En Popüler CD/DVD Yazma Programı - Nero 7.5.9.0 (Türkçe) (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Yazılım] >> Yazılım Genel

Rietveld -> En Popüler CD/DVD Yazma Programı - Nero 7.5.9.0 (Türkçe) (28 Haziran 2006; 12:22:43)

[image]http://www.nero.com/nero7/img/Boxshot_N7_thumb_eng.jpg[/image]

Nero Burning Rom Premium 7.5.9.0 (Türkçe)

Nero, hem DVD-R-RW, hem de CD-R-RW disklerine yazmak için tasarlanmış esnek, güvenilir ve kolay kullanımlı bir uygulamadır. Dijital 5+1 ses çıkartma, video filmlerinize efektler verebilme, kesme ve yazı ekleme özellikleriyle gelişmiş WAV düzenleme, özellikleri bulunuyor. MPEG-4 kodlayıcısı, DVD filmleri MPEG-4 biçimine çevirme özelliklerini de destekler.

Nero; veri, video, resim, ses ve yedekleme işlemleri için tek başına yetebilen gelişmiş bir paket programıdır.
Buna ek olarak Nero, dinamik olarak CD takıldığında çalıştırmayı otomatikleştirecek şekilde kaldırabilir, çoklu dil desteği sağlar ve tüm önemli DVD-R-RW, CD-R ve CD-RW sürücü modelleriyle çalışır.

Nero Burning Rom Premium 7' deki yenilikler :

# Videolarınızı profesyonel kalitede yazabilme ve birçok biçimde yeniden kodlayabilme (HDTV, Sinema, El Bilgisayarı Çözünürlüğüne uygunlaştırma gibi)
# Geliştirilmiş Yedekleme desteği ile her türlü veriyi CD ve DVD üzerine kolaylıkla yedekleyebilme
# DVD oynatıcılarda da desteklenen görüntü ve resimlerin slayt gösterilerini, başka hiçbir programa ihtiyaç duymadan hazırlayıp yazabilme
# Blu-ray teknolojisi desteği (BD-RE ve BD-R adındaki yeni nesil, 50GB'a kadar verileri destekleyen aygıtlara da yazabilme)
# Geliştirilmiş MP3 kodlaması ve Efektler desteği ile komple bir aranjman paketi içeriği
# 5.1 çevresel destekli DVD'leri de direkt olarak kopyalayabilme
# Geliştirilmiş yazma ve okuma hızı
# Yenilenmiş ASPI sürücüleri ve yeni nesil CD/DVD/BLURAY yazıcıları tam olarak tanıyabilme
# DVD ve CD filmlerindeki sahneleri kesebilme, alt yazıları düzeltebilme ve yeniden birleştirebilme
# Videoları ağ sistemi içinde paylaştırabilme
# Tamamen yenilenmiş arabirimi ile kolay ve hızlı kullanım
# Hızlı DVD ve CD kapatma desteği ile her medyaya ekstra veri sığdırabilme
# TV yayınlarını kablo aracılığı ile alıp, dahili olarak uygun medya biçimine dönüştürüp, herhangi bir medyaya yazabilme
# Çift katman, LightScribe gibi birçok özel donanımsal özellik desteği
# 7.1 çevresel ses kodlama ve yazma desteği
# HDV, DVD+VR , el kamerası yayınları gibi birçok biçimi tanıyıp herhangi bir medyaya yazabilme
# Resim ve video oynatıcı, slayt görüntüleri düzenleyicisi, tarayıcı, dijital kamera veya internet üzerindeki yayın ve resimleri alıp yazabilen komple bir paket içeriği
# Sanal sürücü ve Windows kabuk uyumluluğu
# Eski sürümlerin hatalarının giderilmesi

Nero Premium Paketi İçerikleri :

# Nero Home
# Nero Scout
# Nero StartSmart
# Nero Burning ROM 7
# Nero Express 7
# Nero WaveEditor 3
# Nero SoundTrax 2
# Nero Vision 4
# Nero Recode 2
# Nero ShowTime 2
# Nero MediaHome
# Nero PhotoSnap
# Nero Cover Designer
# Nero Toolkit
# Nero BackItUp 2
# InCD 5
# Nero SoundBox
# Nero Image Drive

Türkçe olan programın 30 günlük deneme sürümünü indirmek için alttaki linke tıklayın.

[image]http://img169.imageshack.us/img169/1708/maviokkp4et4.gif[/image][image]http://img399.imageshack.us/img399/372/tklanindir1ex9.png[/image]

[image]http://www.wintuning.net/upload/nero7.jpg[/image]

[image]http://img459.imageshack.us/img459/1390/nero7premium14kv.png[/image]

[sm=s18.gif]

Fetih -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (28 Haziran 2006; 12:34:04)

ingilizce si biraz karışıktı ama türkçe çıktığına göre kullanabiliriz artık

qtex -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (28 Haziran 2006; 15:35:36)

7 ye pek sıcak bakmıyom bazen hata veriyor fazla sistem istiyor 6 sürüme göre 6.6.1.4 te aynı işi görüyor 7 ye gerek yok gibi yine de bilgilendiren arkadaşa teşekkürler

cemalettin1 -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (28 Haziran 2006; 17:11:14)

arkadaşlar 6 .00.24 lisanslı sürümünü kullanıyorum .7 sürümü için lisans gereklimi yoksa otomatik kurulum olurmu....?[:)]

nadir_en -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (28 Haziran 2006; 17:14:25)

walla ben de halen 6'yı kullanıyorum...

nero 7 bence çok şeyi bir arada yapmaya çalıştığı için çorba olmuş!...

Kemal -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (28 Haziran 2006; 17:27:47)

Her gelişmiş versiyon sistemi daha fazla kasar. Eğer düşük versiyon işini görüyorsa bırak kalsın...

-2007º -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (28 Haziran 2006; 17:28:51)

kullanmaya değer diye düşünüyorum[&:]

combata -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (28 Haziran 2006; 18:45:16)

bu 7 de ben cd yama hızını ayarlayamıyorum nasıl oluyo acaba o yüzden 6 yı yükledim[X(]

achfighter -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (28 Haziran 2006; 23:06:02)

ben de hala 6 sürümünü kullanıyorum, ultra edition [:(]

Death Time -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (28 Haziran 2006; 23:51:02)

ashampoo burning studio kullanın. boşverin neroyu[8D]

qtex -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (29 Haziran 2006; 9:24:45)

quote:

Orjinalden alıntı: x_crazy

ashampoo burning studio kullanın. boşverin neroyu[8D]

ashampoo güzel de biraz yavaş cd ye 2. kez yazacağı zaman çok bekliyor ulead burn now da güzel şu an nero 6.6.1.4 ve burn now kurulu

seboist64 -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (29 Haziran 2006; 11:35:08)

Blu-ray disklerin henüz piyasaya girmemesi, girsede oluşacak fiyat fazlalığı henüz Nero'nu bu versiyonuna ihtiyaç duyulmadığını kanıtlıyo heralde...
Daha piyasada çift katman diskleri bulamıyoz be...
Neyse arkadaşlar benim sizlere yazım hızları hakkında bi sorum olacaktı,
yazım hızının teorisi , açıklaması nedir?
Yani düşük hızdaki yazım kaliteli mi olur yoksa hiç bir alakası yok mu?
Söz konusu 4X~48X arası yazım demek CD nin devir hızıylamı yoksa cd de yakılacak segmentle mi ilgili?
Bu bilgileri kaynağından öğrenmiş olan varsa bi zahmet kısaca bilgilendiriversin.
Şimdiden sağolun üstadlar...

Rietveld -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (29 Haziran 2006; 11:44:19)

Vallahi Seboist64 bu konuda pek bilgim yok ama özellikle şarkılarda (mp3,wav) düşük hızda yazıldığında daha kaliteli olduğu söyleniyor.Ama ben pek fark göremedim.Daha fazla bilgisi olan varsa açıklama yapar.

[&:]

Death Time -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (29 Haziran 2006; 11:44:31)

quote:

Orjinalden alıntı: seboist64

Blu-ray disklerin henüz piyasaya girmemesi, girsede oluşacak fiyat fazlalığı henüz Nero'nu bu versiyonuna ihtiyaç duyulmadığını kanıtlıyo heralde...
Daha piyasada çift katman diskleri bulamıyoz be...
Neyse arkadaşlar benim sizlere yazım hızları hakkında bi sorum olacaktı,
yazım hızının teorisi , açıklaması nedir?
Yani düşük hızdaki yazım kaliteli mi olur yoksa hiç bir alakası yok mu?
Söz konusu 4X~48X arası yazım demek CD nin devir hızıylamı yoksa cd de yakılacak segmentle mi ilgili?
Bu bilgileri kaynağından öğrenmiş olan varsa bi zahmet kısaca bilgilendiriversin.
Şimdiden sağolun üstadlar...

mp3,film yazarken pek bi sorun olmaz da. bootable bir cd yi yazarken problem olabiliyor yüksek hızda yazmak. örneğin xp cdsi kopyalarken.

cemalettin1 -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (30 Haziran 2006; 11:52:56)

quote:

Orjinalden alıntı: cemalettin1

arkadaşlar 6 .00.24 lisanslı sürümünü kullanıyorum .7 sürümü için lisans gereklimi yoksa otomatik kurulum olurmu....?[:)]

Arkadaşlar soruma yanıt alamadım ama her halde şimdilik 6 serisini kullanmak daha mantıklı ,7 serisi tam anlaşılıncaya kadar....! Teşekkürler.............[sm=s18.gif]

Rietveld -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (19 Eylül 2006; 13:01:10)

Programın 7.5.1.1 sürümü çıktı.Linkini güncelledim.

İyi Forumlar...

[sm=s18.gif]

demircibu -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (20 Eylül 2006; 8:25:02)

eyvallah

*Lazrail* -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (20 Eylül 2006; 13:48:32)

quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Programın 7.5.1.1 sürümü çıktı.Linkini güncelledim.

İyi Forumlar...

[sm=s18.gif]

nero 7 işlemciye çok baskı yapıyor ama DVD özellikleri çok fazla (DVD video yarat, DVD videoyu yeniden kotla vs.), umarım bu sürümü biraz daha az sistem ister...

erdinç35 -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (20 Eylül 2006; 14:52:08)

eline sağlık dostum[sm=s17.gif]

istehayat -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (21 Ekim 2006; 18:59:07)

bu link bozuk

Rietveld -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (21 Ekim 2006; 19:03:40)

Programın 7.5.7.0 sürümü çıktı.Linkini güncelledim.

İyi Forumlar...

[sm=s18.gif]

_____________________________________________________________________________________
Biraz da Reklam[:D]

Rietveld (RSA) Paylaşım Cümbüşüne 29 Yeni Başlık Daha Eklendi.Toplam Başlık sayısı 120'ye ulaştı.Görmek İçin Alttaki Linke Tıklayın

http://forum.donanimhaber.com/m_8380840/tm.htm

_____________________________________________________________________________________

TripsinojeN -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (21 Ekim 2006; 19:07:24)

quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

ben de hala 6 sürümünü kullanıyorum, ultra edition [:(]

Ultra Edition ile Premium Edition arasında ne fark var?

xax -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (21 Ekim 2006; 22:44:27)

Premium kullanıyorum memnunum. [:'(]

BlackF!Re -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (21 Ekim 2006; 22:59:37)

ya ben 2 tane dvd aldım neroyla yazdım ama okuyamıyorum acaba sorun nerordamı bugün bi dvd daha aldım onda yazdı ve sapasaglam okudu galiba dvd yi yaktı bu nero 2 ytl de boşa gitti [X(][X(]

volf -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (22 Ekim 2006; 13:59:59)

Ne çabuk ya.Daha 7.5.1.1 çıkalı ne oldu

theshiver -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (22 Ekim 2006; 14:57:16)

300 küsür mb setup mı olur ya? sırf merak ettiğim için kurdum biraz inceledim ve hemen kaldırıp 6. sürümü kurdum. bir sürü gereksiz özellik ve yavaşlık.. hiç bir anlamı yok 7. serisinin. 6.x serisini tavsiye ederim

Kef14 -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (22 Ekim 2006; 15:04:37)

quote:

Orjinalden alıntı: volf

Ne çabuk ya.Daha 7.5.1.1 çıkalı ne oldu

Ben anlamıyorum ya, her gün bi version yükseliyor,

ben size söylim yarında 7.5.1.2 olur bu [:D]

Manero -> Cevap: En Popüler CD/DVD Yazma Programı - Nero 7.5.7.0 (Türkçe) (7 Kasım 2006; 8:11:48)

kullanım kısıtlaması ve yüksek boyutu olmasına rağmen en iyi programlardan biri.

Sylar -> Cevap: En Popüler CD/DVD Yazma Programı - Nero 7.5.7.0 (Türkçe) (7 Kasım 2006; 19:36:19)

Saolasın yalnız 6 sürümlerine göre biraz kasıyor

bugattix -> Cevap: En Popüler CD/DVD Yazma Programı - Nero 7.5.7.0 (Türkçe) (8 Kasım 2006; 0:51:30)

arkadaslar bi sorum olcaktı, neroyla ilgili bi topic gordum buraya yazayım dedim; netten indirmis oldugum bi oyunu dvd ye cektim sonrada hdd de iso dosyalarını falan sildim. bi arkadasımda bu oyunu benden istedi, dvd yi nasıl kopyalayıp verebilirim?? cd lerde hic bi sorun olmuyordu cekecegim cd yi ve bos cd yi copy yaptırıodum nerodan (bi cd writer ım ve dvd writerım var) bu isi dvd de nasıl yaparım arkadaslar ??

kaLpazan -> Cevap: En Popüler CD/DVD Yazma Programı - Nero 7.5.7.0 (Türkçe) (8 Kasım 2006; 6:44:57)

Her türlü image dosyasını yazabiliyor mu?(.mdf, .iso gibi)

Rietveld -> Cevap: En Popüler CD/DVD Yazma Programı - Nero 7.5.7.0 (Türkçe) (8 Kasım 2006; 10:09:27)

quote:

Orjinalden alıntı: kaLpazan

Her türlü image dosyasını yazabiliyor mu?(.mdf, .iso gibi)

Evet bu dediğin formatları yazabiliyor.

lyubof -> Cevap: En Popüler CD/DVD Yazma Programı - Nero 7.5.7.0 (Türkçe) (8 Kasım 2006; 21:20:29)

bence bildigin yolladan saşma 6 davammm...[:(]

atalay26 -> Cevap: En Popüler CD/DVD Yazma Programı - Nero 7.5.7.0 (Türkçe) (9 Kasım 2006; 12:01:23)

Arkadaşlar bende nero 7 vardı ama ben onu kurcalarken biryerlerini değiştirdim galiba ve program tekrar açılmamaya başladı bende tuttum pc'den kaldırdım daha sonra netten bu deneme sürümünün birini indirdim ama o da kurulmuyor serial no istiyor giriyorum ''serial no yanlış dikkat et falan'' gibi bir uyarı çıkıyor başka bir pc'ye aynı programı aynı serial numarası ile kurdum yükledi ama benim ki yüklemiyor.
Acaba nero daha önce kaldırıldıysa tekrar yüklenmiyor mu?
Bunun için yapabileceğim bişey var mı?[sm=s18.gif]

caver -> Cevap: En Popüler CD/DVD Yazma Programı - Nero 7.5.7.0 (Türkçe) (5 Aralık 2006; 1:42:18)

@Rietveld download linki çalışmiyor

Rietveld -> Cevap: En Popüler CD/DVD Yazma Programı - Nero 7.5.7.0 (Türkçe) (5 Aralık 2006; 12:00:55)

Linki güncelledim.

[:'(]

karizzmma -> Cevap: En Popüler CD/DVD Yazma Programı - Nero 7.5.9.0 (Türkçe) (5 Aralık 2006; 13:08:36)

valla benmde keyleri var acaba türçe ve ya ingilizce olması bi şey fark edermi tr yüklesem aynı keyle tam süerüm olarak kulanabilirmiyım

nolamaz -> Cevap: En Popüler CD/DVD Yazma Programı - Nero 7.5.9.0 (Türkçe) (10 Şubat 2007; 16:37:13)

önce kasıyor diye indirmedim şimdi bi deneyeyim hem konuyu öne çıkarmış oluruz hemde diğer arkadaşlarda yararlanır[:'(]

ByAdmin -> Cevap: En Popüler CD/DVD Yazma Programı - Nero 7.5.9.0 (Türkçe) (10 Şubat 2007; 17:33:04)

Kurarken hepsini kurmayın arkadaşlar. O zaman dediğiniz gibi kasar. Özel kısmından ihtiyacınız olan ları kurun. Çünkü içersinde bir sürü pro var ben sadece cd-dvd rw la ihtiyacım olan proları kuruyorum o zaman daha az yer kaplıyor ve kasmıyor.

acimen67 -> Cevap: En Popüler CD/DVD Yazma Programı - Nero 7.5.9.0 (Türkçe) (10 Mart 2007; 6:04:18)

tşk ler

sâlih -> Cevap: En Popüler CD/DVD Yazma Programı - Nero 7.5.9.0 (Türkçe) (10 Mart 2007; 11:37:18)

6'yı kullanmayı bir süre daha devam edeceğim. Genelde yeni sürümleri hemen denemem. Teşekkürler paylaşımın için.

SilveR74 -> Cevap: En Popüler CD/DVD Yazma Programı - Nero 7.5.9.0 (Türkçe) (12 Mart 2007; 16:27:12)

Arkadaşlar selam,
Ben Nero 6 kullanıyordum pc den kaldırdım şimdi nero 7 yüklemeye çalışıyorum ama olmuyor.
Yükle kısmına kadar geliyorum orada bekleyip yükleme sonlandı gibi bi mesaj veriyor.
Neden olabileceğine dair bilginiz varmı acaba?

avastant-2 -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (13 Mart 2007; 13:49:13)

quote:

quote:

Arkadaşlar soruma yanıt alamadım ama her halde şimdilik 6 serisini kullanmak daha mantıklı ,7 serisi tam anlaşılıncaya kadar....! Teşekkürler.............[sm=s18.gif]

hayır gerekli değil çünkü 6 altılı programların 7ye yukseltilmesi sans değil [X(]

taylanium -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (10 Nisan 2007; 12:18:08)

arkadaşlar merhabalar.
benim size sorum,

nero 7 de resimleri slayt show yapıyorum. ama bu işlemle birlikte cd yazmaya kapanıyor. ben slayt show ile birlikte resim dosyalarınıda cd ye yazdırmak istiyorum. Bunun için yapmam gereken işlem nedir...

Cewaplarınız için şimdiden teşekkürler..

crazy.shark -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (15 Nisan 2007; 0:24:01)

Arkadaşlar bu nero 7.5.9.0 da 16x yazmaya garantili olan dvd taktığım halde hala 8x olarak görüyo maximum.Daha 16x yazabileceği bir dvd tanımadı şimdiye kadar.Hayır dvdlerin üstüdeki yazı öyle kendisi desteklemiyo desem eski nero sürümüyle 16x de yazdım canavar gibi hiçbirşey de olmadı.Acaba bu nero'nun dvd kalitesini artırmak için uyguladığı bi politika mı?Kaldıki onlara ne dvd benim değil mi kardeşim dvd nin desteklediği istediğim hızda yazarım[8D] Neyse bir bilen varsa ve açıklarsa sevinirim.

ccaparli -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (15 Nisan 2007; 13:42:22)

quote:

Orjinalden alıntı: crazy.shark

Arkadaşlar bu nero 7.5.9.0 da 16x yazmaya garantili olan dvd taktığım halde hala 8x olarak görüyo maximum.Daha 16x yazabileceği bir dvd tanımadı şimdiye kadar.Hayır dvdlerin üstüdeki yazı öyle kendisi desteklemiyo desem eski nero sürümüyle 16x de yazdım canavar gibi hiçbirşey de olmadı.Acaba bu nero'nun dvd kalitesini artırmak için uyguladığı bi politika mı?Kaldıki onlara ne dvd benim değil mi kardeşim dvd nin desteklediği istediğim hızda yazarım[8D] Neyse bir bilen varsa ve açıklarsa sevinirim.

yazıcıya firmware güncellemesi yapılırsa çözülür. hzıla genelde alakası olmuyor dvd ler için çeşitli yazma stratejileri var. eğer firmware ınızın içinde o öedya kodu için tanımlanmış bir strateji yoksa bu sorun çıkıyor. öyleki geçen hafta bendeki nec yeni çıkan 16x dvd lere "power calibration error" hatası verip hiç bir şekilde yazmıyordu. ama elimde kalan eski tip 8x lere yazıyordu. en son çıkan firmware a güncelledim sorunsuz yazıyor şimdi hepsine.

7.5.8.0 a göre ne değişikliği var nero nun bir de?

atakan84 -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (15 Nisan 2007; 21:34:34)

Neronun sayfasından 7.8.5.0 sürümünü indirdim. Sanırım son sürümü bu galiba.

casper alfa force -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (9 Temmuz 2007; 10:44:15)

arkadaşlar bana nero 6 ultra edition linki verebilecek olan varmı şimdiden teşekkürler

retrotime -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (9 Temmuz 2007; 14:31:10)

quote:

Orjinalden alıntı: casper alfa force

arkadaşlar bana nero 6 ultra edition linki verebilecek olan varmı şimdiden teşekkürler

http://www.filehippo.com/download_nero_burning_rom/

catetik -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (10 Temmuz 2007; 8:16:23)

Nero 7 serisinin dizaynı Nero 6 serisine göre çok kötü.

engin1975 -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (10 Temmuz 2007; 10:18:56)

Ashampoo Burning Studio 6 yı kullanıyom gayet başarılı neroyu bu program sayesinde bıraktım

metin06 -> Cevap: !!! Nero Burning Rom Premium 7.2.3.2b Türkçe Çıktı !!! (4 Kasım 2007; 17:17:40)

yahu müthiş özellikler ama ya.. bunların çoğu bana lazım ama kurduktan sonra karışık bi kullanım arayüz çıkarsa birde daha kötüsü sisteme fazla dosya attımı vay halime açıkçası bu yüzden çekiniyorum.Ama Rietveld sadece özelliklerini açıkladığın için bile teşekkürler arkadaşım..

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.640625