Şimdi Ara

CS:GO Crosshair Generator & CS:GO Buy Script Generator

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki bilmeyenler vardır diye başlık açtım çok rahat ve kolay bir şekilde crosshair tasarımı yapabilirsiniz.Aşağıdaki linkten siteye ulaşabilirsiniz.Gerçekten güzel ben kullanıyorum tavsiye ederim herkese ..

CS:GO Crosshair Generator

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WE neED -- 21 Temmuz 2013; 18:48:02 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS:GO Nişangah Oluşturucu ve CS:GO Satın Alma Komut Dosyası Oluşturucu

CS:GO'da nişangahınızı özelleştirmek ve oyun içi satın alma işlemlerinizi otomatikleştirmek istiyorsanız, bir nişangah oluşturucu ve bir satın alma komut dosyası oluşturucu kullanmak faydalı olabilir.

CS:GO Nişangah Oluşturucu

Bir CS:GO nişangah oluşturucu, oyun içi nişangahınızı özelleştirmenize yardımcı olur. Renk, boyut, şekil ve diğer ayarları değiştirerek oyun deneyiminize en uygun nişangahı oluşturabilirsiniz. Bu, nişan alma doğruluğunuzu artırmanıza ve oyunda daha iyi performans göstermenize yardımcı olabilir.

CS:GO Satın Alma Komut Dosyası Oluşturucu

Bir CS:GO satın alma komut dosyası oluşturucu, oyun içi satın alma işlemlerinizi otomatikleştirmenize olanak tanır. Bu komut dosyası, belirli silahları, ekipmanları veya yetenekleri belirli tuşlara atayarak satın alma sürecini hızlandırmanıza yardımcı olabilir. Böylece maçlar sırasında zaman kazanabilir ve oyununuza daha fazla odaklanabilirsiniz.

Her iki araç da oyun içi performansınızı iyileştirmenize ve CS:GO'da daha iyi bir oyuncu olmanıza yardımcı olabilir. Kullanımı kolaydır ve oyun deneyiminizi kişiselleştirmenize olanak tanır. Ücretsiz ve premium seçenekler mevcuttur, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun olanı seçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Burdanda Autobuy scriptlerini kolayca yapabilirsiniz ..

CS:GO Buy Script Generator

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WE neED -- 20 Temmuz 2013; 18:18:52 >
  • Kaç gündür bunu arıyordum.
  • Sağ ol güzelmiş
  • Rica ederim
  • crosshair nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

crosshair nedir?

CS:GO Crosshair Generator & CS:GO Buy Script Generator

Nişan alının çizgiler var ya, orası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS Source Non Steam Server List???
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

crosshair nedir?

Bunlar da CS oynuyor. Ah bu Türkiye'de ki CS playerları. Ne zaman iyi yerlere gelecekte ben görücem ah ah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macroinjector

Burdanda Autobuy scriptlerini kolayca yapabilirsiniz ..

CS:GO Buy Script Generator

crosshair script çalıştı bu çalışmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.