Şimdi Ara

satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
5
Favori
2.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • shuttle barebone sistemimin anakartı bozuldu. Kasayı değişmeden yeni bir tane topladım. Kasayla ilgili önceden çeşitli konular açmıştım. Parçalar evde duracağına birinin de işi görülmüş olur. istanbul'da öğretmenlik yapıyorum. bilgisayarı öğrenciyken toplamıştım. Kasa 2004 gibi toplandı ama düzgün kullandım. internet,film,word/excel ve biraz da oyun amaçlı kullanıldı. öyle zorlama, overclock falan işlerine girmedim. ev kullanıcısıyım. iletişim için site üzerinden pm atabilirsiniz.

160gb Samsung 3.5" ide pata hdd ve led ışıklı Hama ide pata kablosu. camlı kasanız varsa güzel bir görüntü oluşturuyor. bu diskte de hd tune ile baktığımda bad sector olmadığını gördüm. disk, en başından beri bendeydi ve temiz kullanıldı. aynı şekilde satılmazsa harici olarak kullanmaya devam edeceğim.. ikisi 40tl

İLAN LİNKİ:http://forum.donanimhaber.com/m_85582662/f_//tm.htm#85582662

satıldı

satıldı

Elimde floppy de mevcut, siyah renk, isteyene ücretsiz verebilirim diğer ürünlerle.. ayrıca bozulan shuttle xpc fb83 marka anakartı da ben yaparım diyen olursa verebilirim. ürünün özelliklerine buradan bakabilirsiniz:http://www.shuttle.eu/_archive/older/en/fb83.htm#mainboardfb8

microsoft wireless desktop 3000 kablosu klavye mouse set. Logitech k400 aldığım için boşta.. klavyede herhangi bir deformasyon vs yok, çok kullanılmadı. kutusu ve içeriği tamdır. faturası mevcuttur. SATILDI
    http://forum.donanimhaber.com/m_80509855/f_//tm.htm#80509855

Sapphire 512mb Ati Radeon HD4670 ekran kartı, kutulu aksesuarlı tamdır. aver media aver tv studio 203 analog tv kartı. kutusu, kumandası, anteni vs her şeyi mevcuttur. mpeg kayıt özelliği çok işe yarıyor. çok sony kamera bağlayıp cd.ye kayıt yapıyordum falan yeni bilgisayarımda pci girişi yok maalesef. SATILDI
    ürünün özellikleri:http://avermedia.com/tr/product/ProductDetail.aspx?Id=67

2 adet 1gb DDR400 pc3200 soğutuculu ram. üstteki kingston, faturalı ve coolermaster soğutuculudur. Diğeri super talent amerikan malıdır. SATILDI
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=80052502

Shuttle marka ide, sata kabloları ve shuttle slim psu, ufak kasalar için ideal.. SATILDI
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=83520395

Intel Pentium IV 630 3.0ghz HT Prescott lga775 2mb cache 800mhz işlemci ve Shuttle HeatPipe 4pin Fan SATILDI
    http://forum.donanimhaber.com/m_81603790/tm.htm

500gb Western Digital 3.5" ide pata hdd, faturası mevcut fotoğraflarda.hdd tune ile baktım bad sector yok. zaten genel olarak parçaların görüntüsünden de bilgisayarın çok yıpratılmadığı belli.satılmazsa harici disk olarak kullanmaya devam edeceğim.SATILDI

Alım satımla ugraşanlar ve fiyatı öldürecek arkadaşlar lutfen zahmet etmeyin. Fiyatlarım zaten dipte pazarlık yapmıyorum. Çoklu veya toplu alımda biraz indirim yaparım ve kargo benden olur. Takas ide/sata dönüştürücü, ide 5.25, harici dvdrw vs ile olabilir..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barishrocker -- 7 Mart 2014; 1:56:55 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyatlar güncellendi. Kingston ram, ekran kartı faturalarını buldum. Takas durumunu açıkladım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel..takasa logitech k400 de eklendi. Benzeri wireless touchpad klavyelerle de olabilir;)

• Kingston ve supertalent ramlar satıldı. Diğerleri günceldir. Logitech k400 klavye, ide/sata dönüştürücü, ide kutusu veya hatici dvdrw ile takas olur;)

• Logitech k400 klavye aldım. Ramlar satıldı. Diğerleri ggüncel..

• quote:

Orijinalden alıntı: alitelli

Sıfır ürün olsa ancak bu kadar temiz olur. Tebrikler, hayırlı satışlar.

İlgine teşekkürler..evde kullandım zorlanmadılar, bir de titizimdir:)

• sata 2.5 500 gb destekli segate kutu var işinize yararmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbaz_233

sata 2.5 500 gb destekli segate kutu var işinize yararmı

bana ide 5.25 lazımdı dvdrw takabilmek için ama pazartesi günü bir tane elimde olacak bir terslik çıkmazsa. o kutudan bende de var işime yaramaz. ürünlerden neyi almayı düşünüyordun? gene de yardımcı olmaya çalışayım. evde artık döküntü olsun istemiyorum elimden çıkarmaya çalışıyorum her şeyi..

• öyle lazım olan pk bişey yok aslında işinize yararsa diye yazmıştım bendede fazlalık duruyorda
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbaz_233

öyle lazım olan pk bişey yok aslında işinize yararsa diye yazmıştım bendede fazlalık duruyorda

bende de var eyeq marka aynısından.. ilgin için teşekkürler;)

• Selam,
    sistemimde takılı olan Ati xt600 ekran kartım bozuldu.

yerine satışa sunduğunuz ekran kartını düşünüyorum. Rezerve durumdaymış, sorun çıkarsa TV kartı ile birlikte düşünebilirim.

iyi satışlar...

Edit:
    Başka bir kart almaya karar verdim. Size iyi satışlar diliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 23 Eylül 2013; 11:52:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delicatessen

Selam,
    sistemimde takılı olan Ati xt600 ekran kartım bozuldu.

yerine satışa sunduğunuz ekran kartını düşünüyorum. Rezerve durumdaymış, sorun çıkarsa TV kartı ile birlikte düşünebilirim.

iyi satışlar...

Edit:
    Başka bir kart almaya karar verdim. Size iyi satışlar diliyorum...

Teşekkürler..isabetli olmuş çünkü ekran kartını bugün kargoya verdim. Tv kartı hala satışta..

• ekran kartı da satıldı, hayırlı olsun. 3.5" harici kutu da aldım takastan. takas için sadece 5.25" harici kutu veya harici optik sürücü seçeneği kaldı. toplu alımda hala daha kargo benden;)

• pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheste

pm

Pm cevaplandi..

• shuttle 250w psu ve ide-sata kablolar cheste nickli arkadaşımıza kargolanmıştır. güle güle kullan..

hala satılık olanlar: 160gb ve 500gb ide diskler, p4 630 işlemci ve heat pipe soğutucu, microsoft kablosuz klavye-mouse, avermedia analog tv kartı... ayrıca 30cm kendinden kabinli alpine subwoofer da satılıktır.

• Cpu ve soğutucu satıldı.

Tüm ürünler icin (hdd.ler, ide kablo, tv kartı, floppy, kablosuz klavye/mouse) toplu alım fiyatım 160TL ve kargo benden şeklindedir. Üstüne pazarlık teklif etmeyin lütfen. Elden alım icin buluşma yeri Leventtir, fakat bu aralar çok yoğunum. Farklı tekliflerde ve direk ölücü pazarlık mesajlarında "anlaşmazlık" oluyor!

Ayrıca Alpine marka 30cm kendinden kabinli subwoofer da satılıktır.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=78750986

• Klavye de satıldı. Güncel olanlar;
    - 500gb WD ide hdd
    - 160gb Samsung ide hdd ve ledli ide kablosu
    - Avermedia analog pci tv kartı
    - Shuttle FB83 anakart (bozuk) ve siyaf floppy (hediye)
    - Alpine SBE 1243BR 30kendinden kabinli, ledli sub

• quote:

Orijinalden alıntı: barishrocker

Fiyatlar güncellendi. Kingston ram, ekran kartı faturalarını buldum. Takas durumunu açıkladım..

Hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

Orijinalden alıntı: barishrocker

Fiyatlar güncellendi. Kingston ram, ekran kartı faturalarını buldum. Takas durumunu açıkladım..

Hayırlı satışlar

eyvallah sağ ol kardeşim..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.