Şimdi Ara

Asus DSL-N12E Alındı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
14.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bLuEmavi

Bence senin cihazda bir problem var. Ben son olan versiyonu yani EU versiyonu yukledim sorunsuz kullaniyorum. EU yada APAC da dil farki var yalnizca.

2.1.19 versiyonu içinde 2 tane dosya vardı biri img biri bin formatlı ama diğer versiyonlarda sadece tek img dosyası var, bu iki dosyadan biri yüklemeyecektik sanırım sorun burdan patlak verdi bilmiyorum işin içinden çıkamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 29 Temmuz 2013; 23:56:05 >
  • evet img olan dosyayi gostermeniz lazim update ederken.
  • quote:

evet img olan dosyayi gostermeniz lazim update ederken.

Hatırlamıyorum üstad sanırım bin dosyasını upload ettim güncelledide hata da vermedi ama cihaz yeniden başlayınca tırtladı, madem o bin formatlı dosya cihaza uygumlu değil sistemin otomatik olarak o dosyayı kabul etmemesi gerek bin img hangi formatlı dosyayı atarsanız güncelleme yapıyor cihaz, mp3 falan atsak onla bile güncelleyecekti
  • quote:

Bence senin cihazda bir problem var. Ben son olan versiyonu yani EU versiyonu yukledim sorunsuz kullaniyorum. EU yada APAC da dil farki var yalnizca.

Yalniz sunu da soyleyeyim, pek fark yok son surumde, bisey olur diye endiseniz var ise apac surumu bekleyin bence.
     Asus DSL-N12E Alındı

buyrun hocam benim arayüz böyle
    @donanımcı123

evet hocam asus supportta bana eu kurun olmazsa dönersiniz demişti.
    @bLuEmavi

• quote:

Orijinalden alıntı: ScriptKidie

Asus DSL-N12E Alındı

@donanımcı123

@bLuEmavi

Sendeki arayüz iyiymiş üstad, bende o yandaki menülerin 3-4 tanesi vardı, versiyon numarası 2.1.14
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Asus DSL-N12E Alındı

@donanımcı123

@bLuEmavi

Sendeki arayüz iyiymiş üstad, bende o yandaki menülerin 3-4 tanesi vardı, versiyon numarası 2.1.14

Alıntıları Göster
     Asus DSL-N12E Alındı

hocam buda yazılım yükseltme menüsü
    @donanımcı123

• quote:

Asus DSL-N12E Alındı

@donanımcı123

Üstadım orada bir yedekleme menüsü gördüm, ordan sanırım dışarı imaj yedeği alınabiliyor bir denermisin rica etsem.
  • quote:

quote:

Asus DSL-N12E Alındı

@donanımcı123

Üstadım orada bir yedekleme menüsü gördüm, ordan sanırım dışarı imaj yedeği alınabiliyor bir denermisin rica etsem.

Alıntıları Göster
    onun yedeğini aldım hocam zaten atayım ama o firmware değil ayarları yedekliyor sadece config.img şeklinde

• quote:

onun yedeğini aldım hocam zaten atayım ama o firmware değil ayarları yedekliyor sadece config.img şeklinde

Olsun üstad yinede bir deneyelim zaten battı balık yan gider bir yere yükleyip link verebilirmisin.
  • quote:

quote:

Olsun üstad yinede bir deneyelim zaten battı balık yan gider bir yere yükleyip link verebilirmisin.

tamam hocam şimdi upload yapıp gonderiyorum
  • quote:

quote:

quote:

tamam hocam şimdi upload yapıp gonderiyorum

Alıntıları Göster
    Bugün servisi aradım, yardımcı olmaya çalıştılar ama bilindik yöntemlerle, modem arayüzüne sokmaya falan çalıştılar resetleme işlemi yaptılar ama ben zaten bunları denedim bir sonuç yok dedim, yurtiçi kargo ile karşı ödemeli olarak gönderin dediler, kurye çağırdım bakalım gönderelim ne olacak.

• quote:

Bugün servisi aradım, yardımcı olmaya çalıştılar ama bilindik yöntemlerle, modem arayüzüne sokmaya falan çalıştılar resetleme işlemi yaptılar ama ben zaten bunları denedim bir sonuç yok dedim, yurtiçi kargo ile karşı ödemeli olarak gönderin dediler, kurye çağırdım bakalım gönderelim ne olacak.

en güzelini yapmışsın hocam bakalım ne olacak bizide bilgilendirirsen sevinirim
  • quote:

quote:

en güzelini yapmışsın hocam bakalım ne olacak bizide bilgilendirirsen sevinirim

Alıntıları Göster
    Mormani'den aldığım Asus N12E sabah elime ulaştı.5 yıldır kullandığım kablolu modeme kıyasla baktığımda muazzam nitelikde.İnternetim küllerinden doğdu desem abartı olmaz galiba.Ayrıca garanti yanıyla gerek ilgileriyle ve son olarak hızlı kargo.Asus modemlere ihtiyaç duyanlar önceliğini Mormani'ye vermeli.Henüz ismini yeni duymuş ve ilk defa kullanmış olmama rağmen bunları söylüyorum.

Modeme gelince tavsiyelerinden dolayı öncelikle teşekkür ederim hocam ( HEY). Şu anlık sürüm 2.1.14 oldukca stabil,herhangi bir menü eksikliği yok.2.1.19 sürümüyle ne getirisi olacak tam olarak bilmiyorum fakat şu anlık haliyle bu sürüm beni fazlasıyla götürecek gibi.9:30'dan bu yana 25 metreden 3 diş ile bağlantı almayı başardım.Ara ara 4 oluyor fakat 3'den aşağı inmedi (Açıkcası şaşırmadıda değilim beklemiyordum).Asus yine yapmış yapacağını.Kalite kokuyor demem yanıltmaz kimseyi inşallah.Bana yansıyan yanı.Basit bir arayüz,kolay kurulum seçeneği, ve çekim gücü.100 Tl barajını aşmayı düşünmeyenler için öncelik bu yönde olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yıldırım Kemal -- 31 Temmuz 2013; 11:49:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alparslan Yavuz

Mormani'den aldığım Asus N12E sabah elime ulaştı.5 yıldır kullandığım kablolu modeme kıyasla baktığımda muazzam nitelikde.İnternetim küllerinden doğdu desem abartı olmaz galiba.Ayrıca garanti yanıyla gerek ilgileriyle ve son olarak hızlı kargo.Asus modemlere ihtiyaç duyanlar önceliğini Mormani'ye vermeli.Henüz ismini yeni duymuş ve ilk defa kullanmış olmama rağmen bunları söylüyorum.

Modeme gelince tavsiyelerinden dolayı öncelikle teşekkür ederim hocam ( HEY). Şu anlık sürüm 2.1.14 oldukca stabil,herhangi bir menü eksikliği yok.2.1.19 sürümüyle ne getirisi olacak tam olarak bilmiyorum fakat şu anlık haliyle bu sürüm beni fazlasıyla götürecek gibi.9:30'dan bu yana 25 metreden 3 diş ile bağlantı almayı başardım.Ara ara 4 oluyor fakat 3'den aşağı inmedi (Açıkcası şaşırmadıda değilim beklemiyordum).Asus yine yapmış yapacağını.Kalite kokuyor demem yanıltmaz kimseyi inşallah.Bana yansıyan yanı.Basit bir arayüz,kolay kurulum seçeneği, ve çekim gücü.100 Tl barajını aşmayı düşünmeyenler için öncelik bu yönde olmalı.

sanırım bir tek bende bu ürün 2.1.15_TR sürümü ile geldi

bu arada hayırlı uğurlu olsun hocaM güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 31 Temmuz 2013; 12:21:25 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alparslan Yavuz

sanırım bir tek bende bu ürün 2.1.15_TR sürümü ile geldi

bu arada hayırlı uğurlu olsun hocaM güle güle kullan

Alıntıları Göster
    Asus maceram bitti arkadaşlar, servise gönderdim gelince büyük ihtimalle ya iade ederim yada satarım bu olay beni çok soğuttu.

Mormani.com dan tp link W8970 siparişi verdim.

• quote:

Asus maceram bitti arkadaşlar, servise gönderdim gelince büyük ihtimalle ya iade ederim yada satarım bu olay beni çok soğuttu.

Mormani.com dan tp link W8970 siparişi verdim.

hayırlısı olsun hocam artık ama adamlar bakalım ne dicekler ön yargılı davranmayın hemen alın kullanın modemini uğraşmayın :)
  • Cihaza yanlis firmware yuklemeyin , suan sitede turkish olan 2.1.15 var onun disinda gidip avrupa versiyonu olan 2.1.9u yukluyorsaniz ve cihazda problem yasiyorsaniz bu gayet normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey

Cihaza yanlis firmware yuklemeyin , suan sitede turkish olan 2.1.15 var onun disinda gidip avrupa versiyonu olan 2.1.9u yukluyorsaniz ve cihazda problem yasiyorsaniz bu gayet normal

daha önceden yoktu hocam yeni gelmiş sanırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hey

Cihaza yanlis firmware yuklemeyin , suan sitede turkish olan 2.1.15 var onun disinda gidip avrupa versiyonu olan 2.1.9u yukluyorsaniz ve cihazda problem yasiyorsaniz bu gayet normal

daha önceden yoktu hocam yeni gelmiş sanırım

Alıntıları Göster
    Cihaz 2.1.19 ilede çalışıyor, asus teknik servisi arayarak öğrenebilirsiniz, yazılım yükleme esnasında problem olmuş olabilir dediler.

• quote:

Cihaz 2.1.19 ilede çalışıyor, asus teknik servisi arayarak öğrenebilirsiniz, yazılım yükleme esnasında problem olmuş olabilir dediler.

Alıntıları Göster
    bende tek antenli dsl-n10e sürümü var ortak firmware kullanıyorlar 12e ile kardeşler yani

.19 sürümündeki .bin uzantılı olan dosya fabrika sürümüdür. disk imajı diyebiliriz normal yolla yüklemeyin açılmaz. .img olan normal olandır.

bölgesel fw lerde dil farkı dışında hiçbir fark yok sıkıntı olmaz.

sadece .15 sürümünü kullanan arkadaşlara bir sorum olacak boşu boşu yazılım atıp denemeyeyim. wireless kanal ayarlamaların da 13 kanalı da görebiliyor mu .14 üncü sürümde sadece 11 kanal ayarlanabiliyordu. .19 uncu sürümde bu sorun giderildi.

.15 build tarihi olarak .19ndan eski görünüyor. farklılık olabilir.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.