Şimdi Ara

Mac sistemler için şifre yönetim uygulaması: Dashlane Password Manager

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj








  •  

    Kullandığımız internet sitelerinin sayı olarak çoğalmasına paralel olarak artan şifreleri düzenlemek ve tek bir ortam içerisinde güvenli olarak tutmak amacıyla Dashlane tarafından hazırlanan Dashlane Password Manager uygulaması, başarılı ara yüzü ile rahat bir kullanım vaat ediyor.

     

    Sitelerin kullanıcı adı ve şifrelerini ayrı ayrı tutabilen, kayıt edilen internet sitelerinin logolarını gösteren ve bu sayede farklı karışıklıkları önleyebilen, AES-256 şifreleme standardını kullanan ve bu özellikleri yanında belirlenen veriler üzerinden otomatik form doldurma desteğiyle gelen Dashlane Password Manager, kredi kartı ya da PayPal bilgilerini de güvenli bir şekilde depolayabiliyor.

     

    Mac OSX 10.7 ve üzeri sistemler ile kullanılabilen Dashlane Password Manager, ücretsiz olarak Mac App Store üzerinden ya da direkt olarak buradan elde edilebiliyor. 




     








  • 10 imac toplansa 3 VAIO etmiyor işte. Neden böyle bir orantı kurdum bilmiyorum ama tek kral SONY
  • Evet bence de Sony Vaio.. 2007 yılından beri harici ekran kartlı dizüstü modellerinde fan gürültüsü ve aşırı ısınmaya çare bulamayan , donanım yazılımlarını güncellemeyen , uyduruk mika kasalarda ,IPS teknolojisi olmayan açılı bakınca araplaşma veren Led ekranlı sözde multimedia laptopları ... Ses kalitesi desen tiz ses veren hoparlörler keza kulaklık çıkışı da aynı...
    Bence de Vaio..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.