2015’ten önce çıkarmasına izin vermesini umuyor.

İşte Palahniuk’un açıklaması:

Çizgi roman konusu doğrudur. Chelsea Cain beni Marvel’dan, DC’den ve Dark Horse’dan çizerlerle ve yaratımcılarla tanıştırdı. Bu süreçte benim yanımda olacaklar. Bir kitap dizisi olacak ve bu seri Tyler Durden’ın -görünüşte- sonundan on yıl sonrasını anlatacak. Artık hikayeyi Tyler anlatıyor, Jack’in içinde gizleniyor ve geri dönüş yapmayı bekliyor. Jack ihmalkar. Marla sıkkın. Evlilikleri orta yaş banliyö sıkıcılığının kayalıklı kıyısına vurmuş durumda. Ancak oğulları kaybolunca- dahası Tyler tarafından kaçırılınca- Jack yeniden kargaşa dünyasına çekiliyor.

Elbette karanlık ve karmaşık olacak. Sözleşme yükümlülükleri gereği hemen gerçekleşmeyecek. Gelecek sene hikaye kollesiyonundan once “Beautiful You” çıkacak. Ama Fight Club devamı grafik formda serileştirileceği için yayıncım belki seriyi 2015’ten önce çıkarmama izin verebilir.

Bu bilgiyi paylaşabilirsiniz. Belirli bir yayıncı aramaya başlamadık henüz. Zaten hikayenin tamamını bitirene dek belli olmaz.

divxplanet

• Efsane olarak kalmalıydı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Efsane olarak kalmalıydı bence.

+1

umarım ilk film kadar sağlam olur.
  • Lütfen asparagas olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filmadamı

Lütfen asparagas olsun
    palahniuka güveniyorum bir yandan; ama bir yandan da korkmuyor değilim. ne olur ne olmaz diye tek filmde kalması daha iyi olacak gibi... yine de bekleyip göreceğiz, haaayıııır
  • Bence gerek yok..bunun yerine yeni bi hikayeye başlanilabilirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanİHlal

palahniuka güveniyorum bir yandan; ama bir yandan da korkmuyor değilim. ne olur ne olmaz diye tek filmde kalması daha iyi olacak gibi... yine de bekleyip göreceğiz, haaayıııır

Alıntıları Göster
    Asparagas değil. Chuck Palahniuk'un resmi sitesinden de duyrulmuş.

http://chuckpalahniuk.net/news/chuck-palahniuk-announces-a-graphic-novel-sequel-to-fight-club

Palahniuk aç kalmış anlaşılan.

@nanİHlal, Film değil çizgi roman olarak çıkıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drake Ramoray

Asparagas değil. Chuck Palahniuk'un resmi sitesinden de duyrulmuş.

http://chuckpalahniuk.net/news/chuck-palahniuk-announces-a-graphic-novel-sequel-to-fight-club

Palahniuk aç kalmış anlaşılan.

@nanİHlal, Film değil çizgi roman olarak çıkıyor.

Alıntıları Göster
    Ikınmanın zararları...

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Ikınmanın zararları...

Alıntıları Göster
  • Buyur beni çağırmışssın.

Şaka bir yana, Chuck diğer kitaplarını senaryolaştırsaydı keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noctis in dies

Buyur beni çağırmışssın.

konuyu açılması gereken bölüme açmıştım zaten
    http://forum.donanimhaber.com/m_78358807/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: noctis in dies

Buyur beni çağırmışssın.

Kesinlikle efsane olarak kalmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiCaprio

Kesinlikle efsane olarak kalmalı.

Alıntıları Göster
    Efsane olarak kalmalıydı.
  • İlk film zaten çok abartıydı. Herkes konuşunca filmi bir izleyeyim dedim. İzlenebilecek bir filmdi ama öyle çok konuşulacak bir film değildi bana göre. Bu adam da fight club ismini kullanıyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OOOOOO

İlk film zaten çok abartıydı. Herkes konuşunca filmi bir izleyeyim dedim. İzlenebilecek bir filmdi ama öyle çok konuşulacak bir film değildi bana göre. Bu adam da fight club ismini kullanıyor bence.
    palahniuk ölsün ama bu olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: vorschlaghammer

palahniuk ölsün ama bu olmasın

Alıntıları Göster
    2.Film çok kötü olacak konusu sıradan filmlere çok benziyor bu filmle birlikte ilk filmle oluşan saygınlığını yitirmesi hiçte içten değil.
  • quote:

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-978DD658B

quote:

+1

Alıntıları Göster
    İlk filmi de beğenmemiştim zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: AJFA

İlk filmi de beğenmemiştim zaten

Alıntıları Göster
    Çok sıradan olur 2.filmin konusu böyle olursa.Çıkmasın, mis gibi ilk film varken saçma bir devam filmine gerek yok.

Palahniukta para suyunu çekmiş anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IKEA MAN -- 24 Temmuz 2013; 17:39:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IKEA MAN

Çok sıradan olur 2.filmin konusu böyle olursa.Çıkmasın, mis gibi ilk film varken saçma bir devam filmine gerek yok.

Palahniukta para suyunu çekmiş anlaşılan.

Alıntıları Göster
    devam filmi değil de farkllı konuyla gelirlerse iyi olur
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.