Şimdi Ara

GM Discovery || GamerzROM Secret Edition 2.0 [25.07.2013] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.013
Cevap
51
Favori
370.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burakgon

Bu aletle benden baska 4 cekirdegi ayni anda calistirabilecek kimse yok sanirim. Governoru yanlis programlamislar deneyin. Cpu3 surekli kapali. 3, cekirdekli kullaniyoruz. Daha dogrusu kullaniyosunuz ama ben duzelttim simdi benchmark yapicam. Cpu z yi kontrol edin cpu3 dahil tum cekirdekler calisacakmi

GM Discovery || GamerzROM Secret Edition 2.0 [25.07.2013]

Biri acil quadrant yapip sonu lari atabilirmi buraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Budur.

• Burak kardeş ISeeYou olayını bu roma adapte edebilirmisiniz.Olursa süper olur.
  •  GM Discovery || GamerzROM Secret Edition 2.0 [25.07.2013]

1.9 GamerZ

• CPU Z
    2.3.4. STOPPED DİYOR?

• Arkadaşlar rom ve root işlerini kablosuz olarak yapma imkanı yokmu bu USB kablosu beni deli etti 2 gündür uğraşıyorum tanımıyor başka kablo da yok denemek için. ne yapacam bilmiyorumm.
  • ekremkarakaya E kullanıcısına yanıt
    Driversları doğru yükledin mi? Bilgisayar windows 8 mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremkarakaya

Arkadaşlar rom ve root işlerini kablosuz olarak yapma imkanı yokmu bu USB kablosu beni deli etti 2 gündür uğraşıyorum tanımıyor başka kablo da yok denemek için. ne yapacam bilmiyorumm.

Usb üzerinden bağlayınca usb bellek değilde `` Medya cihazi olarak bağlayıp`` denemediyseniz bir de o şekilde uğraşın. (Hata ayıklaması açık şekilde).Benimkindede ayni sorun olmuştu, o şekilde motochopper ile rootlayabildim.

Edit: Biraz yanlış okumuşum .Benzer sorunu yaşayanların işine yarayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _LAZOGLAN_ -- 22 Temmuz 2013; 11:35:15 >
  • sso S kullanıcısına yanıt
    Hocam pc win 7 xp de gene aynısı oldu driverları doğruda yükledim yani yüklenmesi gereken her şekilde yülledim hem dosyadan çıktığı gibi hemde manuel olarak yükledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Vettel

1.9 GamerZ

Buda yeni cpu utilizasyonu ile

Cpu, 2D ve 3D puan farklarina bakin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 22 Temmuz 2013; 11:35:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekremkarakaya

Arkadaşlar rom ve root işlerini kablosuz olarak yapma imkanı yokmu bu USB kablosu beni deli etti 2 gündür uğraşıyorum tanımıyor başka kablo da yok denemek için. ne yapacam bilmiyorumm.

rom için kart okuyucun varsa bilgisayardan yükleyebiirsin.internetten direkt hafıza kartına indiripte yapabilirsin ama nasıl root olacaksın orası düşündürücü.telefondan indirip dene istersen şunu belki işine yarar.
    http://android.sc/download-z4root-apk-v1-3-0/

• _LAZOGLAN_ kullanıcısına yanıt
    Medya cihazı olarak nasıl bağlıyacam bir ayarı felan varmı yoksa motochopp yükledikden sonramı o seçenek geliyor.
  • 1.1i çıktığı gibi kurdum, quadrant 4051 alıyor. cpu-z de bendede tek çekirdek çalışıyor tüm herşey açık gps-bluetooth-wifi falan. Sanki bende 1.9a döncemmi ne :) en fazla cpu-z de 2 çkeirdek 1209mhz de çalışırken gördüm poweramp altta çalıştığında. Burak haklısndır bu daha iyidir ama 1.9 kullanım olarak sanki daha kolayıma gitti benim.Sana stock android daha iyi geliyordur haklısın istediğini yapabiliyrsun-launcherlar o bu falanda-bizi mazur gör biz okadar oynayamıyoruz en fazla arayüz hızlandırma ses seviyelerini artırma bu falan bizim ypabildiklerimiz-kısaca open platrformda geliştirici olabilecek insanlar değiliz biz sadece tüketir kullanırız :)
  • Kablodan bağlayınca telefon üzerinde beliren usb bağlantı çeşitlerinden birisi medya cihazi. Bağladıktan sonra pc üzerinde telefonun hafızaları görünecek( Dahili- sd kart) ondan sonra motochopper içindeki run.bat ile çalıştırıp gelen ekrandaki ingilizce yazilari takip edin( genelde devam icin bir tusa basin yazar ingilizcesinde)
    Sizinki kablo kaynaklı sorunmuş. Aceleyle yazmışım kusura bakmayın.

• 1.9 a dönmem bi daha diyor burak hocam, ama harbiden memnun olan çoktu o romdan. hem ona hem buna güncelleme verse tadından yenmez valla. elimizde bir touchwiz bi de android görünümlü rom olurdu. süper olurdu.
  • Bu romla gps olayı malesef güm-ya havada birşey var yada bende veya romda 10 dkaikada 2 uydu bulabildiki yetmiyor cihazıma-tüm yardımcı datalarda açık-diğer cihazım 10 adet bulup kilitledi.
  • ÖNEMLİ LÜTFEN OKUYUN

ROM'da sim 2'de 3G'nin çalışmaması dışında başka bir sorun yoktur. Bununda sorun olmadığını farkettik sanırım olması gereken bu normalde tespitlerimize göre. GPS Kamera o bu herşey sağlam çalışıyor pürüzsüz şekilde. Yayınlamadan önce nerdeyse 4 gün telefon ile yapılabilecek herşeyi yaptım. Lütfen root işlerini vesaire bu konuda çözmeye çalışmayın ve eğer bir sorun yaşadıysanız önce iyi analiz edin. Eğer gerçekten orjinal romda yaşamadığınız bir sıkıntı olduğuna inanıyor ve ayarlarınızla bilmeden oynamadıysanız gerçekten eminseniz buraya şu sorunu yaşadım diye yazın. Telefonuna birşey olan emin olmadan gelip buraya koşa koşa yazmasın. Genel kullanıcıların hayatı boyu karşılaşmayacağı detayları bile test etmeden zaten yayınlamıyorum. Özellikle pil ömrü kısaldı-uzadı, GPS çekmiyor, karanlıkta şu renk çekiyor, bunlar genel olarak donanımsal çeşitlilikler göstermektedir ve yazılımla doğrudan ilişkili şeyler değildir. GPS karşı komşunuzun evinde 10 uydu bulurken sizin evde 1 uyduyu 30 dakikada bulabilir ve bunun rom ile hiçbir alakası yoktur. Üstelik bu yorumlar kullanıcıların kafalarını karıştırmaktadır. Daha romu yayınlayalı 30 dakika oldu örneğin birileri pili içiyor falan dedi. Ne ara indirdin kullandın mübarek. :-D Lütfen bu konuda dikkatli olalım ve konuyu biraz daha temiz tutup gerçek sorunlara odaklanalım. Ek olarakta bu sürüm öncekinden yavaş çalışıyor gibi yorumlar yaparken lütfen mantık dışına çıkmayalım ve insanların kafasını karıştırmayalım. Eğer yenilikler arasında performans ile ilgili değişiklikler yazmıyorsa bir fark yoktur. Eğer yazıyorsa gerçekten daha hızlıdır fakat sizin ayarlarınızda bir problem vardır. Lütfen bu konulara dikkat edelimki problemlere daha iyi yoğunlaşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 22 Temmuz 2013; 12:15:53 >

• Yeni rom'un bir an önce Türkçeleştirlimesi gerek tek görünen aşılması gereken sorun bu !

3G sıkıntısı kişisel diyebiliriz. 3G kullanıcıları sim kartları kestirme imkanı var Sim1'de 3G sıkıntısı yokmuş sonuçta denenmiş.

Tek sorun dil desteğinin olmayışı :) 1.9'u geçin ben 1.5'i tekrar geri yükledim 1.5 bana daha hızlı geldi 1.9a göre :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C0MM4ND3R -- 22 Temmuz 2013; 12:11:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C0MM4ND3R

Yeni rom'un bir an önce Türkçeleştirlimesi gerek tek görünen aşılması gereken sorun bu !

3G sıkıntısı kişisel diyebiliriz. 3G kullanıcıları sim kartları kestirme imkanı var Sim1'de 3G sıkıntısı yokmuş sonuçta denenmiş.

Tek sorun dil desteğinin olmayışı :) 1.9'u geçin ben 1.5'i tekrar geri yükledim 1.5 bana daha hızlı geldi :)

Tam olarak bundan bahsediyorum lütfen insanların kafasını karıştırmayın bu şekilde. 1.9 daha hızlı. 1.5 daha hızlı ise senin ayarlarında sorun vardır bu çok net.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakgon

quote:

Orijinalden alıntı: C0MM4ND3R

Yeni rom'un bir an önce Türkçeleştirlimesi gerek tek görünen aşılması gereken sorun bu !

Tek sorun dil desteğinin olmayışı :) 1.9'u geçin ben 1.5'i tekrar geri yükledim 1.5 bana daha hızlı geldi :)

Tam olarak bundan bahsediyorum lütfen insanların kafasını karıştırmayın bu şekilde. 1.9 daha hızlı. 1.5 daha hızlı ise senin ayarlarında sorun vardır bu çok net.

hmm olabilir belki de :)
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.