Şimdi Ara

Tr den West e geçtim ranked günlüğüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
3
Favori
2.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zamanında east den tr ye geçen ben şimdi westdeyim Silver 1 dim tr de. Server noob degil ben noob um hiçbiyeri begenmiyorum TR de ne yaparsam yapayım oyun taşınmıyordu. Küfür yiyordu herkes. Trolleniyorduk bakalım west de neler olucak her oyun un ss sini yükleyecegim takip edeceklere sabır Bu arada oyuna DefecteDy nick i ile başladım ardından LittleBunny Şimdi ise Zhomy oldum her sunucu degiştirişimde orada aynı nick oluyor :(

    İLK OYUNUM Ranked gireyim dedim direk atsın beni biryere diye :) 2. pick dim mid istedim direk bıraktı arkadaşlar. Muhabbet de güzeldi tr den geldim falan dedim hoşgeldin gibisinden karşıladılar resmen invade attık fail olduk maç sonucunda kazanan biz olduk SILVER 3 ile başlangıç yaptım.

     Tr den West e geçtim ranked günlüğüm


    EDIT: Arkadaşlar kusura bakmayın 3 oyun oynadım 3ündede maç sonu ekrandan ss almayı unuttum. Bundan sonraki oyunlarda ss leri maç sonundan alıcam kusura bakmayın :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DefecteDy -- 18 Temmuz 2013; 7:32:02 >







  • Başarılar diliyorum hocam bende bugün westte yeni bir hesap açmayı düşünüyorum. Bu konuyu banada cok faydalı olacak..
  • Allah yardım etsin yeni den çar açmaya ama westten çok smurf hesap var o baslarda sıkıntı :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egehal

    Başarılar diliyorum hocam bende bugün westte yeni bir hesap açmayı düşünüyorum. Bu konuyu banada cok faydalı olacak..

    Teşekkürler takip için :) Umarım faydalı olur.

    2. oyunum geldi. Supp yapamam her lane olur dememe rağmen support bıraktılar. Adc oynayan kişi anlayışlıydı trist vereyim zyra al bana gibisinden konuştu. Tristina oynayamadıgım için olmaz dedim kayle supp yapmak zorunda kaldım. Build özürlüsü oldugumdan ortaya birşey çıkamadı karşıdaki quin çok iyi oynuyordu bize oyunu zehir etti. Kennen in son 10dk civarında afk olması oyunu verdi :)

     Tr den West e geçtim ranked günlüğüm




  • Oyun 3 Voli oynayan Türk arkadaşım zaten 2. ve bu oyuna birlikte girdik. Pick ekranında ''mid please'' yazmam yeterli oldu. Last pick dim midi bıraktılar. Thresh oyun boyunca motivasyon sağladı. Fizz bekledigimin aksine early game de rahattı mid game de zorladı 2 sefer kesti yanlış hatırlamıyorsam. Voli oynayan arkadaşım oyunu taşıdı 11-0-26 skorla oynadı. Zevkli oyundu Ezreal 6-7dk afk kaldı mid game de sonra geldi. Onun harici şimdilik west güzel gidiyor +26 Bundan sonra unutmuyorum oyun sonu ss almayı kusura bakmayın :D
     Tr den West e geçtim ranked günlüğüm


    EDIT: Gp ap kasmıştı unutmuşum yazmayı :D Rengar ı feedledi fakat 2-3 sefer ben fizz i öldürürken ulti atıp beni kesmişti o yüzden ben arkadaşı oyundan düşürmedim geri kalmadı pek :P


    Oyun 4 Solo girdim oyuna. Pick ekranı güzeldi 4. pick olmama rağmen mid bıraktılar jungle kalmıştı gidemem dedigimde first pick anlayışla karşıladı mid istemesine rağman jungle gitti. Pick ekranında muhabbet güzeldi ufak planlar yapıldı riven a lane change teklif ettim gerek olmadıgını söyledi. Early game de udyr üstünlüğü vardı evelyn dan first blood aldı ardından mid e başarılı ganklerle bana bot a attıgı ganklerle onlara oyunu zehir etti. Mid game e geldigimizde akıllıca teamfight lar yaptık zaten takım çok kaynaşmıştı sürekli muhabbet ediyorduk takım oyunu bize üstünlüğü sağladı ve oyunu kazandık.

     Tr den West e geçtim ranked günlüğüm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DefecteDy -- 18 Temmuz 2013; 9:02:53 >




  • DefecteDy kullanıcısına yanıt
    Takipteyim.Lakin athenin kadehi niye çıkmadın ilk item olarak?
  • Kolay gelsin takip.
  • hadi bakalım takip ediyorum bu arada zombi brand
  • Başarılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarılar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi sizi hoş karşılayan insanlar insanda bana gelenler ne acaba ? her queue'da kavga oluyor dün gece adam adc aldı başkası da aldırmadan direk adc pickledi gittim leave attım puanım -10'a düştü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CusseD-

    Takipteyim.Lakin athenin kadehi niye çıkmadın ilk item olarak?

    Kadehi Brand e çıkmıyorum takım çok kırılgandı farkettiysen o yüzden biraz tanky gitmeyi tercih ettim güzelde oldu.

    Oyun 5 Pick ekranı tr gibiydi. Herkes istedigi lane i söyledi 2adc 3top vardı :D Sonunda doğru yolu buldular. Nida görünce kass-diana arası kararsız kaldım diana ile win streak yapma hevesiyle diana pickledim. Takımda pick ekranında güzel anlayışlı insanlar yoktu. Oyun da ilk 10 dakika 7-2 takım skoru vardı en son base e girdim draven nexus u alıyor diye adam beni trolledi kesmedi benim ölmemi bekledi :D Bu arada Tr kokusu vardı bu oyunumda. Tryn 1 dakika olsun top dan ayrılmadı biz oyunu bitirirken hala backdoor yapıyordu. Nidalee karşımda bir kere mızrak tutturamadı aim yoktu adamda. Udyr turret dive atıyordu sürekli renek + thresh güzel oynadı draven üzerine düşen görevi yerine getirdi.

     Tr den West e geçtim ranked günlüğüm




  • Oyun 6 Herkes istedigi lane i yazdı Mid bıraktılar support kalmıştı 2. pick oynarım dedi ben 4. pick dim. Pick ekranında güzel anlaştık Annie picklemişti midleri. Brand mi Kassadinmi istersiniz dedigimde brand istediler fakat karşısı cho ve elise pickleyince kass picklemeye karar verdim late için fakat hiç güzel bir karar olmadı top da udyr biraz cho gath i feedledi bu arkadaşta 45 saniyede bir 900 true damage ile bizleri aydınlattı :D Oyun gg wp cho taşıdı kaybetmiş olduk.

     Tr den West e geçtim ranked günlüğüm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DefecteDy -- 18 Temmuz 2013; 22:40:30 >
  • Takip
  • .pikaT



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcepsX -- 18 Temmuz 2013; 23:24:14 >
  • takip.
  • Oyun 7 Udyr oynayan kişiyle duo girdik. Pick ekranı muhabbet güzeldi 4. picktim mid bıraktılar 2 kişi gönüllü olarak sup istedi. Oyunda early fena degildi invade e gittik fail olduk. Mid game de inanılmaz derece üstündük ezreal vard koymadıgımız baron u çaldıTek umutlarını ellerinden almış oldu. Fakat ne olduysa garen inanılmaz dmg + tanklığı leona inanılmaz tanklıgı + cc si ile bizlere focus yaptırtmadılar. Draven ı hiç kesemiyorduk focus lanmak imkansızdı durum böyle oluncada yenilgi kaçınılmaz oldu gg wp.

     Tr den West e geçtim ranked günlüğüm




  • Nashor al ilk itemi diana icin roa yaramaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun 8 Mid veya adc istedim. First pick mid aldı 2. pick birisi top dedigi halde top aldı. Top diyen arkadaşta adc aldı. Neden böyle yapıyosunuz dedim last pick support alır dedi first pick deki adam. İkinci pick de ona destek verdi. Peki dedim o zaman teemo alıp mid geliyorum. Teemo pickledim 1.40 civarı bot a indim minionlarla bir bota gelmiştim. Viktor 10. dakikada 0-5 oynuyordu. Oyun sonu her kill i çaldı skoru düzeldi ve reportlanan kişi ben oldum. Neden reportluyorsun bot gittim support dum sadece jungle da farm yaptım dedim. Oyun başında mide geldin trolsün dedi. Tamam vard almadım birşey yapmadım sadece farm almadım adc den fakat last pick support olur mantıgı tr den nefret etme sebeplerimden birisiydi buradada görmek canımı sıkıyor.

     Tr den West e geçtim ranked günlüğüm


    quote:

    Orijinalden alıntı: Cherkez26

    Nashor al ilk itemi diana icin roa yaramaz


    Tavsiyen için sağol fakat diana da nashor sevmiyorum turnuvalarda falan yapmışlar sanırım hekres çıkıyor. Pasif için nashor almıyorum.

    Oyun 9 Mid isteyen görünce adc istedim son pick dim bıraktılar. Early de 0-2-2 oynuyordum leona biraz aim den yoksundu bende çok zorlandım birşey yapamadım fakat oyun ilerledikçe takım oyunu yaptık teamfight kaybetmedik. Lee sin çok iyi oyunlar yaptı onun sayesinde kazandık güzel oyundu motivasyon yüksekti. Bu arada evelynn donanımdan.

     Tr den West e geçtim ranked günlüğüm


    Oyun 10 Geçen oyunki evelynn ile oynadık riven aldı. Başlarda top a destek istedi fakat jungler yardım etmedi saçma sapan hareketleri vardı jungler ın. Citlyn 11-0 gibi skorla oynuyodu fakat hiçbirşey yapamadı çoğu fight en önde durdu buda ölmesine neden oldu bende pek birşey yapamadım güzel focuslanıyolardı. Twisted sürekli ultisiyle top/bot gezerek kill topladı benim karşımda güçlendi oyun sonu bekledigimiz gibi onlar kazandı yapıcak bişey yoktu oyun sonu ss almayı unuttum.


     Tr den West e geçtim ranked günlüğüm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DefecteDy -- 19 Temmuz 2013; 7:09:53 >




  • Nasıl peki durum hocam memnunmusunuz westten?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.