Şimdi Ara

Yardım arkadaşlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

6 7 aydır sağlık sorunları sebebiyle Fifa 2013 ultimate hesabıma girmiyordum.bugün girmeye çalıştım ancak şifremi unuttum sanırım ki yanlış giriş hatası veriyor. forgot password kısmına girdim.mail adresimi ve güvenlik kodunu girdim.reset password gönderecek güya ancak mail gelmiyor spam'da da yok. ne yapabilirim ?

Ben de şifremi unuttuğumda yenileme talebinde bulunmuştum, normal Origin sitesinden hiçbir karşılık gelmemişti. Origin'de birçok kişinin şikayetçi olduğu, çok uzun zamandır devam eden bir sorun var.

Araştırmalarım sonucu, yine Electronic Arts'a ait bir oyun olan "Star Wars: Old Republic" ile sorunumu çözdüm.

Çözüm:

Şu adresten (https://account.swtor.com/play-free?intcmp=sor_bwa-mkt-t-us-a-008) bir hesap oluştur. Hesap oluştururken kullanacağın şifre en az bir büyük harf ve en az bir rakam içermeli.

Hesabı oluşturduktan sonra, sayfanın sağ üstünde bulunan kullanıcı ismine tıkladığında görünen "My Account" bölümüne gir. Açılan sayfada "Account Creation" kutusundaki "Update Account Info" bölümüne git. Burada, "Email Address" bölümüne şifresini unuttuğun hesabın için kullandığın email adresini yaz, "Phone" bölümüne ise 7 haneli -geçerli veya geçersiz- bir telefon numarası yaz, alt kısımdaki "Save" butonu ile işlemi onayla.

Email adresine bir doğrulama mail'i gönderilecek. Bu mail'deki link ile hesabını doğrula.

Eğer çıkış yapmadıysan kullanıcı ismine tıkladığında görünen "Log out" linki ile çıkış yap. Sonra, "Log in" butonuna bas, "Forgot your SWTOR.COM password?" linkine tıkla, kullanıcı ismini girdikten sonra "Recover Password" butonu ile işlemi bitir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontratak -- 18 Temmuz 2013; 18:19:19 >

• çok çok teşekkür ederim arkadaşım sanırım senin de başına aynı şeyler geldi lanet bir durum.aynen uyguladım dediklerini ve şimdi girdim eğer fifa 2013 oynuyorsan maç yapmak isterim psn'i pm olarak attım.çok teşekkürler

Benim de başımı çok ağrıtmıştı bu sorun, EA müşteri temsilcisi ile görüşmeme rağmen çözüm sunamamıştı. Ben de neyse ki bu tarz bir çözüme rastlamıştım da hesabıma girebiliyorum şimdi.

FIFA oynuyorum. Müsait olup PS3'ün başına geçebildiğim zaman PSN'den ekleyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kontratak

Yardımcı olabildiğime sevindim

Benim de başımı çok ağrıtmıştı bu sorun, EA müşteri temsilcisi ile görüşmeme rağmen çözüm sunamamıştı. Ben de neyse ki bu tarz bir çözüme rastlamıştım da hesabıma girebiliyorum şimdi.

FIFA oynuyorum. Müsait olup PS3'ün başına geçebildiğim zaman PSN'den ekleyeceğim.

Herşey tamam ama şimdi security key diye şifre değiştirirken o ney ?

Beyler acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontratak

Güvenliği artırmak için hesap ayarlarından eklenen ekstra bir özellik. Yeni hesap açtığında "Security Key" ayarı standart olarak boş oluyor, yani o kısma bir şey yazmana gerek yok.

Çok yardımcı olsun buldum bende çok sağol

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.