Şimdi Ara

Avea Kamu Mega Tarifesi (Referans Sistemli) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.137
Cevap
37
Favori
179.211
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar bende arkadasımın üzeirnden bayi kanalıyla bana referans olarak bas vurdum 1 gun gecmesine ragmen herhangi bir mesaj ne bana nede ona gitti. bayinin dediğine gore ise bugun son gunmus muracaat içini kısacası siz ne kadar zamanda bu tarifeye gectiniz benim bekliyor olmaö normalmı yoksa bayi tarafından kelege gelmiş olmayalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forever54

    quote:

    Orijinalden alıntı: Quidditch06

    Beyler taahhüd tarife geçişine engel değildir. İstediğiniz tarifeye geçersiniz. Tek kural var: Faturalı tarifeden yine faturalı tarifeye geçmelisiniz. İstisna ise cihaz kampanyasına katılmışsanz ortaya çıkar. O zaman tarife degistirirseniz cayma bedeli ödersiniz.

    İyi güzelde gel de bunu aveaya anlat. Sonuçta bu bilgi olarak taahhüt detaylarında da yer alıyor ama yine de geçiş yapamıyorlar.

    Ben geçiş yaptım hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende geçemedim tahahhüd yüzünden başka bir tarifeye geçin 1 ay bekleyip daha sonra buna geçersiniz dedi...
  • Referans olabilcek var mı ? :)
  • süper ikili tarifesindeyim taahhüt yüzünden geçemedim, ısrar ettim geçenler var dedim dün talep oluşturuldu ancak gelen cevapta: sistem üzerinde hatalar olduğu ve düzenlemeler yapıldığı yazıyormuş.şimdi geçersem ceza yansırmış.
    Müşteri hizmetlerindeki kişi talebin çok olduğunu bazılarının geçip, bazılarının geçemediğini ve sistem hatası düzelince geçebileceğimi belirten bir hikaye anlattı birkaç gün sonra tekrar deneyecem..
  • Ben bir tane referans buldum. Onun üzerinden başvuru yaptım ama kabul edilmedi. Sebep: şu an Akıllı Kamu Tarifesini kullanıyor olmam. Bayideki eleman sen kamulu olduğun için başka kamulu sana referans olamaz dedi. Yuh arkadaş birleşmiş milletlere üye mi seçiyoruz neyin bürokrasisi bu !
  • Bende taahhutten dolayi gecıs yapamadım. Avea yazılımsal hatasını gidermıyor. Sacma sapan gerekce sunuyor. Faturalıdan faturalıya gecıcem ne cezası dıyorum. Kamuya gecıyorsunuz dıyor. Taahhutlu olanla yenı taahhutle gecıs yapabılır dıyorum. Sıstem ceza cıkarıyor dıyor. Taahhudu bozalm kullandıgm ayın cezasını odym diyorum 12 aylık ceza soyluyor bana. Aslıda astarıda tutarsızlklarla dolu.
    baska hattımda %25 indırım taahhudu vardı ondakı taahhut sayılmvyormu diyorum. Gectım onda. Hmm sıstem uyarı verıyor diger hattınızda diyor.
    Kardesım bu hatayı yazılm bırımıne aktarım dedım yapabılecegm bısey yok dıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar da fırsatçılık olmaz ya altı üstü referans olacaksınız o kadar bunu bile para ile satıyorsunuz ve benim görüşüm isteyen alır isteyen almaz kimse sorgulamasın mantığındasınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vurucunuz -- 30 Temmuz 2013; 15:40:08 >
  • Arkadaşlar bana referans olan kişi hattı kapatırsa benim hattım da mı kapanacak? Referans olduktan sonra referans olan kişiyle ne gibi alakamız var? Tarifesini değiştirirse veya iptal ederse biz etkilenirmiyiz?
  • milli eğitim için de bekliyorum böyle bir kampanya ama ufukta bişey yok. Referans olacak varsa çok hayra geçer.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vurucunuz

    Bu kadar da fırsatçılık olmaz ya altı üstü referans olacaksınız o kadar bunu bile para ile satıyorsunuz ve benim görüşüm isteyen alır isteyen almaz kimse sorgulamasın mantığındasınız.

    Atsana hocam bi çorba parası , ben de senin gibi düşünüyordum, kendim referans verebilsem para istemezdim ama burası sıcak fırsatlar o insanlar uğramıyor buraya insanca bir hareket bekleme, ama yaz parasıyla referans arıyorum diye bak kaç mesaj gelecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu tarifeye geçtim. Bu tarife için "kim aramış" hizmeti ücretsiz gibi birşey söylenmişti. Bu doğru mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilk3r

    Babam emekli polis ama kendine 15 20 tl lik bir tarife bulmuş kullanıyor, hemde internet sms felan kullanamaz.

    Kamu mega olmadığı için babamın polisliği işe yaramıyor.

    babanız emniyet tarifesinde ise on geçip 1 ay sonra kamu megaya geçebilirsiniz. Müşteri hizmetlerinden teyit alınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnderT

    Bende bu tarifeye geçtim. Bu tarife için "kim aramış" hizmeti ücretsiz gibi birşey söylenmişti. Bu doğru mu?

    evet ücretsiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cem409

    Arkadaşlar bana referans olan kişi hattı kapatırsa benim hattım da mı kapanacak? Referans olduktan sonra referans olan kişiyle ne gibi alakamız var? Tarifesini değiştirirse veya iptal ederse biz etkilenirmiyiz?

    avea nın şartları varmış. tarifenizi iptal edebilirmiş?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Boyunayim

    Ben bir tane referans buldum. Onun üzerinden başvuru yaptım ama kabul edilmedi. Sebep: şu an Akıllı Kamu Tarifesini kullanıyor olmam. Bayideki eleman sen kamulu olduğun için başka kamulu sana referans olamaz dedi. Yuh arkadaş birleşmiş milletlere üye mi seçiyoruz neyin bürokrasisi bu !

    kamu tarifelerinden referansla geçemiyorsunuz. Bir haftadır dil döküyorum . Sonunda eşimin hattını bireysele geçirdim, bir aylığına..
  • Arkadaslar tek temsilci ile yetinmeyin 2-3 tanesiyle görüşün. Birinin yok dediğine öbürü tamam diyebiliyor.

    Ayrıca bence buradan parayla referans almayın. İlerde o kisinin hattini kapatmayacağının garantisi yok. Hatta 1-2 ay sonra bile kapatabilir. Burada adam bulup; o adama 7 tane hat aldırıp 21 referans sattıktan sonra o hatları tek tek kapattıracak adamlar çıkar. Bence kendi çevrenizden edinmeye calisın yada çok güvendiginiz birisi olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quidditch06 -- 30 Temmuz 2013; 18:56:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende geçtim bakalım önceki tarife ile aynı fiyata iki kat net ve iki katı konuşma oldu böylece. Edit : Referansla geçtim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 31 Temmuz 2013; 11:01:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the_gunner

    Arkadaslar emniyet olmak zorunda mi? Babam da kamu personeli o olmuyor mu? İlla ki polis vesair hizmetlerden birisi mi olmak zorunda?

    Emniyet mensubu olması lazım. Kamulu olması yetmiyor..
  • Arkadaşlar referansla geçiş için bir son tarih[/b] var mı şu an belli olan?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.