Şimdi Ara

Yeni Nvidia Ekran Kartı Driver'ları (163.71 Çıktı - 21.10.07) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
1
Favori
86.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Kivanc_Mac

    format attırmıştım onlar yüklemiş abi şimdi yükledim herşey normal sorun yok gibi. oyunlara daha girmedim ama. bakalım inşallah iyi olur.


    Merak etme biraz performans artışı olacaktır.Tabi kartın çok düşük bir kart değilse.

  • inşallah olur hocam. ekran kartım fx5200. bu arada şu soruyuda sormuştum diyerekten densizlik de yaparak yine ben yeni sayfaya taşıyım

    quote:

    Orjinalden alıntı: Kivanc_Mac

    bu arada şimdi oyunlarda falan bir değişiklik yapmam gerekirmi. yoksa oyuna girince direk etki eder mi bu yüklediğim driver.
  • Şöyle birşey olur.

    Mesela oyunda bir grafik vardır.Onu açamıyorsundur.Ama driver'ı yükledikten sonra o grafiği açabilirsin.Bunu deneme-yanılma yöntemi ile bulabilirsin.Ayrıca direk etki eder senin bir değişiklik yapmana gerek yok.Ama dediğim gibi bazı açamadığın grafikleri açmayı deneyerek farkı bulabilirsin.

  • vay be ben 5200 jübile yaptı sanıyodum
  • FX 5200'ler ölmez.İlk gözağrımdır.Kıyamam.

  • quote:

    Orjinalden alıntı: Rietveld

    Kivanc_Mac sen baya geri kalmışsın yaw.Senin sürümü 62.11'miş.Bu benim verdiğim 91.31 sürümü.Artık hesap et ne kadar eski olduğunu.Ayrıca bir sorun çıkmaz bence.



    Eline sağlık bende bayaa gerilerde kalmışım uzun süredir hiç ilgilenmiyordum, taa 43. lerde kalmışım yaw ölmüşümde haberim yok.
  • erkan7307 sen gerçekten baya geride kalmışsın.

  • Arkadaşlar 91.33 Beta driver'ı çıktı.Üstelik Türkçe.İsteyenler konunun başındaki aşağıda duran linkine tıklayıp indirip deneyebilir.

  • 91.33 forceware driverini indirdim.91.31 deki normal karta sli muamelesi yapmaktan vazgecmiş sonunda nvidia.normal driverlarda durum nasıldır bilemem.ben memnunum yani.

    edit:sayı hatası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone1912 -- 24 Temmuz 2006; 18:52:27 >
  • Evet arkadaşlar simonee'yi duydunuz.Eğer sizdede SLI kart hatası oluyorsa bu beta driver'ı yükleyin.

  • Benim agp 6800 kartı nasıl olurda SLI olarak tanır anlamam. Hem uyarıda degil resmen reklam gibi. Performansınız arttırmak istiyorsanız 2. kart alın diyor resmen. Bilmeyen biri, parada varsa "benim makinaya 1 ekran kartı daha gerekiyormus eksik geliyormus uyarı verdi" diye gider direk alır 1 kart daha .
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ty®

    Benim agp 6800 kartı nasıl olurda SLI olarak tanır anlamam. Hem uyarıda degil resmen reklam gibi. Performansınız arttırmak istiyorsanız 2. kart alın diyor resmen. Bilmeyen biri, parada varsa "benim makinaya 1 ekran kartı daha gerekiyormus eksik geliyormus uyarı verdi" diye gider direk alır 1 kart daha .




    Tamam işte bu yeni çıkan beta driver'ı yükle SLI sorunu yok.Zaten yakın zamanda full olarakta çıkar.O zaman veririz burdan.

  • arkadaşım ben bişiler sorcam benim baya bi sorum var bende 7600 gt winfast var tmm mı şimdi bunun driver a bağdaştırcı driver falan ordan bakıyoz heralde benim orda yazan sürcü sürümüm 83.91 bu sürcüm peki ben o 91.31 i yuklesem çok şey farkl eder mi mesela kartım çok sısnıyo yoksa öle mi gözüküyo driver mı yanlış boşta 62 derce oyunlarda 71 e kadar çıktı böle olmamalı neden acaba bunada bi yorum yaparsan sevinirm forumda bazı arkadaşlar driverdan sıcaklık deiğişiyo diyolar ama siz ne dersiniz lutfen yardım bu konu kafama çok takılıyo sıcaklık şimdiden saolun yardımlarınız için
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ultraslan_34

    arkadaşım ben bişiler sorcam benim baya bi sorum var bende 7600 gt winfast var tmm mı şimdi bunun driver a bağdaştırcı driver falan ordan bakıyoz heralde benim orda yazan sürcü sürümüm 83.91 bu sürcüm peki ben o 91.31 i yuklesem çok şey farkl eder mi mesela kartım çok sısnıyo yoksa öle mi gözüküyo driver mı yanlış boşta 62 derce oyunlarda 71 e kadar çıktı böle olmamalı neden acaba bunada bi yorum yaparsan sevinirm forumda bazı arkadaşlar driverdan sıcaklık deiğişiyo diyolar ama siz ne dersiniz lutfen yardım bu konu kafama çok takılıyo sıcaklık şimdiden saolun yardımlarınız için


    Gerekli cevabı PM'den verdim.

  • hocam sımdı ındırıyorum bı yamuk olmaz ıns. yanı sonradan bı sorun cıkmaz demı ??

    not:6600GT ekran kartım ..
  • arkadaşım bana bi yol göster pm de belirrtim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: flyy

    hocam sımdı ındırıyorum bı yamuk olmaz ıns. yanı sonradan bı sorun cıkmaz demı ??

    not:6600GT ekran kartım ..


    Yok sorun çıkmaz.İndir kur.Rahat ol.

    __________________________________
    ultraslan_34 bildiğim herşeyi pm'de söyledim.Bunu indir kur.Performans artışı sağlar.Ama ısı için bir işe yarayacağını sanmıyorum.Dediğim gibi fan al tak.Kaliteli olsun ama.Hızlı.Birde kasanın kapakları açık dursun.

  • 6600gt'ye kurdum hatasız takır takır calısıyo oyunlarda grafıklerde gozle gorulur sekılde performans var 6600gt'sı olan herkez gonul rahatlıgıyla kurabılır

    kolay gelsın
  • arkadaşım bişi sorcam ben şimdi 84.21 sürücüsünü kurcam kuzen tavsiye etti onda 660 gt var çok iyi çalışıyomuş ne dersin uyar mı bana 20 mb hemde
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ultraslan_34

    arkadaşım bişi sorcam ben şimdi 84.21 sürücüsünü kurcam kuzen tavsiye etti onda 660 gt var çok iyi çalışıyomuş ne dersin uyar mı bana 20 mb hemde


    Dostum 91.31 daha iyi performans verir.Neden yenisi varken eskisini kurmak istiyorsun ki ?

    Bunu indir kur.84.21'e göre daha yüksek performans alacaksın.Kuzenine de söyle o da bunu kursun.Ayrıca üstteki arkadaşın yorumuna dikkatini çekerim.


    ____________________________________
    flyy :

    6600gt'ye kurdum hatasız takır takır calısıyo oyunlarda grafıklerde gozle gorulur sekılde performans var 6600gt'sı olan herkez gonul rahatlıgıyla kurabılır
    ____________________________________





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 19 Ağustos 2006; 12:08:58 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.