Şimdi Ara

Toshiba ile 4K televizyonlar ve Haswell'li dizüstü bilgisayarları konuştuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Toshiba Dizüstü Bilgisayarlar ve Görüntüleme Sistemleri Ülke Müdürü Aytaç Biter ile Japon üreticinin yeni nesil 4K televizyonları başta olmak üzere, Intel'in Haswell kod adlı 4. nesil Core işlemci ailesini kullanan dizüstü bilgisayarları, LED aydınlatmak sistemlerini ve SSD/harici disklerden oluşan depolama sürücülerini konuştuk. Bu videomuzda aynı zamanda Toshiba'nın Tegra 4 işlemcili yeni nesil tablet bilgisayarlarının ne zaman piyasaya çıkacağını da öğrenmiş oluyoruz. İyi seyirler.

     

     





  • Aytac beu gercekten cok iyi bir konusmaci...

  • 4K dediğin an Sony Bravia

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok samimi ılımlı yaklaşım ve zevkli bir sohbet teşekkürler Toshiba.

  • Erdi abi arada bir "Görüyorsunuz, Caponlar yapıyor işte" dermiş gibi bakıyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yukuberk
    4K dediğin an Sony Bravia

    Karıştırıyorsunuz, Bravia serisinde 4k model olmadığı gibi, Sony'nin satıştaki 4k modelleri de sadece işyerlerine yönelik ürünler, 4k'da Sony yok kısacası.

  • Aytac Bey'in Borusan takımında yarış pilotu olduğunu biliyormuydunuz.
    Ben Toshibanın İstanbul Parktaki toplantısına katıldım ve yeni cikacak urunleri yerinde inceleme sansi buldum.Gercekten cok iddaali urunler var.Dizustu bilgisayarlar bu sene iyi ses getirecektir.

  • Full HD televizyonu daha yeni edindik yav şakası bir yana Türksat 4K test yayınlarına başladı, ultra HD çözünürlükler sandığımız kadar uzak değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Miguél
    Full HD televizyonu daha yeni edindik yav şakası bir yana Türksat 4K test yayınlarına başladı, ultra HD çözünürlükler sandığımız kadar uzak değil.


    4k televizyonunuz yoksa Xbox one yada PS4 almaya gittiğinizde kendinizle tezata düşmüş olursunuz, 650$'a bile 4k TV'ler satılıyor, burada mesele uzaklık değil, bilinç.
    Tüketici TV almaya gittiğinde satıcının ballandırmaları arasında bir çok özellikli olup ama 4k göstermeyen bir TV'yi aynı yada daha yüksek bir fiyata alıp çıkması söz konusu.
  • Aytaç Bey çok güzel bilgiler vermiş ,güzel röportaj olmuş.4k TV almanın zamanı gelmiş onu anladım.

  • 1080P televizyonlar çöp mu oluyor yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurboCore
    1080P televizyonlar çöp mu oluyor yani

    Niye çöp olsun, elimizdeki TV'leri kullanıyoruz, yeni TV alacaklar 4k'ya dikkat edecekler, evinde zaten TV'si olan adama ne? Arkadaşın dediği gibi PS4 falan alacaksa o başka.

  • rahat bi 5-6 sene var bu tvlerin yaygınlaşmasına
  • Arkadaşlar, 4k meselesine dikkat lütfen, bir TV'nin 4k üretilmesi göze gelecek bir külfet değil, satıştaki bilgisayar monitörleri uzun zamandır 4k, dikkate alınmıyordu çünkü oyun yada film arzında firmalar adım atmamışlardı.

    Şu an için PS4, Xbox one ve Hollywood 4k'ya geçtiler, uyduda 4k kanallar var, artık aldığınız TV 4k olmazsa bu süreç içinde sıkıntı vermesi olası. Tüketici açısından böyle.

    Üretici açısından ise tamamen stokla ilgili bir durum, 4k üretiminde ve fiyatta sorun yok amaaa, 4k satacak firmanın elinde büyük sayıda 4k olmayan TV kaldıysa bunu eritmenin yolları sıkıntı, ağır sıkıntı. Aldığınız TV'de UHD yada 4k ibaresi olmasına dikkat edin. UHD yada 4k ise Hz önemli değildir.

    Ek olarak: 4k'nın Oled ekranla alakası yoktur, aldığınız TV Oled olursa 4k olsun olmasın fiyatı 5 bin dolar civarını görür. Oled alacak kişide sanırım 4k'dan aşağı alırsa mantıksız olur. Fiyatı uygunsa her zaman OLED ekran TV tercih sebebidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı.basat -- 23 Temmuz 2013; 19:09:27 >




  • bizde sony bravia lcd var.102 ekran.mağazalara gidip bakıyorum ne 4k larda ne oledlerde nede led tv lerde o canlılığı ve keskinliği görüyorum

  • Bu fiyat politikasıyla Türkiyede istediklerini elde etmeleri zor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri
    bizde sony bravia lcd var.102 ekran.mağazalara gidip bakıyorum ne 4k larda ne oledlerde nede led tv lerde o canlılığı ve keskinliği görüyorum

    O mağazada 4k diye baktığın modeli internette ara, 4k olmadığını göreceksin, hatta modeli yaz buraya sana tüm özelliklerinin olduğu resmi link vereyim, 4k olmadığını gör.
    Bravia dediğin TV, en âdi 4k TV'nin yanında siyah beyaz TV gibi kalır.
  • Benim bilgisayarım da televizyonum da toshiba ben gayet memnunum bilgisayarım2 kere arızalandı 3 yıl içinde 1 i zaten garanti zamanıydı biri de tuşlardan bazıları bamıyordu şimdi ne kadardır bilmiorum ama 2011de 30 liraya değişim yapıldı. herhangi bi sorunla karşılaşşmadım. Televizyonda taş gibi çıktı.

    tabii eskidi iyice yenisini aliim diorum şimdi bu 4K olayı diğer firmalarda yeni çıkmış ama toshiba geçen yıl da satmış bunlardan. Fiyatları diğer markalara göre biraz yüksek o yüzden bu geçiş sürecinde biraz ucuz yollu bişey mi alsam diyorum ama bi taraftan da alınca en iyisini al zaten ne alırsan al seneye eskimiş olucak da diorum. Teknosaya gittiğimde satıcı Toshibanın diğerlerine oranla çok daha sağlam olduğunu söyledi ama henüz karar veremedim. YARDIMINIZI BEKLİYORUM!

  • Mağazada OLED TV'ye baktım diyen arkadaşım, Türkiye'de hiç bir OLED TV henüz satışa çıkmadı, LED değil bu, LED dediğimiz LCD türünde bir ürün, OLED ise başka bir türde üründür ve LED yada LCD ile kıyasa gelmez. OLED TV'yi 7-8 bin liradan aşağı fiyata da bulamazsın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.