Şimdi Ara

west için takım kuralım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

west serverdayım. artık yalnız oynamak ya da arada 1-2 kere primade oynamak ile olmuyor bu ranked işi. Silver 2 den silver 5 e kadar düştüm. Afk olanlardan saçma sapan oyunculardan sıkıldım. Ağlama duvarı vs diyeceksiniz ama bu oyuna emek verip oynuyoruz birşeyler olsun diye.Champ alıyoruz skin alıyoruz zaman ayırıyoruz oyunlara herifin biri geliyor bütün oyunu yalan ediyor.
    İyi jungle oynadığımı düşünüyorum. orta düzeyde de mid ve adc oynayabiliyorum. Supp 1-2 kere leona ile oynadım.top yapamıyorum nedense. Aklı başında trollemeyecek güzel bir arkadaşlık ortamı ile bir takım oluşturalım. Yaşım 26. Düzgün bir ortam olacaksa oyun için maddi manevi desteği de sağlarız.Aklı başında 15 yaşında arkadaşıma da kapım açık.

• Fulctrum eklersen oynayabiliriz. Support arkadaşım var benle beraber bot geliyor. Sen de istediğin rolü oynarsın iyiysen kolay win alırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyavuz

Merhaba,

west serverdayım. artık yalnız oynamak ya da arada 1-2 kere primade oynamak ile olmuyor bu ranked işi. Silver 2 den silver 5 e kadar düştüm. Afk olanlardan saçma sapan oyunculardan sıkıldım. Ağlama duvarı vs diyeceksiniz ama bu oyuna emek verip oynuyoruz birşeyler olsun diye.Champ alıyoruz skin alıyoruz zaman ayırıyoruz oyunlara herifin biri geliyor bütün oyunu yalan ediyor.
    İyi jungle oynadığımı düşünüyorum. orta düzeyde de mid ve adc oynayabiliyorum. Supp 1-2 kere leona ile oynadım.top yapamıyorum nedense. Aklı başında trollemeyecek güzel bir arkadaşlık ortamı ile bir takım oluşturalım. Yaşım 26. Düzgün bir ortam olacaksa oyun için maddi manevi desteği de sağlarız.Aklı başında 15 yaşında arkadaşıma da kapım açık.

primade de bitti benim için

• daha önce forumdan 1͵2 kişiyle oynadım ve küfür kıyametle geçti oyun bende tek başına oynamanın daha iyi olacağını düşündüm.Kendimi oyunda iyi olarak görüyorum yaş 19 eğer seviyeli bir ortam olacaksa oynamak isterim.Şuan 29 levelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Türkolog_ -- 17 Temmuz 2013; 18:03:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

Fulctrum eklersen oynayabiliriz. Support arkadaşım var benle beraber bot geliyor. Sen de istediğin rolü oynarsın iyiysen kolay win alırız

ekledim seni. jungle oynarım.konuşalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer1905

daha önce forumdan 1͵2 kişiyle oynadım ve küfür kıyametle geçti oyun bende tek başına oynamanın daha iyi olacağını düşündüm.Kendimi oyunda iyi olarak görüyorum yaş 19 eğer seviyeli bir ortam olacaksa oynamak isterim.Şuan 29 levelim

tyavuz kullanıcı adım ekle oynarız. level 30 da ranked için senle girerim.Yaş sorun değil ortam iyi olduktan sonra
  • Pm attım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gamer1905

daha önce forumdan 1͵2 kişiyle oynadım ve küfür kıyametle geçti oyun bende tek başına oynamanın daha iyi olacağını düşündüm.Kendimi oyunda iyi olarak görüyorum yaş 19 eğer seviyeli bir ortam olacaksa oynamak isterim.Şuan 29 levelim

tyavuz kullanıcı adım ekle oynarız. level 30 da ranked için senle girerim.Yaş sorun değil ortam iyi olduktan sonra

Bence 30 olur olmaz ranked girmesin

Ranked s1 den transfer vs vs s4 dùşünce rankeddan soğudum. Normal-dominion-Hide n Seek icim birlikte girebiliriz. Belki rankeda bir daha alisabilirim

Özet: ekle ShaokinN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haligarsi

Başarılar.

teşekkür ederim.
  • Silver 5 oyuncusuyum 4 den düştüm ben de . İyi mid ve adc oynuyorum. Orta düzey de top oynayabiliyorum. Yaşım 18 Nick: MertKardes eklersen anlaşabiliriz iyi olur tecrübeli birileriyle oynamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: BetterNerfLuffy

quote:

Merhaba,

primade de bitti benim için

editle şunu bari

• quote:

Orijinalden alıntı: heybitch

Silver 5 oyuncusuyum 4 den düştüm ben de . İyi mid ve adc oynuyorum. Orta düzey de top oynayabiliyorum. Yaşım 18 Nick: MertKardes eklersen anlaşabiliriz iyi olur tecrübeli birileriyle oynamak

ekliyorum
  • tyavuz T kullanıcısına yanıt
    EUW serverındayım , Yaşıt sayılırız , Yaşıtlarımla oyunda Muhabbet daha iyi oluyor diyebilirim.

Bilinçli kaliteli Duolar atabiliriz , Main Jungler , ADC. Aslında tüm Lane'lerde Mainim gibi oynayabiliyorum.

Yarın tüm gün Online'ım eklerim.
  • Main mid yaş 18 plat 5 deyim nick:Rebelmoves eklersen konusuruk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rilish -- 17 Temmuz 2013; 23:07:01 >
  • ekledim arkadaşlar.güzel bir arkadaşlık ortamı kuralım istiyorum.
    dün 6-7 kişilik bir ortamımız oluştu bir kaç oyun attık hepsini de kazandık
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

EUW serverındayım , Yaşıt sayılırız , Yaşıtlarımla oyunda Muhabbet daha iyi oluyor diyebilirim.

Bilinçli kaliteli Duolar atabiliriz , Main Jungler , ADC. Aslında tüm Lane'lerde Mainim gibi oynayabiliyorum.

ekleme talebi gelmedi senden
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

ekleme talebi gelmedi senden

Cevap gelmeyince eklemedim.

-Ekliyorum.
  • Yer var mı geleyim mi? Gümüş 4'teyim sanırım Westte sezon başında oynadım sadece. Baya geliştirdim şu an kendimi, flameim bağırışım çağırışım yoktur Tamam diyorsanız PM bekliyorum ona göre westi açayım
  • Silver 4 top oyuncusuyum varsa yeriniz gelirim full online ım. Yoksa yeriniz solo iyidir. Solo oynadıgımda insanlar geliyor takıma easy win alıyoruz. 2 kişi girince nerde moron hepsi bizde oluyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.