Şimdi Ara

Termikel Beyaz Ankastre Set (BO 6352 Fırın+17152 W604D LPG/NG Ocak+Lumex 6040/60 WH Davlumbaz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TermikelBeyaz Ankastre Set (BO 6352 Fırın+17152 W604D LPG/NG Ocak+Lumex 6040/60 WH Davlumbaz)

     Termikel Beyaz Ankastre Set (BO 6352 Fırın+17152 W604D LPG/NG Ocak+Lumex 6040/60 WH Davlumbaz)

    1499 TL

    Axess'e 4 ay erteleme, World'e 3 ay ertleme ve Paraf karta vade farksız 12 taksit

    http://www.benimevim.com.tr/U285,70,termikel-set5-bo-6352-firin-17152-w604d-lpg-ng-ocak-lumex-6040-60-wh-davlumbaz.htm

    Kargo ve kurulum ücreti yok !

    Lumex 6040 60/90cm White davlumbaz
    Full beyaz tasarımlı dış gövde, 4 ayrı hız kademesi
    Full beyaz tasarımlı dış gövde
    4 ayrı hız kademesi
    Digital ekranlı camdan dokunmatik kontrol paneli
    Uzaktan kumanda özelliği
    Dekoratif Temperli cam
    Halojen Aydınlatma Lambası- 2X 20 W
    Yıkanabilir alüminyum filtre
    Bacalı ya da karbon filtre kullanım seçeneği
    550 m3/h emiş kapasitesi
    1.kademede 45 db ses seviyesi
    Motor gücü: 145 W
    Toplam güç: 185 W

    Termikel BO 6352 Ankastre Fırın 8 fonksiyonlu ankastre fırın. Termikel ayrıcalığıyla..
    8 fonksiyonlu
    A enerji sınıfı
    24 saate kadar programlanabilen ve sesli uyarı ile pişirmeyi durduran dijital timer
    Ekstra beyaz tamamen cam ankastre fırın
    Soğutma fanı; kontrol panelinin, kontrol düğmelerinin ve mutfak mobilyasının ısınmasını engeller
    Grill-ızgara özelliği
    Ön panoya gömülü push-button kontrol düğmeleri
    Fırın içi aydınlatma
    Termostat ayarı sayesinde istenilen yemeği istenilen sıcaklıkta pişirme imkanı
    Tel raf (Teleskopik ray opsiyonel)
    2 tepsi, 1 ızgara teli
    65lt. fırın hacmi

    Termikel 17152 W604D Ocak
    4 gözü gazlı, 60cm Cam ankastre ocak
    Yandan düğmeli tasarım
    Kolay temizlenebilir özel güvenlikli cam yüzey
    Döküm / Lama Izgara
    1 adet kuvvetli brülör: 3000W
    2 adet normal brülör: 1750W
    1 adet ekonomik brülör: 1000W



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benimevim -- 19 Temmuz 2013; 14:30:23 >







  • Termikel almadan önce aşağıda termikel firmasına enson yazdığım mesajı bir okuyun, durumu anlayacaksınız:

    -----
    Öncelikle içinde bulunduğum durum nedeniyle sözün bittiği yere geldiğimi belirtmek istiyor ve devamında bana ne maliyetli olursa olsun size dava açacağımı söylemek istiyorum. 3'lü ankastre beyaz set aldım, cam olanlardan. İlk önce ocağımın camı patladı. Bana bir serinin camında üretim hatası olduğu ve o ürünlerin piyasaya dağılmış olduğu söylendi. Bakın bu nokta çok önemli, o ürünler piyasaya dağılmış ve bunlar hatalı üretim diye müşteriye ulaşmaya çalışmıyorlar, ancak bşr patlama vs olduğunda bunu söylüyorlar. Neyse değişim yapıldı. Eğer ocak patladığında eşim ya da çocuklarım yada herhangi birisi yanında olsaydı, kızartma yağıyla yanacaklardı, cam parçalarıyla yaralanacaklardı. Çünkü ocak camı olduğu yere çökmek yerine, etrafa saçılarak ta yatak odasına kadar gelmişti. Hemen durumun fotoğraflarını çektim. Şans eseri herhangi bir yaralanma olmadığında dolayı sesimi çıkarmadım. Eşşeklik bende ki sesçıkarmamışım. Yeni ocak geldi takıldı. Yeni gelen ocağın ölçüleri farklı olduğundan, tezgaha montajında sıkıntılar yaşadık. Yeni gelen ürünün kesim ölçüleri, öncekinden daha kısaydı. Yani önceki ürün metal kenarlarla tezgaha tam otururken, yeni ürün cam kısmında askıda kaldı, metal kısımı içerde kaldı.

    Ocağın döküm ızgaralarının altındaki kauçuk küçük siyah parçalardan bazıları da yok, servisinizde de bulamıyorum. Servis fabrikanıza gitti ama fabrikada da olmadığını söyledi, yada satışı yaptıpından dolayı attık beni sallamadı.

    Bir diğer önemli husus ise gaz düğmelerini altındaki sızdırmazlık contaları cam yüzeyinden bir iki milim yukarıda. Bu şu demek oluyor, bir yemek yaştığında yada ocağı temizlerken sıvılar düğme deliğinden içine akıyor. Sigortayı attırıyor ya da durmadan çakmak çakıyor. Ocak sabaha kadar kendi halinde takılır oldu.

    Bir arkadaş profilo marka ocak almıştı ona baktım, cam deliğin kenarından hareketli kısmın boynuna kadar körük gibi kapalı, yemek taşmasını bırakın ocağın üstüne bir leğen su dökün yine içine almaz.

    Bu arada düğmeleri çıkarınca daha çok belli oluyor, gaz muslukları de cam üzerindeki deliklere tam ortalamamış, camın kenarına yakın duruyorlar. Ya montaj hatası ya da üretimde teknik resimden anlamayan birilerini çalıştırıyorlar. Neyse artık bu UFAK sorunları geçtim görmezden geliyorum.

    Şimdi gelelim fırına. İlk denememizde fırının dijitali göstergesi sapıttı, rakamlar birbirine karıştı, olur olmaz ötmeye başladı. 8 hafta bunu bekledik ve değiştirildi. Nedenmiş bilşyor musunuz, fabrikada bunun montajını yapan arkadaş bu kısmın sızdırmazlık contasını kaydırarak takmış, fırında pişenin buharı içşne girince de durum bu oldu.
    Hemen ardından ağız tadıyla fırını kullanalım dedik, misafir gelecek, fırındaki yiyecekleri yaktı. Neden mi, çünkü fırının termostatı çalışmıyormuş: 2-3 hafta da bunun için bekledik. En sonunda termostat geldi ve fırını kullanabildik. Yani fırını ilk kullanmamız, satın aldıktan 7 ay sonra oldu.
    Üstelik her elektrik gittiğinde fırının dijital göstergesindeki saat sıfırlanıyor, ilk başta hep ayarlıyordum ama baş edilecek gibi değil, gece yada evde yokken elektrik gidip geldiğini fırın sayesinde anlıyoruz.

    Keşke davlumbazda sorun çıkmadı diyebilseydim ama malesef onda da sorun çıktı. Davlumbaz(6040/60 modeli) dijitalinde C harfi belirdi. Klavuza baktım 60 saatlik çalışma süresi dolunca filtrenin temizlenmesi gerektiğini bildiren bir uyarıymış. Filtreyi temizledik ve taktık. Ekranda ilk çalışmalarda görünün C harfini kaldırmak için kullanım klavuzuna baktım. klavuzda on/off tuşuna 5sn kadar basınca ekranda E harfi belireceği ve akabinde C harfinin bir daha görünmeyeceği yazıyordu. Bu arada hani benim aldığım ürünler üst model ya, o nedenle üzerinde mekanik bir düğme yok, düğmelerin heosi cam üzerinde dokunmatik. Neyse denedim olmadı, 5-10-15-20-30-60 sn basılı tuttum gene olmadı. Çağrı merkezinizi aradım, aynı şeyleri tarif ettiler ve sorun çözülmedi. En sonunda davlumbazın dijital elektronik kısmında sorun olduğu sonucuna varıldı ve yenisi gönderildi. Servis yenisi taktıktan sonra artı bu sorunla karşılaşmayacağımdan emindim, çünkü klavuzda gösterilen yöntemlerin çalışmaması parçanın arızalı olduğunun göstergesiydi. Öyle ya firmanız ürünlerinizi kontrol ediyor ve fonksiyonlarını çalıştığındna emin olduktan sonra piyasaya sunuyordur diye düşündüm.

    Ama yanılmışım, çünkü davlumbazın elektronik kontrol parçası değişmesine rağmen yine aynı şey başıma geldi. Bir baktım ekranda yine C harfi belirdi. Hemen filtreyi temizleyip taktım. Sonrasında C harfinin ekrandan gitmesi için on/off tuşuna 5-10 sn basılı tuttum. Ama ekrana E harfi gelmedi. Bu olamaz dedim, çünkü parça değişmiş ve sorunsuz parça takılmıştı. Ne yaptıysam olmadı, on/off tuşuna saniyelerce basılı tuttum ama nafile. Hala her açılışta ekrana C harfi gelmekte.

    Uzun lafın kısası sizin ürettiğinin davlumbazınızın, ekranda C harfi belirdikte sonra klavuzda belirttiğiniz ve iddia ettiğiniz gibi bunu silmenin herhangi bir yolu YOK. Yok on/off tuşuna 5sn basılı tutmak, yok ekranda E harfinin görünmesi gerektiği fasa fiso.

    Siz büyük ihtimalle, bize şu özelliklerde bir parça lazım diye ÇİNden yada başka bir yerden sipariş ettiniz ve ürünlerinize takıp satıyorsunuz. Hemen görünen özellikleri deneyip çalışıyor deyip kalite kontrolünden geçiriyorsunuz, ama benim yaşadığım durum gibi 60 saatlik çalışma süresi sonunda ortaya çıkacak durumları test etmeyi angarya görüyor, çalışacağını varsayıyor ve kullanma klavuzuna yazıyorsunuz. Çalışmıyor ey yetkililer, çalışmıyor, ekrandan C harfi gitmiyor.
    Allah rızası için bunu deneyin. Denemesi de çok basit. Bir tane 6040/60 modelini takın fişe, 3 gün çalıştırın. 24+24+24= 72 saat çalışmış olur. 60 saatlik çalışma süresi geçtiğinden artık her açılışta ekrana C harfi gelir. Sonra deneyin bakalım on/off tuşuna 5sn basmayı, E harfi görünüyormu, C harfi her açılışta çıkıyor mu çıkmıyor mu. Sonra bana cevap verin. Bu bir gizli ayıptır. Tüketici kanununda da yeri vardır.

    Sizden cevap beliyorum, aynı şeyi şikayet var sitesinede yazdım. Artık yeter, bi ankastre set alacağıma bin pişman oldum. Müşteri olarak hakkımı helal etmiyorum. Çağıracağım bilir kişiyi ve bu durumu rapor tutturacağım. Daha önceki yaşadıklarımı fotoğraflarıyla mahkeme heyetine göstereceğim. Eminim bir mahkeme tüm bu uğraştıklarımdan daha kısa sürerdi.

    Lütfen arayıp da bana düğmeye 5sn basılı tutun v.s. söylemeyin. Yukarıda yazdıklarımdan zaten neler yaptığımı biliyorsunuz.
    -----


    Not termikelin kullandığı aynı malzemeleri, aynı özellikteki ürünleri için sanırsam kumter, simfer, silverline gibi markalar da kullanıyor. Onlarında davlumbazlarına baktım dijital kısmı ve düğme sıraları dahi bir bir aynı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exelsior -- 16 Nisan 2020; 0:12:14 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: exelsior

    Termikel almadan önce aşağıda termikel firmasına enson yazdığım mesajı bir okuyun, durumu anlayacaksınız:

    -----
    Öncelikle içinde bulunduğum durum nedeniyle sözün bittiği yere geldiğimi belirtmek istiyor ve devamında bana ne maliyetli olursa olsun size dava açacağımı söylemek istiyorum. 3'lü ankastre beyaz set aldım, cam olanlardan. İlk önce ocağımın camı patladı. Bana bir serinin camında üretim hatası olduğu ve o ürünlerin piyasaya dağılmış olduğu söylendi. Ve değişim yapıldı. Eğer ocak patladığında eşim ya da çocuklarım yada herhangi birisi yanında olsaydı, kızartma yağıyla yanacaklardı, cam parçalarıyla yaralanacaklardı. Çünkü ocak camı olduğu yere çökmek yerine, etrafa saçılarak ta yatak odasına kadar gelmişti. Hemen durumun fotoğraflarını çektim. Şans eseri herhangi bir yaralanma olmadığında dolayı sesimi çıkarmadım. Eşşeklik bende ki sesçıkarmamışım. Yeni ocak geldi takıldı. Yeni gelen ocağın ölçüleri farklıolduğundan, tezgaha montajında sıkıntılar yaşadık.

    Ocağın döküm ızgaralarının altındaki kauçuk küçük siyah parçalardan bazıları da yok, servisinizde de bulamayorum. Servis fabrikanıza gitti ama fabrikada da olmadığını söyledi.

    Sonrasına fırının dijitali sapıttı, rakamlar birbirine karıştı, olur olmaz ötmeye başladı. 8 hafta bunu bekledik ve değiştirildi. Hemen ardından ağız tadıyla fırını kullanalım dedik, misafir gelecek, fırındaki yiyecekleri yaktı. Neden mi, çünkü fırının termostatı çalışmıyormuş: 2-3 hafta da bunun için bekledik. En sonunda termostat geldi ve fırını kullanabildik. Yani fırını ilk kullanmamız, satın aldıktan 7 ay sonra oldu.

    Bu arada davlumbaz(6040/60 modeli) dijitalinde C harfi belirdi. Klavuza baktım 60 saatlik çalışma süresi dolunca fitrnin temizlenmesi gerektiğini bildiren bir uyarıymı. Filtreyi temizledik ve taktık. Ekranda ilk çalışmalarda görünün C harfini kaldırmak için kullanım klavuzuna baktım. klavuzda on/off tuşuna 5sn kadar basınca ekranda E harfi belireceği ve akabinde C harfinin bir daha görünmeyeceği yazıyordu. Denedim olmadı, 5-10-15-20-30-60 sn basılı tuttum gene olmadı. Çağrı merkezinizi aradım, aynı şeyleri tarif ettiler ve sorun çözülmedi. En sonunda davlumbazın dijital elektronik kısmında sorun olduğu sonucuna varıldı ve yenisi gönderildi. Servis yenisi taktıktan sonra artı bu sorunla karşılaşmayacağımdan emindim, çünkü klavuzda gösterilen yöntemlerin çalışmaması parçanın arızalı olduğunun göstergesiydi. Öyle ya firmanız ürünlerinizi kontrol ediyor ve fonksiyonlarını çalıştığındna emin olduktan sonra piyasaya sunuyordur diye düşündüm.
    Ama yanılmışım, çünkü davlumbazın elektronik kontrol parçası değişmesine rağmen yine aynı şey başıma geldi. Bir baktım ekranda yine C harfi belirdi. Hemen filtreyi temizleyip taktım. Sonrasında C harfinin ekrandan gitmesi için on/off tuşuna 5-10 sn basılı tuttum. Ama ekrana E harfi gelmedi. Bu olamaz dedim, çünkü parça değişmiş ve sorunsuz parça takılmıştı. Ne yaptıysam olmadı, on/off tuşuna saniyelerce basılı tuttum ama nafile. Hala her açılışta ekrana C harfi gelmekte.

    Uzun lafın kısası sizin ürettiğinin davlumbazınızın, ekranda C harfi belirdikte sonra klavuzda belirttiğiniz ve iddia ettiğiniz gibi bunu silmenin herhangi bir yolu YOK. Yok on/off tuşuna 5sn basılı tutmak, yok ekranda E harfinin görünmesi gerektiği fasa fiso.
    Siz büyük ihtimalle, bize şu özelliklerde bir parça lazım diye ÇİNden yada başka bir yerden sipariş ettiniz ve ürünlerinize takıp satıyorsunuz. Hemen görünen özellikleri deneyip çalışıyor deyip kalite kontrolünden geçiriyorsunuz, ama benim yaşadığım durum gibi 60 saatlik çalışma süresi sonunda ortaya çıkacak durumları test etmeyi angarya görüyor, çalışacağını varsayıyor ve kullanma klavuzuna yazıyorsunuz. Çalışmıyor ey yetkililer, çalışmıyor, ekrandan C harfi gitmiyor.
    Allah rızası için bunu deneyin. Denemesi de çok basit. Bir tane 6040/60 modelini takın fişe, 3 gün çalıştırın. 24+24+24= 72 saat çalışmış olur. 60 saatlik çalışma süresi geçtiğinden artık her açılışta ekrana C harfi gelir. Sonra deneyin bakalım on/off tuşuna 5sn basmayı, E harfi görünüyormu, C harfi her açılışta çıkıyormu çıkmıyormu. Sonra bana cevap verin. Bu bir gizli ayıptır. Tüketici kanununda da yeri vardır.

    Sizden cevap beliyorum, aynı şeyi şikayet var sitesinede yazdım. Artık yeter, bi ankastre set alacağıma bin pişman oldum. Müşteri olarak hakkımı helal etmiyorum. Çağıracağım bilir kişiyi ve bu durumu rapor tutturacağım. Daha önceki yaşadıklarımı fotoğraflarıyla mahkeme heyetine göstereceğim. Eminim bir mahkeme tüm bu uğraştıklarımdan daha kısa sürerdi.

    Lütfen arayıp da bana düğmeye 5sn basılı tutun v.s. söylemeyin. Yukarıda yazdıklarımdan zaten neler yaptığımı biliyorsunuz.
    -----

    Geçmiş olsun kardeşim. Baya çekmişsin sen de. Peki şuan durum nedir ? Size dönüş yaptılar mı tekrar ürünün tamamının değişimi için ?




  • Yok ne dönüş var nede başka herhangi bir şey...
  • Termikel pişmanlıktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.